Uzaktan konuşun diye yazdim yakından konuşan istemedim zaten canım doğru diyorsun bir kaç ay uzaklık fikri mantıklıSanırım olayın sıcaklığı çoktan geçti boşanamıyorum ama hazmedemiyorum da diyorsanız.
Evden gönderin bari bi kaç ay illa ki ayrılmayacaksanız. Baktınız onsuz pek te güzel yaşanabiliyormuş çakarsınız bi dava cesur bir hareketle, oldu da bitti maaşallah.
Yada eski düzen devam. Başka yol yokki...
Tabi uzaktan konuşmak size kolay, diyorsunuz dimi? Biz zaten sadece uzaktan konuşabiliriz bunu bilerek açıyorsunuz konuyu.
Aynen öyle canım benim kocama kendim için etmedim çünkü bir kaç kere beddua ettim hastalandı elime düştü ben uğraştım ondan demedim zaten o kendine sahip çıksa ne kadın onu abartıldı ne de o kadını etki tepki ama şimdi söylesem cinayet çıkar yani söylediğim içinKadın tanıdığı diyor bende olsam kadına beddua ederim! Kadının yuvasını kurtarmak için uğraşmış üstelik!!! Kime beddua etsin? Sırf kocasını yazmadı diye de laf söylemeyin eminim kocasına daha fazlasını söylüyordur.
Ayrılırım ayrılmasına çocuğumun velatını de alırım o kadina da dünya yi dar eder tazminat açar çocuğunü kocasına vermesine vesile olur en ağır acıyı ikisine de yasatabiliRum tabi ki ama psikolojik olarak böyle bir girişime hazır değilim zaten mahkeme için 1 yıl var bir yıl içinde açabilirimneden ayrılamazmışsınız? bal gibi de ayrılırsınız
Anne- babayı dinleyecek oğul, baştan yapmaz böyle şeyler bana göre. Öyle eğitilmiştir çünkü. Bu eğitim sonradan verilemez. Biz kadınlar olarak fazla iyi niyetliyiz, buna sinirim bozuluyor o yüzden gülmeme engel olamıyorum bazen. Herşeyi başka bir kadının üstüne atan anneler ve onların eğittiği evlatlar, evlerden ırak...bilmem, bana öyle geliyor en azindan.. kesin bilgi mi bilemiyorum, denemedim hic :) yalniz dalga gecilecek bi konu degil bence, hassas olmak lazim biraz.. - uckuruna sahip cik degil de, ailene sahip cik, yuvana sadik ol, yoksa analik hakkimi helal etmem, bak gül gibi karin var, öteki kadinlar sadece senin düzenini bozar, bi anlik gafletle sehvetle hareket etme gibi kelimeler falan filan yani... ana olsam bende ogluma hemen bosa o kariyi demem herhalde, alir karsima konusurum yani.. belki beni dinler yuvasina sahip cikar diye..
Ayrılırım ayrılmasına çocuğumun velatını de alırım o kadina da dünya yi dar eder tazminat açar çocuğunü kocasına vermesine vesile olur en ağır acıyı ikisine de yasatabiliRum tabi ki ama psikolojik olarak böyle bir girişime hazır değilim zaten mahkeme için 1 yıl var bir yıl içinde açabilirimneden ayrılamazmışsınız? bal gibi de ayrılırsınız
Ben herşeyi kadına yakmadım kim ne derece suçlu iyi biliyorumAnne- babayı dinleyecek oğul, baştan yapmaz böyle şeyler bana göre. Öyle eğitilmiştir çünkü. Bu eğitim sonradan verilemez. Biz kadınlar olarak fazla iyi niyetliyiz, buna sinirim bozuluyor o yüzden gülmeme engel olamıyorum bazen. Herşeyi başka bir kadının üstüne atan anneler ve onların eğittiği evlatlar, evlerden ırak...
Sağol canım benim bu güzel yorumun iyi üstünden için evet psikoloğa gidecem ona göre boşanıp boşanmam aya da karar veririm ufff kafam karmakarışık söylesem deşifre etsem kadının kocası kesin öldürür kocamı da karısını da hatta bana ve çocuğuma da zarar verebilir işte bir de bu yönden susmak zorunda kalıyorum şuanKonu sahibi arkadaşım eger boşanmayı düşünmüyorsan şuan öfkeyle eşini ve karşı tarafı deşifre etme sonra evliliği toparlaman daha zor olabilir.. Eşine şans vermek istiyorsun ama nasıl yapacagını bilmiyorsun hemen evlilik terapistine gidin hem psikolojik hemde kurtarılabilir bir evlilik varmı çok yardımcısı olur, bu süreçtede intihar gibi kötü düşüncelerden kurtulur daha mantıklı kararlar verebilirsin..sen kendine zarar vermeyi düşünme sakın asıl namussuz olanlar seni kandıranlar sen kendi hayatına ve düzenine bak, utanacak bir durum varsa onlar utansın kahpe.liklerine.
Siz eşinizi aldatsanız eşiniz sizden boşanmaz mıydı?Çünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum
Haklısın ben öyle bir kadın yüzünden psikolojimi bozup oturayım dimi kocam da çok masum değil zaten onu savunmam bunlara tek başına işlenmesi ki netice de ben bunu haketmiyorum ne olursa olsunYuva yıkılma sebebi: öyle bir kadın olmasın...
öyle bir adamla yaşa sen...
Boşanmaz Di öldürür Dü beni ruh hastasıSiz eşinizi aldatsanız eşiniz sizden boşanmaz mıydı?
O da diyebilir miydi "bizim aile yapımız boşanmaya uygun değil" diye?
Ben aldım cevabımı :)Boşanmaz Di öldürür Dü beni ruh hastası
Kimse için intihar etmeye değmez. Misler gibi evlat vermiş Allah. Edepli ve şerefli bi ortamda büyür en azından. Bu adamla evli kalmaya devam etmen asıl intihar bu olur. Kimseyi sallama, onlar seni düşünüyor mu söylesene hayır.. Sen de kimseyi düşünme haketmediğin bir hayatı yaşama.Hayır canım benim psikolojik olarak iyi değilim evladım olmasa belki intihar etmiştim belki biraz destek olursunuz psikolojimi diye yazdim
Ne sen sor ne ben söyleyeyim canım yaşadıklarımı bir ben bir Allah biliyorAile yapınız boşanmaya müsaade etmiyor,aldatsın hatta 2. bir ev mi açsın diyor?Nasıl bir aile bunu söyleyebilir?Bu tarz aileler kadının çalışmasına nasıl müsade ediyor peki?bağ kuramadım da!
Dalga geçmeden ciddi cevap vermenizi istemiştim yazarken değil mi yaşamayan bilmez tabi şekerimEvet kesin kocanıza şeker verip kandırmıştır o kadın.
Aileme söylemek istemiyorum söyleseydi faydası olmaz zaten daha önce boşanmaya da defalarca denemiştim başka problem lerden dolayı ailem kendin ettin kendin bul dediler kısacası ve artık ben tükenmiş durumdayımAilenize durumu açtınız mı ? Eşinizin yaptıklarından haberleri var mı ? Eşinizi sıkıştırın, boşanma davasını o açsın, eğer ailenize durumu olduğunu gibi anlatamıyorsanız eşiniz istiyormuş gibi onu suçlayın, zaten suçlu o. Aileniz belki o zaman sizin yanınızda olur. Kendinize de o yavrucağa da yazık. Dünyada sadece kötü insanlar yok, bu adamdan kurtulup kendinize güzel bir hayat kurma şansınız var. Yutup oturayım demek çok yanlış, ki zaten yapamamışsınız. İntiharı filan lütfen düşünmeyin, bu sizden tamamen bağımsız bir olay, eşinizin sapkınlığı, karaktersizliği. O kim ki ? Siz onun için neden yaşamaktan vazgeçeceksiniz ?
Evet canım bunları bana yaşattığı için en büyük suçlu zaten kocam ben farkındayım bazen ben mi sebep oldum diyorum ama ben eşimin bir dediğini iki etmeyen ondan habersiz izinsiz hiç ber şey yapmam evden dışarı cikamBeddua etme lütfen dönüp dolaşıp geleceği yer sensin ya kabulleneceksin ya da boşanacak başka bir seçeneğin yok için acıyor farkındayım bu zamanlarda hep aynı sorun halbuki eşinde suçlu ayrıca sende Kızabilirsin ama hiçbir hata tek taraflı değil hepsi birbiriyle bağlantılı kim bilir kimi kınadın veya nasıl dışarı yöneldi eşin bunları da düşünmem gerek kocanı temize çekmişsin oda çok hatalı kadının da var hataları veren sırasıyla yaşatır karar senin
Evet canım bunları bana yaşattığı için en büyük suçlu zaten kocam ben farkındayım bazen ben mi sebep oldum diyorum ama ben eşimin bir dediğini iki etmeyen ondan habersiz izinsiz hiç ber şey yapmam evden dışarı cikamBeddua etme lütfen dönüp dolaşıp geleceği yer sensin ya kabulleneceksin ya da boşanacak başka bir seçeneğin yok için acıyor farkındayım bu zamanlarda hep aynı sorun halbuki eşinde suçlu ayrıca sende Kızabilirsin ama hiçbir hata tek taraflı değil hepsi birbiriyle bağlantılı kim bilir kimi kınadın veya nasıl dışarı yöneldi eşin bunları da düşünmem gerek kocanı temize çekmişsin oda çok hatalı kadının da var hataları veren sırasıyla yaşatır karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?