Aldatıldım ne yapmalıyım

Canim cazip olan sey yasak oluşu onu anlatmaya çalışıyorum yani bu kadının kocasi ve diğer kadın ortadan yasaklar kalktiginda da mutlu olmayacaklar çünkü yasak bitiyor adam höduk moduna kadında sıradan bir kadına dönüşüyor ve kimse mutlu olamıyor ben bunun farkındayım yoksa karşıdaki adam karısını boşamamış falan oyuzden vazgeçmedim eğer bosasaydi gözümü karartirdim dedim ama sonu yinede mutsuz biteceginin bilincindeyim onada dedim biz senle evlensek bile sonsuza kadar güvenemeyiz birbirimize.cunku ikimizde sadakatsiz davrandık. Canım beni engelleyen tek şey allah korkusu.yoksa düşündüğün gibi değil inan

Aynen öyle. Zina artık suç değil. Sadece haklı bir boşanma sebebi. Bu yüzden baskın falan yapılacağını sanmıyorum. Bunu vurgulamak için sormuştum ben de.

Ayrıca konu sahibi boşanmak için bir yıllık bir süreden bahsetmiş. Orada da hatalı/eksik bir hukuki bilgisi olabilir.

Kafam pırıl pırıl .mi.yahu ben yardım etmeye çalışyorum neden anlamıyorsunuz ki peki yoksayin ozaman kınayın. Bu sekilde yok sayıp kınayarak sorun ortadan kalkmaz.kalkmayacakta.

İkimizin birbirini anlaması mümkün değil zaten, ben bu konularda çok duyarlı, kadın erkek ilişkisinde mesafesini korumasını bilen bir ailede büyüdüm ve biz evli yakınlarımızı, tanıdıklarımızı abi, baba gibi gördük hep..nasıl bir bakış açısı ile birbirine farklı bakar insan mantıgım almıyor evde eşin var seni bekleyen, çocugun var nasıl yapabiliniyor ben bunu anlamıyorum, anlayamıyorum..o sebeple sizin gibi insanları hiç anlayamayacagım.. Umarımda hayatımda hiç olmazlar..

Canım bende hep yasaklarla büyüdüm ve inan babam duysa ölür öyle bir adam.yani keske biraz daha baskısız yetisseydim ama klasik ataerkil aile tipi iste

Canım bende hep yasaklarla büyüdüm ve inan babam duysa ölür öyle bir adam.yani keske biraz daha baskısız yetisseydim ama klasik ataerkil aile tipi iste
Yanlış anladın Mutsuzteacher benim ailemde yasak yoktu, çok rahat bir çocukluk ve gençlik yaşadım, özgürlüğümde sınırsızdı..ama tüm bunların yanında aile terbiyesi, komşuluk dost ve akrabalıgın en güzel şekliyle büyüdük, sonsuz özgüven ve insani değerlerle büyüdük, bunların bilinciyle büyüdük..

Kuyruk falan sallamadım erkek gibi bir tipim sadece biraz insanlara samimî konuşurum oda başıma patladı yanlış anlaşıldım
Ya zaten genelde aldattıkları kadınlar eşlerinden çirkin oluyorlar, yasagın cazibesi ile gözleri boyanıyor, emin ol sizin eşinizde kat kat üstündür o beyefendiden ama sizde aynı etki altındaydınız..birgün gerçekten pişman oldugunuzda bumu, ben bunlamı aldattım, bunun ugrunamı yuvamı yıktım yada yıkcaktım dersiniz.

Yok cinim o karakterle ilgili şimdi yer arama boşuna aynen erkek gibi tipim demisin hiç şüphem yok zaten nerde sen gibi tip görsek aynı zaten tip yok ama ıste ne hikmetse karşılıklı cezbe geliyolar kendi yaptığını kimseye mâl etmeye kalkma vak goruceksin esin öğrenicek bu pisliğini kalicaksin ortada

bu şekilde bebeğinize daha çok kötülük edersiniz ama.. siz mutlu olmlısınız ki bebeginizi mutlu edebilesiniz..
bu şekilde huzursuzluk daha çok yansır ona çünkü.. iyi ki güzel bir mesleğiniz var ..
Allah sizi de aydınlıga feraha çıkarsın inşallah

Zaten bosanmayi dusunmuyorsun o zaman sorun ne anlamadim??
Senin kocanin niyeti olmasa o kadin birsey yapamazdi degil mi?

Ya allah allah sadece tecrübe ettiğim bir mevzuda yardım etmek istedim bir de bu pencereden baksın diye. Benim ilişkim ya da adi her neyse bitti niye anlamiyorsun arkadaşım ben kurtuldum
Canım böyle ilişkiler zaten bitmeye mahkum her zaman kazanacağını mi sandın sen bile bile evli adamla gönül eğlendir adam seni kullanır hevesini bırakınca da seni bırakır ama bunu yapan adam evdeki karısını kolay kolay bırakmaz zaten canım benim kocamin yaptığı da bu zaten ama artık katlanamıyorum zaten diğer kadini yakalasam yolaçam o da bile bile yaptığı için o yüzden ikinci kadın olarak tavsiyene ihtiyacım yok problem ikinci kadın zaten problem den sorunun çözülmesini nasıl bekliyorsun öğretmen hanımcımum! !!!

kocam aldattı. çalışıyorum. güzel bi mesleğim var. ama ailem boşanma olayına karşı ühhühühühühü allah o kadının belasını versin.

evet çok mantıklı.
Tebrikler yazının sadece ilgiNizi çeken bölümlerini okumuşsunuz tamamını okusaydıniz biraz mantıklı gelirdiii

Ağzına sağlık evet bir kalpte pişmanlık olmadığı sürece asla ve asla olmaz

Canım soruyu görmedim ondan atlamisimdir hangi kanun bende bilmiyorum fakat bu konu için emniyeti aradim kadının eşine mi bilgi vereyim yoksa görüştükleri zaman sizi mi arayayım dedim siz polisi arayın biz ekip gönderelim suç üstü yakaladıkları an tutanak düzenleriz sizde o tutanakla bosanirsiniz dediler bana tck da bu suç kapsamında mi diye sordum evet dedi polis ama hangi kanun orasını bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…