Sana şiddet uyguladıkça aldattıkça daha da üzülür ama ailenCanım benim mesleğim var. Aileme rest çekemem son olayda babam üzüntüden kalp krizi geçirdi((
O kadın başka o eski görüştüğü değil. Ona da abimin sevgilisi dediler karışık işler Allah büyük elbette bitecek birgun .beni düşündüğün için Allah razı olsun kuzum
KatılıyorumSana şiddet uyguladıkça aldattıkça daha da üzülür ama ailen
Korkuyorumgitmek istersen yardımcı oluruz kadın kuruluşlarına ulaşırız gözünü seviyim ya
Kocasına ulaş ve bela olsun
Teşekkür ederim canım benim çok sağol. Ailem biliyor ama buna rağmen son bir şans ver dediler çocuk için Bakalım inşallah düzelirSana şiddet uyguladıkça aldattıkça daha da üzülür ama ailen
Korkuyorumgitmek istersen yardımcı oluruz kadın kuruluşlarına ulaşırız gözünü seviyim ya
Yani ne diyeyim o zaman kumayı kabul etYok canım benim ya gerek yok cinayet falan çıkar vicdan azabı çekerim karışmam ben Allah tan bulsun
Bosanma sansiniz yoksa kocaniza koala gibi sarilin hic bir yere gidemesin bir daha.Merhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim 6 aylik bir bebeğim var .eşim beni aldatti boşanma gibi bir şansım yok eşime de güvenmiyorum aldattıgi kadın evli ve çocuklu olduğunu biliyor keza kendi de evli ve çocuklu Allah belasını versin! !! eşiyle boşanma aşamasında sizce ben ne yapmalıyım bu olay çok farklı oldu ne desem nasıl anlatsam işin içinden çıkamadım bu nedenle bana yardımcı olursanız sevinirim lütfen dalga geçerek alaya alarak yorum yazmayın ciddi ve güzel fikirlerinizı bekliyorum çalışan bir kadınım mesleğim var güzelim de ama işte Aldatıldım çocuğumu emziroyorum ve üzüntüden neredeyse sütüm kesilecek duruma geldi Allah o kadının belasını versin bile bile geldi ve beni de tanıyor ben onun yuvası kurtulsun diye uğraşırken meğer o kocamı ayartMayı planlamış sizce ne yapmalıyım
Canım sen bu kocayla tekrar mı barıştİn?Teşekkür ederim canım benim çok sağol. Ailem biliyor ama buna rağmen son bir şans ver dediler çocuk için Bakalım inşallah düzelir
Çünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum
Aldatmanın ötesinde artık bu konu chill.Aldatma hafif kalıyor inan yaşadığı şiddetin yanında.Kızın kafasına koltuklar fırlatılıyor.Boynuna yumruklar atılıyor.Mosmor vaziyette ailesine gidiyor.Buna rağmen aile baskı yapıp evine gönderiyor.Üstelik bu şiddet sürekli devam ediyor.Böyle ailelerin elinden ana babalık hakkını alasım geliyor.Ben burdan üzülüyorum,onların evladına nasıl içi dayanıyor pes.Aile yapınız aldatmaya karşı değil mi peki ?
Kadının kocanızı ayarttığını nereden biliyorsunuz belki de kadını ayartan eşinizdir?
Siz bir şey yapmayın yapan yapmış yapacağını, boşansın kadın bi ondan sonra kocanız aile yapınıza veto eder zaten.
bende çok şaşkınım!Aileniz elalem ne der diye dayak yediginizi,aldatildiginizi bile bile baristirip sizi atese atiyor .Vay be.Ne biçim insanlar var benim aklim almiyor yemin ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?