Ben Kumar oynarım..netten bı salak bulur ( fazla dozunu kaçırmadan) muhabbet ederdim...boşamak isterse boşar ya da devam eder sizin gibi ici icini yer..bir daha da korkudan bı halt edemez..onun canı da yandığı kıskançlık krizlerine girdiğini görünce icim daha rahat eder..olayı daha kolay kabullenrdim.boşarsa da defolsun gitsin...haa intikam almicaksam da hiç sallamaz hiç kıskanmaz kavga çıkarmaz evimde bı misafirimis gibi davranırım...cok mü acımasızim yaaaa
sakın yapma seytana uyma kendı degerını dussurdugune altın adını pul ettıgıne deger mı ? intikam almıs olmazsın kalıtenı dusurmus olursun ne yapabılecegın hakkında bı fıkrım yok ama sakın ha hataya dusup bende onu aldatayım deme ne olursa olsun sen gururlu bı ınsansın onurlu bı ınsansın emın ol ona bısey olmaz yıne de kendıne etmıs olursun
Allah korusun canım asla yapmam yaşadıklarımdan sonra hele rabbim doğru yoldan ayırmasın şeytan yanıbaşımda vesvese verip duruyo zaten şeytanın en sevdiği şey yuva yıkmakmış buna asla tenezzül etmem allah muhafaza
sen düşündün mü yazdıklarımızı
bence bu gece bi adım at ve terapiste gitmeyi teklif et
boşanmayacaksan evliliğini kurtarmanın bi yolunu bulman lazım
Çok iyi düşündüm ve bazı arkadaşlarada çok teşekkürederim...şimdi şöyle bişi var evlilik danışmanı daha önce araştırdım ve ikş saat sürüyomuş 300 lira istiyolar ve şu an her ay 2.5 gibi ev borcumuz var yani durumlar fora eksideyiz yeniden bi araştırma ya giricem...Ben bu evliliği kurtar mak istiyorum
Çok iyi düşündüm ve bazı arkadaşlarada çok teşekkürederim...şimdi şöyle bişi var evlilik danışmanı daha önce araştırdım ve ikş saat sürüyomuş 300 lira istiyolar ve şu an her ay 2.5 gibi ev borcumuz var yani durumlar fora eksideyiz yeniden bi araştırma ya giricem...Ben bu evliliği kurtar mak istiyorum
yani ne desek boş kötü bir durum onu kadını olarak görmemiştir sevgi aşk bağlılık yoktur sıradan bir o..pu. (pişmansa affet bir kerelik der büyüklermiz ama demesi kolay bizim için) Allah gönlünüze ferahlık versin
Amin inş...ya iyi niyetle başlayan bişi yardımcı olmak istemiş benim çok sevgili eşim...kadın hergün arayıp ağlamış eşi dövüyormuş falan filan. ..ortam da etkilemiş eee herkes erkek tabi benimki de erkek aaaa oda arayacak konuşacak tabi...valla akşam oturdum hepsini allaha havale ettim...bu eşime verdiğim bi fırsat eğer kötüye kullanırsa ilk fırsatta gözünün yaşına bakmam
Annem hep "bir erkek eğer karısına sadıksa bu karşısına kötü niyetli insanlar çıkmadığından dır" der . Senin de eşinin karşısına kötü niyetli bir kadın ve arkadaşlar çıkmış. Tabi oda şeytana uymuş, yapmaması gerekiyordu savunulacak bir yanı yok. Ama olan olmuş Maalesef. Eğer birdaha buna benzer bir davranışa maruz kalırsan o zaman farklı davranırsın. Ama şimdi affetmiş sin, Affetmenin gereğini yap, Yuvanı kurtarmaya odaklan. Kendi öfkene yenilmemeye gayret et. Aklına kötü şeyler geldiğinde hemen birlikte geçirdiğiniz en mutlu anları düşün.Çocuklarını düşün, gelecek için güzel planlar yap. Bu planlarda hep eşinde olsun çocuklarında. Allah bundan sonra kötülerin şerrinden korusun sizi
Merhaba canım. Yaşadıkların öncelikle bir bayan için çok zor. Uzaktan başına gelmeyen bir insan için tavsiyede bulunmak kolay olabiliyor. Durumunuzu incelediğimde eşin pişman bunu hem davranışı hemde dili ile söylüyorsa her insanın affedilmeye ve ikinci bir şans verilmeye ihtiyacı var diye düşünüyorum. Anlattığınız kadarıyla eşinizle aranız kötü değil ve sizinde gayretinizle daha da iyi olacağını ümit ediyorum çünkü siz eşinizi seviyorsunuz bence o da sizi seviyor. Bu nedenle eşinizin hata yaptığı o dönemi hayatınızdan silin eşinizin size yaptığı güzellikleri hatırınıza getirin. Affettiysen artık sorgulama! O bilmem o... ile ne konuştu. Bu kelimeyi lugatından çıkar!
Yaşanmış güzel yıllarınız ve çocuklarınız hatırına Unutun. Hiç yapmadığınız eşinizle birşeyler yapın. Değişlik her zaman için iyidir ortamınızı değiştirin gezin eğlenin. Kendinize İyi Bakın...
Ve şunuda söylüym yaptığım bi hatada vurdum adama defalarca çok yanlış çıldırdım iki ay falan oluyo her yerini parçaladım kendini kapı dışına zor attı...hırsımdan kadına eşimin numarasını msj attım eşime de kadının numarasını msj attım...çok yanlış biliyorum ama insanın göxü dönünce böle oluyomuş...kadın hemen aramıl eşimi eşim kadına küfretmiş ve kadın ardı ardına msj atmış nolur beni ara die....eşim o gün evde deildi o gün hiç hattını açnadı ve annesinib telini kullanmış bikaçgün sonrada yeni hat aldı...off bi insan nasıl katil oluyomuş anladım ve aslında bunları yazarken bile utanıyorum yanlış a yanlışla karşılık verdim...
Pişman olmazmı dün dedim ki bana baktıkça utanıyomusun dedim utanmaz mıyım dedi..aramız ın iyi olması tamamen bana bağlı ben iyiysem çok iyi...dün canım balık istedi die pazardan balık almş ayıkladı pişirdi önüme koydu...ev aldık içini istediğim gibi döşedi birsürü borcun altına girdi. ..işte şeytan boş durmuyo ki düşününce çok mükemmel bi insan ben zor bir kadınım..idare etmem yıllarca maalesef ailesi yüzünden başının etini yedim adamın yüzüne aileni sevmiyor um dedim. ..hatalarım çok ama bunlar asla neden değil...kendimi de asla suçlamıyorum...tek suçlu arkadaş çevresi ve ortam maalesef...yıllardır aynı işte çalışıyodu yapıcak adam yıllardır yapardı...ana ne zamn o adamlarla aynı guruba geçti bu sorun çıktı...bı olay 8-9 kişinin başına geldi ve eşimin arkadaşı içlerinde en temizi senin eşindi dedi...aynı olayı birebir tanıdığım eşimin iş arkadaşının eşide yaşadı kadın soramadı bile adam demiş ki ben senden Özür dilemem özürdiliycek bişi yapmadım kadının boğazı na çökmüş eğer bu olayı araştırırsan herşey daha kötü olur demiş üstelik adamın ünv bi kızla ilişkisi varmış...kadın hiçbişey olmamış gibi davrandı geldide beni teselli etti...nie bölesin dediğimde:iki kardeşim boşandı bendemi boşanıym dedi gözyaşları içinde...bu olaydan en çok etkilenen ben oldum biz olduk çünkü benim ekonomik özgür lüğüm var..o süreçte hayatımda yapmadığım kadar alışveriş yaptım...eşim tatile götürdü sırf atlatayım die. ..sabahlara kadar çocuklara baktı yemek yaptı evi temizle di...yani gözümün içine baktı ne zaman dalsam havamı dağıtmak için şaklabanlık yapıo....artık bazen bıktı ya bitsin bu evlilik dio ya da unut dio. .haklı çok haklı...
eşinin mesleğini tahmin ettim ama yazmak istemiyorum sen açıklamak istemezsen diye. çünkü o işlerin mükemmel bi ortamı var biliyorum o ortamı acaba doğrumu düşünüyorum eşin nerde çalışıyo canım özel değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?