Eşim polis arkadaşlar geceye gidiyodu 12 24 çalışma sistemi
Bende aynisini yasadim cuzdaninda gizli sim kart buldum ve arkadasim osman in benle ilgisi yok diye uydurdu.. bal gibi de kendi kafinin pesindeymis.. Tiksindim ve bosandim en kotusu budala yerine konmakti ve bir daha guvenemezdim. Her evden ckkisinda deli gibi kuruyordum gunlerce agladi ama bos boyle bir pislikle hayat geçmz dedim bosandim.
Ben hic anlamadim canim aksam altida eve gelen gundu on kez ara yan bir kocam vardi. Bir de Üniversite den beri sevgilimdi. Hatta cumartesi yarim gun çalışıp on kez beni arayip tatil planlari yapan ideal esti. Tesaduf öğrendim aldattigini o kadinla yazismalari okudum askim bebegim vs diye en cok ta her sabah bana isyerinden gunaydin askim tekrar diye attigi mesajlarin yaninda ona da her sabah sekizde mesaj atmasi beni delirtti. Ne ask ki her sabah 08.08 de kadina mesaj atiyormus sekiz kadinin ugurlu sayisi diye.. Kadinla da konustum kadin olsaydin kocan disari ucmassydi dedi bana.. Kadin suclu degil suc iyi gunde kotu gunde ve Allah huzurunda bana soz veren esimdeydi.. Ben ayrıldım simdi ikinci eşimle cok huzurlu yuz.. Allahim bozmak isteyen olursa onlara engel olsun ne diyeyim
Ben hic anlamadim canim aksam altida eve gelen gundu on kez ara yan bir kocam vardi. Bir de Üniversite den beri sevgilimdi. Hatta cumartesi yarim gun çalışıp on kez beni arayip tatil planlari yapan ideal esti. Tesaduf öğrendim aldattigini o kadinla yazismalari okudum askim bebegim vs diye en cok ta her sabah bana isyerinden gunaydin askim tekrar diye attigi mesajlarin yaninda ona da her sabah sekizde mesaj atmasi beni delirtti. Ne ask ki her sabah 08.08 de kadina mesaj atiyormus sekiz kadinin ugurlu sayisi diye.. Kadinla da konustum kadin olsaydin kocan disari ucmassydi dedi bana.. Kadin suclu degil suc iyi gunde kotu gunde ve Allah huzurunda bana soz veren esimdeydi.. Ben ayrıldım simdi ikinci eşimle cok huzurlu yuz.. Allahim bozmak isteyen olursa onlara engel olsun ne diyeyim
yanlış düşünmüşüm canım benim düşündüğüm iş ortamı değil ben hastanede çalıştığını düşünmüştüm orda bay bayan karışık çalıştıkları için mesafe denen bişey yok herkes herkesle istisnalar dışında tabi. ama kendini suçlama senin hatalarınla aldatma aynı kefeye konulcak bi hata değil hakettiğini düşünme
Bu Erkekler hep kadınları anlamadıklarından anlayamadıklarından şikayetçi....asıl bu erkekleri anlamak imkansız. ..aradıkları ne amaçları ne geçmiş gitmiş zaten rabbim bu evliliği nde huzur versin önceden rabbim huzur ver die dua ediyodum şimdidw kötü insanların şerrinden uzak tutsun die dua ediyorum het yer iki ayaklı şeytan...kadınlar evlilere musallat oluyo artık
İhanet bir kadını küçücük parçalara ayıran, an gelip nefes almasını imkansızlaştıran bir durum.
Unutmadınız, unutamayacaksınız da..Asla unutulmuyor..
Boşanın..
sadece telefonla mı görüşmüşler yüzyüze veya cinsel bir şey olmuş mu
evet aynen öyle evliler cazip geliyo arkadaşımında başına geldi. bide en iğrenci kendileride evli oluyo ve normal karşılıyolar. ama erkekler çok marifetli doğrusu 2 kadını idare et ama uzun süre açık verme
Ah canım bende öyle boş boş geziyordum şöyle bir şey varki yanlız değilsin bende 20 yıllık evliyim 3cocugum var enbuyuk 18 enkucuk 2 yaşında 40. Yaşına giricem ve bende Twitter hesabından gördüm görmez olsaydım benimle birliktelik sonrasında bile yazıları var gerçekte buluştuğu bilmiyorum ama sanki görüşmüş onuda yeni fark ettim ve hiç bir şey diyemiyorum çünkü kendisi genelde o konularda çok başarılı ya kavga çıkartır bı şekilde sen suçlu olursun ben suskunluk tam başka bir şey yapamıyorum ve bosluktayim boşan diyen banada oldu ama o öyle kolay değil helede en küçüğüm varken neden sormuyorum yuzlesmiyorum ya ima çok ettim bir süre uzak durdu her gün kontrol ettim uyurken hiç giriş yapmadı yazılmadı ama o kuşku hep bende kaldı ve artık patlama noktasına geldi ya ben paylaşacağım yada o aynı şekilde bende kısas yapicam dedim ama kendime yediremedim şuan ne durumdasın bilmiyorum ama çok var bizim gibiBiz kadınlar bunu yapsak ki hele ben yapsam bunu var ya napar bilmiyorum...leytan sölüyo arada bunuda sonra töbe diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?