keske hemen affetmeseydin biraz süründürseydin.bir kere aldatan adam affedildiğini gördüğü zaman devamını getirir.hem kocan hem kız suçlu bide kıza küçük falan yazmıssın kız 21 yaşında neresi küçük eşek kadar .kıza nasihat vermişsin ben olsam nasihat değil kızı mahvederdim.bikere git kızın nişanlısına anlat her şeyi onu başı da yanacak zavallı adam daha evlenmeden boynuzu yemiş.kız yaptıklarından dolayı hiçbir ceza almayacak oh ne ala memleket.kocan olayı anlatmakla affedilmeyi haketmiyor.anlatmasının arkasında farklı nedenler olabilir belki senin bir yerden duyacağını düşündü belkı komsularınız gördü onlar söylemeden ben yumusak bir dille anlatayım kendimi affettirebilirim belkı dedi.bikere aldatılmış olmak için illa birleşmenin yaşanması gerekmiyor.kocan senin dışında bir kadına dokunmuş ilgi göstermiş.bundan daha ilerisi ne olabilir.
bende zaten bi yandan üzüldüm bi yandan sevindim.bana söylemesi mutlu etti başkalarından duymak daha zor olurdu bnm için . ben onu terk etmeyei göze alırım ama o beni kaybetmeyi göze alamaz bunu biliyorum.en azından emin oldugum bi durum bu
Siz şu an kendinizi kandırma aşamasındasınız.
Çocuklarım için devam ettiriyorum lafları bence biraz şu anki durumunuzu ört pas etmek için söylenmiş klasik cümleler... a.s
Boşanmanız demek çocuklarınızın babalarından ayrı kalacağı anlamına gelmez...
Kaldı ki boşanmıyorsunuz sizin seçiminiz, saygı duyarım... a.s
Ama kalkıp da kız için 'cahil' filan demeyin. :umursamaz:
21 yaşında, evlenmek üzere olan, evli bir adamla konuşup saatlerce sohbetler muhabbetler edip, onunla aynı eve giden kız hiç de cahil değildir.
Gayet de ne yaptığının farkında...
Eşiniz de gayet farkında...
Ama sanırım ortaya çıkacağını bildikleri için, size söylediler... a.s
Yoksa vicdan rahatlatma durumu olduğunu sanmıyorum... :umursamaz:
Ne diyeyim, tekrar aldatılacaksınız buna hazırlıklı olun bunu bilin yeter...
adamdaki cesarete bak...eşi ve çocukları ile yaşadığı eve kız alıyor,onunla öpüşüp koklaşıyor,tam birleşme olmamış...sevsinler...klava:
Allah yardımcınız olsun,ben ikna olmazdım ,evlilik ya sona erer ya da kağıt üzerinde kalırdı.....
ben 4 senelik evliyim ve 2oğlum var.yapmaz dediğim adam sevdiğim guvendiğim adam beni aldatmış.ve başkalarından duymamam için bunu bana kendisi söyledi.bayram için ailemin yanına gitmiştim gelmeme 1 gun kala telefon açtı ve bana bunu söyledi.şok oldum ne diyecegimi ne yapacagımı şaşırdım dediğim tek şey ben gelmiyorum oldu. ama biletimi almıştım ve gittim.çünkü gözlerinin içine bakıp ondan neler oldugunu duymam gerekiyordu.yanlış bir karar vermek istemedim.ailelerden kimseye bahsetmedim bu durumdan bilselerdi kesinlikle sonu ayrılık olurdu. eşimin bana dediği tek şey o kişi ile beraber olmadıgı ve pişman oldugu. neden ve nasıl yaptıgını bilmiyor cvplayamıyor bu sorularımı. ona belki dogru belki yanlış bir şans daha vermeye karar verdim.bunu çocuklarım için yapmam gerektiğini düşündüm.ayrılsam ne olurdu die düşündüm bi şekilde hayata devam ederdim çalışır bakardım çocuklarıma ama onlara babalarının sevgisini veremezdim.hele ki bu kadar küçük ve baba düşkünü çocuklarım varken. sırf bundan dolayı şans verdim.bir daha yapmayacagına eminmiyim aslında değilim ne yalan söyleyeyim.guven kolay kazanılmıo ama kolay kaybedilebiliyor.bunları kimseye anlatamadıgım için sizlerle paylaşmak istedim.
kimse eşine sonsuz guven duymasın diyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?