- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.588
- 53
- Konu Sahibi maviorkide34
-
1 haftadır aynı evın ıcınde ruh gıbıydık, bugun o ıse gıdınce mesaj attım bıttı dıye.Aradı ısrarla konustuk.Aglamadım sızlamadım, sakın bıcımde evraklarımızı hazırladıgımı bosanmak ıstedıgımı, yakında bır ev tutmasını, bebegı ıstedıgınde gorebılecegını, ondan bısey beklemedıgımı soyledım.Butun malvarlıgımızı da ona bıraktıgımı, rahat rahat ıstedıgı hayatı yasaması gerektıgını, uzgun olmadıgımı, aılelere sadece bosandıgımızı soyleyecegımızı soyledım.Cok agladı telefonda aksama kadar beklememı, konusacagımızı, baska bır hayat ıstemedıgını, benı sevdıgını, bır daha Internette yada baska yerde boyle bısey yapmayacagını soyledı.bana sans ver kendımı affettırıcem dedı.Ben de yapacagı hıcbırseyın bunu duzeltemeyecegını, ılerkı yaslarda yaparda benım ıcın daha da zor olacagını, hayatıma devam etmek ıstedıgımı soyledım.Soka gırdı resmen soguk kanlı umursamaz halım karsılıgında.sonrada kapattım.sans versem bıle neyı degıstırebılır, gercekten degıstırebılır mı!!!
Sor eşine sen olsan ne yapardın? Diye . Bakalım ne diyecek?
Kendime engel olamıyorm çok utanıyorum, seni haketmiyorum dedi
Sanmıyorum sürünsün. Adam karısı yokken daha rahat olmaz mi. Çocuğunu karısını dusunse zaten yapmaz. Ay acımasızca yorum da yapmak istemem ama arkadaş doğru demiş. Alışmış kudurmustan beterdir.Bosanmak istemiyorsaniz bile cikin ailenizin yanina gidin. Iyice surunsun. Isi yokusa sureceksin isi baya. Belki gozu korkarsa bir daha yapmaz o zaman. Ama dedigim gibi, belki...
Sende aynısını yap ozamanOna bıraz sure vermemı ıstedı, verdım, yanı ayrılmadık sımdılık ama barısmadık da, bu kararı hemen alma, emın ol sonradan pısman olma dedı.Kabul ettım.Ama yapılanlar ıcın degıl, esıme baska turlu bır saygım var onun ıcın.Esım cok fakır dogulu bır aılede buyuyup avukat oldu.sokaklarda tatlı satmıs hamallık yapmıs.Suan cok basarılı bır avukat, daha 30 yasında ama gecen hafta bır unıversıtede semıner verdı, etrafında donuyor herkes aılesı ben de tabı.ona meslektas olarak ınsanı olarak saygı duyuyorum ve bu konuda onu dınleyecegım.Bu sureyı hem ona hem kendıme verıyorum.Cok ınsan bosadım bu zamana kadar bır avukat olarak, cok evlılık gordum, sakın olmaya karar verdım.Kucukken cok ezılıp hor goruldugu ıcın bu kadar basarıya sevgıye ılgıye ac oldugunu dusunuyorum.o yuzen cok calısıyor, o yuzden hep sevılsın begenılsın ovulsun ıstıyor sanırım ıcten ıce.Ne olursa olsun bu benı aldattıgını degıstırmıyor ama.bunu asabılmeyı bır cozum bulabılmeyı cok ısterdım.
Saygı derken? Eşiniz size bir koca olarak saygı göstermeyip aldatmış siz onun mesleğine geçmişte yaşadıklarına saygı gösterip affettiğinizi söylüyorsunuz ne diyeceğimi bilemedim. Bir avukat olarak ( hemde boşanma davalarına girmiş bir avukat )Ona bıraz sure vermemı ıstedı, verdım, yanı ayrılmadık sımdılık ama barısmadık da, bu kararı hemen alma, emın ol sonradan pısman olma dedı.Kabul ettım.Ama yapılanlar ıcın degıl, esıme baska turlu bır saygım var onun ıcın.Esım cok fakır dogulu bır aılede buyuyup avukat oldu.sokaklarda tatlı satmıs hamallık yapmıs.Suan cok basarılı bır avukat, daha 30 yasında ama gecen hafta bır unıversıtede semıner verdı, etrafında donuyor herkes aılesı ben de tabı.ona meslektas olarak ınsanı olarak saygı duyuyorum ve bu konuda onu dınleyecegım.Bu sureyı hem ona hem kendıme verıyorum.Cok ınsan bosadım bu zamana kadar bır avukat olarak, cok evlılık gordum, sakın olmaya karar verdım.Kucukken cok ezılıp hor goruldugu ıcın bu kadar basarıya sevgıye ılgıye ac oldugunu dusunuyorum.o yuzen cok calısıyor, o yuzden hep sevılsın begenılsın ovulsun ıstıyor sanırım ıcten ıce.Ne olursa olsun bu benı aldattıgını degıstırmıyor ama.bunu asabılmeyı bır cozum bulabılmeyı cok ısterdım.
bence bir saniye bile durmayın hatta açtığı ikinci hesabın bilgilerini bir kenara not edin, yazışan sevişmiştirde bu kadar basit..Bunu bana başkası anlatsa ayrıl derdim. Ama insan kendi evliliği söz konusu olunca doğru kararı veremiyor. 6 yıllık sevgiliydik evlendik. onun için işimi ailemi geride bırakıp onun olduğu şehre evlendim. 3 yıldır da evliyiz. Geçen yıl eşimin mailinde başka kadınlarla sevgililik döneminde arkadaşlık sitelerinden konuştuğunu buldum. Cinsel bişey yoktu, flörtöz konuşmalardı. Kısa kısa birkaç mesajdı gördüğüm.şok oldum tabı 8 yıldır tanıdığım adamdan beklemezdim. Söyledim hemen ima yaptım, ben instagramdan sadece cinsel konularla ilgili başka kadınlara danıştım dedi ben daha da şok. Onları buldum zannetmiş farketmeden instagramda da birileriyle halen yazıştığını itiraf etti. Günlerce gönlümü almaya çalıştı,cinsel bişey yaşamadım dedi, bu sırada hamile olduğumu da öğrendim ve affettim.Ama gerçek anlamda güvenemedim. 1 sene geçti bebeğim doğdu herşey yolundaydı ama dün akşam şeytan dürttü derler ya. İnstagramdan fake hesapla eşime slm diye mesaj attım. Evlimisin falan dememe kalmadan hemen benim başka instagram hesabım var ordan yazışalım diye bana hiç bilmediğim bir hesap attı ve beni ekledi. Tam benden beni görmek için fotoğraf istemişti ki daha fazlasını kaldıramadım ve gidip yanına yüzüne vurdum. Kendime engel olamıyorm çok utanıyorum, seni haketmiyorum dedi ağladı.vs. ben tabi felaket dünden beri konuşmuyoruz. Kızgın bile değilim. Bebeğim babasız büyüsün istemiyorum ama bunu artık aşabileceğimi sanmıyorum. Huyu değişirmi bilmem. İnstagram hesaplarını kapatmış bugun ama nasıl güvenirim yada bi daha hiç yapmasa bile o konuşmalar geliyor aklıma. Çok kötüyüm kızlar, bu nasıl aşlır, basıp gitsemmi bebeği de alıp...Neden hala seviyorum eşimi, o benim 9 yıllık arkadaşımdı. birlikte okuduk birlikte kurduk hayatımızı ve inanılmaz iyi anlaşıyorduk, cinsel hayatımıza kadar herşey mükemmeldi. dışardıan herkesin gıpta ettiği bir hayatımız vardı. Ben ne yapacağım bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?