Aldatıldım ne yapmalıyım

Uzaktan konuşun diye yazdim yakından konuşan istemedim zaten canım doğru diyorsun bir kaç ay uzaklık fikri mantıklı

Aynen öyle canım benim kocama kendim için etmedim çünkü bir kaç kere beddua ettim hastalandı elime düştü ben uğraştım ondan demedim zaten o kendine sahip çıksa ne kadın onu abartıldı ne de o kadını etki tepki ama şimdi söylesem cinayet çıkar yani söylediğim için

çocuğunun sütüne maal olma lütfen. bu hepsinden önemli. intihar gibi saçma sapan şeyi de düşünme. o bebeğin sana ihtiyacı var. iki değersiz için neden çocuğunu senden yoksun bırakacaksın?? neden kendi canına kastedeceksin ki??
boşan derim ben. ama olmaz o çözüm değil diyorsun. unutmaya çalış başkada yol yok

neden ayrılamazmışsınız? bal gibi de ayrılırsınız
Ayrılırım ayrılmasına çocuğumun velatını de alırım o kadina da dünya yi dar eder tazminat açar çocuğunü kocasına vermesine vesile olur en ağır acıyı ikisine de yasatabiliRum tabi ki ama psikolojik olarak böyle bir girişime hazır değilim zaten mahkeme için 1 yıl var bir yıl içinde açabilirim

Anne- babayı dinleyecek oğul, baştan yapmaz böyle şeyler bana göre. Öyle eğitilmiştir çünkü. Bu eğitim sonradan verilemez. Biz kadınlar olarak fazla iyi niyetliyiz, buna sinirim bozuluyor o yüzden gülmeme engel olamıyorum bazen. Herşeyi başka bir kadının üstüne atan anneler ve onların eğittiği evlatlar, evlerden ırak...

neden ayrılamazmışsınız? bal gibi de ayrılırsınız
Ayrılırım ayrılmasına çocuğumun velatını de alırım o kadina da dünya yi dar eder tazminat açar çocuğunü kocasına vermesine vesile olur en ağır acıyı ikisine de yasatabiliRum tabi ki ama psikolojik olarak böyle bir girişime hazır değilim zaten mahkeme için 1 yıl var bir yıl içinde açabilirim

Ben herşeyi kadına yakmadım kim ne derece suçlu iyi biliyorum

Sağol canım benim bu güzel yorumun iyi üstünden için evet psikoloğa gidecem ona göre boşanıp boşanmam aya da karar veririm ufff kafam karmakarışık söylesem deşifre etsem kadının kocası kesin öldürür kocamı da karısını da hatta bana ve çocuğuma da zarar verebilir işte bir de bu yönden susmak zorunda kalıyorum şuan

Çünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum
Siz eşinizi aldatsanız eşiniz sizden boşanmaz mıydı?

O da diyebilir miydi "bizim aile yapımız boşanmaya uygun değil" diye?

Yuva yıkılma sebebi: öyle bir kadın olmasın...
öyle bir adamla yaşa sen...
Haklısın ben öyle bir kadın yüzünden psikolojimi bozup oturayım dimi kocam da çok masum değil zaten onu savunmam bunlara tek başına işlenmesi ki netice de ben bunu haketmiyorum ne olursa olsun

Hayır canım benim psikolojik olarak iyi değilim evladım olmasa belki intihar etmiştim belki biraz destek olursunuz psikolojimi diye yazdim
Kimse için intihar etmeye değmez. Misler gibi evlat vermiş Allah. Edepli ve şerefli bi ortamda büyür en azından. Bu adamla evli kalmaya devam etmen asıl intihar bu olur. Kimseyi sallama, onlar seni düşünüyor mu söylesene hayır.. Sen de kimseyi düşünme haketmediğin bir hayatı yaşama.

Aile yapınız boşanmaya müsaade etmiyor,aldatsın hatta 2. bir ev mi açsın diyor?Nasıl bir aile bunu söyleyebilir?Bu tarz aileler kadının çalışmasına nasıl müsade ediyor peki?bağ kuramadım da!
Ne sen sor ne ben söyleyeyim canım yaşadıklarımı bir ben bir Allah biliyor

aile yapın boşanmaya ters bakıyor aldatmaya olumlu mu bakıyorlar?
işin gücün mesleğin varsa ekonomik olarak özgürsün demektir
neden gurursuzca o adamla evli kalacaksın ki?
bir de sürekli kadına bela okumuşsun kocan çok masummuş gibi..

Beddua etme lütfen dönüp dolaşıp geleceği yer sensin ya kabulleneceksin ya da boşanacak başka bir seçeneğin yok için acıyor farkındayım bu zamanlarda hep aynı sorun halbuki eşinde suçlu ayrıca sende Kızabilirsin ama hiçbir hata tek taraflı değil hepsi birbiriyle bağlantılı kim bilir kimi kınadın veya nasıl dışarı yöneldi eşin bunları da düşünmem gerek kocanı temize çekmişsin oda çok hatalı kadının da var hataları veren sırasıyla yaşatır karar senin

Aileme söylemek istemiyorum söyleseydi faydası olmaz zaten daha önce boşanmaya da defalarca denemiştim başka problem lerden dolayı ailem kendin ettin kendin bul dediler kısacası ve artık ben tükenmiş durumdayım

Evet canım bunları bana yaşattığı için en büyük suçlu zaten kocam ben farkındayım bazen ben mi sebep oldum diyorum ama ben eşimin bir dediğini iki etmeyen ondan habersiz izinsiz hiç ber şey yapmam evden dışarı cikam

Evet canım bunları bana yaşattığı için en büyük suçlu zaten kocam ben farkındayım bazen ben mi sebep oldum diyorum ama ben eşimin bir dediğini iki etmeyen ondan habersiz izinsiz hiç ber şey yapmam evden dışarı cikam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…