Aldatıldım ne yapmalıyım

Yorumları okumamıştım. Durum böyleyse bile en başta konu sahibi taraf tutmuyor mu ?
Üstelik bu kadar şiddet görmüş bir insanın yaşadığı olumsuzluklarda eşinden önce karşı tarafta kusur bulmaya çalışması bana konu sahibinin bu evlilik için, belki kendine dahi itiraf edemediği sürdürülmesi yönünde isteklerinin olduğunu düşündürüyor.
Durum böyleyse şayet, konu sahibinin ailesinin tavrı, konu sahibi tarafından yanlış yorumlanıyor olabilir.

Aksi halde bu bahsettiklerinizi yaşayan bir evlada aile neden ısrarla sırt çevirsin?
Biraz tutucu bir aile sanırım bahsetmek istediği o, bu aile kızları kocasını bırakmakta kararlıysa eğer kızlarına sırf elalem laf etmesin orda burda düşüp kalkmasın mantığıyla bile sahip çıkar.
Kızlarında kocayı bırakacak gücü göremiyorlarsa kafasını bulandırmamak sebep olmamak adına arkandayız demiyorlarsa o başka..

Bu nasıl bir kocadan önce...
Bu nasıl bi aile Allah aşkına sana bunu nasıl yapabilirler senin çocuğunumu düşünüyolarmış bide bu yalana inanıyormusun Allah aşkına!
Mesleğinde varmış Al bebeğini kendi başına bi hayat kur annesi sürekli darp edilen aldatılan üzülen bi çocuk o evde sağlıkla büyümeyecek çok babalık yapmak istiyorsa ayrıykende yapar
Mutsuz bi anne mutlu çocuk yetiştiremez yazık etme kendinede çocuğunada

Benim her halükarda takıldığım kısım aile oluyor.Bilmiyorum belki böyle konular "ya evladım yaşıyor olsa" diye aklımdan geçirerek okuduğum içindir.Evladı olan her kadın da düşünüyordur bunu zaten.Benim kızım olsa,ister kocayı bırakacak gücü olmasın,ister (uç örnek vereyim) şiddetten şikayetçi olmuyor,kocamdır yapar mantığında olsun,ister böyle bir evliliği sürdürmek için yırtınıyor olsun,ne yapar eder alırım onu ordan.Asla peşini bırakmam.Gölge gibi çökerim o eve kızımı kurtarana kadar.Yani ne olursa olsun dön yuvana demem.Bunu hiçbir ana baba da diyemez,hele evladı ağız burun dağılmış döndüyse.Dememeli.

Ben mutluluğadoğru'ya bir tek şeyde kızıyorum az çok tanıdığım için.Direnmiyor.Baba evine gelmiş.Dava açacak.Ailen açma desin.Dinleme aç.Eve dön desinler.Dönme otur.Polis zoruyla atacak hali yok seni evden.Hemen mücadeleyi bırakıyor,pes ediyor.Olmaz.Bunun gibi bir fırsat daha da bulamayacak.Çok da naif bir kız.İyi yürekli.Biliyorum.Ama kendiyle ilgili hiçbir durumda sonuna kadar giderim kararlılığı yok.Kendi düşündüğüne karşıt bir tek şey duysun,görsün,orada direnci bitiyor.Ayaklarının üstünde durabileceğine olan inancı olmadıktan sonra da böyle eziyet gibi hayata mahkum olur.Dediğim gibi bu eline geçen en büyük fırsattı.Uçtu gitti.

Konu sahibi belki kendi istegiyle baristi.Tepki cekmemek icin de ailem baristirdi demis olabilir.Inanasim gelmiyor cunku ana&babanin evladina bir dayak arsizina geri donmesine zorlayacagina. Yani kendisinin istegiyle barismasindan daha makul bir bahane bana gore.

Bosanma sansiniz yoksa kocaniza koala gibi sarilin hic bir yere gidemesin bir daha.

Ve bedduayi birakin bir an once. Kotu bir aliskanlik
Sarılsam da eşim huysuz ne yapsam gözüne giremiyorum. Beddua yi bıraktım ama insan bir kere soğuyunca köyü oluyor

Siz nerden biliyorsunuz acaba benim ailemi tanıyor musunuz da bu şekilde on yargılı konuşuyorsunuz Ailem cenazemi görmeye razı ama bosanma ma asla buyur burdan bak .neden dikkat çekeyim burda kimse beni tanımıyor yorum yaparken biraz mantıklı olsanız keşke

Senin kocanin ilk vakasi degil bu hakareti dayagi en son bide aldatti mi..

Net bosamalisin bu adami..

Ailen bile bile hala seni o adamla birakior ben aileni suclu buluorum bu konuda gelinligiyle gitti kefeniyle gelecek kafasindalar galiba..
Ayen öyle tam da bunu söylüyor ailem

Sarılsam da eşim huysuz ne yapsam gözüne giremiyorum. Beddua yi bıraktım ama insan bir kere soğuyunca köyü oluyor
Ya sizi aldatan adamin gozune mi girmeye calisiyorsunuz? Ciddi olamazsiniz ya. bakin ayrilmam diyene neden ayrilmiyorsun demem ama hala daha adama yaranmaya calismayin bari. Tamam evli kalacaksaniz kalin ama biraz kendinize sayginiz olsun allah rizasi icin yeteri kadar gururunuzu ayaklar altina almissiniz zaten daha fazlasina hacet yok inanin

Haklısın ablam da babam kalp krizi geçirdi direnemedim ((

Sizde haklısınız ben herşey den hayattan kendimden vazgeçtim

Sen niye hala ailenin ağzına bakıyorsun ?
Sen kendin ailesin
Önceliğin evladın olmalı.
Hala kocamın gözüne girmeyi deniyorum diyorsun.

He boşanmak istemiyorum bunca eziyete rağmen kocamı seviyorum diyorsanda o da senin bileceğin iş

Haklısın ablam da babam kalp krizi geçirdi direnemedim ((
Kuzum ben durumunu biliyorum.Ama korkuyorum senin adına.Bugün babana çok şükür bişey olmadı ama yarın sana olabilir.Sen onlara üzülürken onlar sana üzülmüyor.O kadar kızıyorum ki ailene.Kendini bebeğini koru.Allah esirgesin.

Aileniz elalem ne der diye dayak yediginizi,aldatildiginizi bile bile baristirip sizi atese atiyor .Vay be.Ne biçim insanlar var benim aklim almiyor yemin ederim.
Var ama böyle bir gerçek kaç kere gittim baba evine geri gönderdi ler

Sağol ablam iyi ki varsın ne yapayım anne babamızı seçmek gibi bir şansımız yok ne yazık ki

Yanılıyorsunuz ne yazik ki

Barışma dim evde ruhsuz ruhsuz geziyorum

Aynen öyle

Adiler ya. Insan bunu karısına çocuğunun annesıne nasıl reva görür . Aralarında cınsellık yaşanmış mı yoksa sadece mesajlaşma falan mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…