eqer ßir erkek aLdattqını söLüyorsa..o 2. şahısLa araLarında duyqusaL hiç bi baqın oLmadıqını sadece ßir anLık boşLuqa qeLmişdir die düşünüorum..
ya benim anlamadığım bişey var ,21 yaşında bir kızı eşiniz evine alıyo ,duygusal ,fiziksel bişeyler yaşıyo ve sizi kaybetmeyi göze alamıyor öylemi ,üstelik tanıdık biri ,ortaya çıkacağı belli biri ,ok affetmişsiniz sizin kararınız ama ,yapılan çok saygısızca ,benim eşim yapacak ve ben bu kadar sakin bi şekilde beni kaybetmeyi göze alamaz diyeceğim öylemi ,yapınız buna müsait demekki ,naif bir insansınız ,ben şahsen bu kadar sakin olamazdım..
En kötü şey insanın güvendiği birisi tarafından yıkılması.Birde güvenilen kişi insanın hayat arkadaşı olunca gerçekten anlatılmaz oluyor hissedilen acı.Aldatılmayı tabiki hiç kimse kabullenemez ama arada çocuklarınız varmış.Onları düşünerek bir şans vermek istemeniz gayet normal.Eşinize şans verseniz bile bu şansın sadece çocuklarınız yüzünden olduğunu ve aynı şeyin tekrarı olduğunda asla dönüşü olmayacağını anlamasını sağlamanız gerek.Güveninizi yeniden kazanana kadar ne çok sıcak olun nede çok soğuk.Elinizde olmayarak bu konuyu sürekli açmak isteyeceksiniz,sormak istediğiniz milyonlarca soru olacak ve alıcağınız hiçbir cevap sizi tatmin etmeyecek.Eşinizle bu konuyu sakin bir şekilde tüm detayları ile konuşmayı deneyerek size herşeyi anlattıktan sonra bir şansı olduğunu ve bunuda çocuklarınıza borçlu olduğunu söyleyin...
bunları yaşamadan önce bende hep derdim sakin olamam die ama insan başına gelince anlıyor bazı şeyleri daha net görüyorsunuz idrak ediyorsunuz kimseye yaşatmasın allahım böle bi durumu.tek kelime ile berbat bi his
tam bir beraber olma durumu olmamış yani sınırlı kalmış bazı şeyler.eşimden duydugum ve beni aldattıgı kızdan duydugum bu.
allah kimseye yaşatmasın tabi ki ama yapı meselesi bu. benim başıma gelse bende sakin olamazdım. çünkü kız tanıdık biri üstelik evinize alıyor kızı. duyulacağı çok belli. peki bu olay başka bir bayanla başka bir yerde yaşansa yine söyleyecekti diyebiliyor musun. kızın tanıdık olması çok küçük düşürücü bir olay. kıza akıl verme boşver öyle tarz bi insan şu an yaptığından pişman değil sadece nişanlısının kulağına gider diye korkuyordur. cesarete bak ya...:mymeka:
dediğiniz gibi elimde olmadan sürekli bu durumla ilgili bişiler soruyorum eşime oda kapatmamı istiyor .ben aklımdan bi turlu silip atamıyorum bu durumu eşime söyledim bu ilk ve son şansı oldugunu çocuklarım için burdayım dedim.aynı şeyi bir kez daha olursa ki yine söyle bana ki ben boşu boşuna bu evi beklemeyeyim dedim.
dediğiniz gibi elimde olmadan sürekli bu durumla ilgili bişiler soruyorum eşime oda kapatmamı istiyor .ben aklımdan bi turlu silip atamıyorum bu durumu eşime söyledim bu ilk ve son şansı oldugunu çocuklarım için burdayım dedim.aynı şeyi bir kez daha olursa ki yine söyle bana ki ben boşu boşuna bu evi beklemeyeyim dedim.
kız o adamın evli çocuklu olduğunu biliyordu...bu kötü kelimeyi kullanmak istemezdim ama tam malmış açıkçası..
o kız gönüllü o......muymuşş hiç kusura bakmasın.. adamın evli olduğunu bile bile... kendisi de düğününe aylar kala böyle yapabiliyorsa içindeki şeytanına bir baksın.
adam evli sıkılmış iki çocuk babası falan filan yuvasına saygı duymamaış ama daha yeni evlenme telaşında olan kızımızın maşallahı var.
eşinize bundan sonra tüm bayanlarla konuşmayı yasaklayın. baksanıza konuştukça konuşuyor ve sapıtıyor. burnundan getirirn. o kızın ailesine arkadasınıza da durumu anlatın. kan mı çıkacak olaymı kopacak kopsun. herşeyin bir bedeli var ödesinler.!
eşiniz kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?