Aldatıldım ve çok kötüyüm.Siz olsanız affedermisiniz?

Ne kadar üzücü.
Dışardan gazel okumak kolay belki ama direkt boşanın diyorum
Adam,kendime engel olamıyorum, demiş.Yine yapacak muhtemelen,belki bir sene sonra,belki 3 ay bilinmez..Belki de yapmayacak,bu da bir ihtimal.

Ama güveniniz zedelendi,nasıl toparlanır o muamma..

Allah kolaylık versin, çıkış kapınız en hayırlsı olsun umarım.

Benim ailemde de babamın bazı hataları yüzünden Çocukluğumuz gitti de şimdi çok iyiler annemle ya gerçekten tüm cinsel baginızı koparıp aynı evin içinde büyütün bebeginizi ben olsam en azından öyle yapardım

Aldatmanin aciklamasi olmaz ama hadi gonul diyorsun evliyken baskasina asik oluyor engel olamiyor diyorsun onu bir nebze de olsa anliyorum ama boyle fake hesap acma baska tanimadigin kafinlarla cinsel konusmlar falan cok abazaca geliyor boyle gozu disarda adamlari nasil mideniz kaldiriyor

1 haftadır aynı evın ıcınde ruh gıbıydık, bugun o ıse gıdınce mesaj attım bıttı dıye.Aradı ısrarla konustuk.Aglamadım sızlamadım, sakın bıcımde evraklarımızı hazırladıgımı bosanmak ıstedıgımı, yakında bır ev tutmasını, bebegı ıstedıgınde gorebılecegını, ondan bısey beklemedıgımı soyledım.Butun malvarlıgımızı da ona bıraktıgımı, rahat rahat ıstedıgı hayatı yasaması gerektıgını, uzgun olmadıgımı, aılelere sadece bosandıgımızı soyleyecegımızı soyledım.Cok agladı telefonda aksama kadar beklememı, konusacagımızı, baska bır hayat ıstemedıgını, benı sevdıgını, bır daha Internette yada baska yerde boyle bısey yapmayacagını soyledı.bana sans ver kendımı affettırıcem dedı.Ben de yapacagı hıcbırseyın bunu duzeltemeyecegını, ılerkı yaslarda yaparda benım ıcın daha da zor olacagını, hayatıma devam etmek ıstedıgımı soyledım.Soka gırdı resmen soguk kanlı umursamaz halım karsılıgında.sonrada kapattım.sans versem bıle neyı degıstırebılır, gercekten degıstırebılır mı!!!

Degismez çunku adamda huy olmus
En doğrusunu yapmissiniz gayette guzel sizi sevicek deger vericek adam gibi adam bulursunuz. Ama o adi esinizin akıbeti hic ic acici degil

Sor eşine sen olsan ne yapardın? Diye . Bakalım ne diyecek?

Kesinlikle bunu sormalısın. zaten şu sosyal medya çıktı ve insanlar hepten aç gözlü oldu. Bi insanın o kadar cinsellik kokan fotoğraflarla muhatap olup normal davranması çok zor. Kadını erkeği de bi garip olmuş bu devirde. Yani sağlıklı ilişki yürütmek sosyal medyayla zor bence. geçmiş olsun size. Umarım bebeğinizle mutlu bir hayatınız olur.

yazıklar olsun böyle aç gözlü adamlara..

her evliliğin dinamiği farklıdır, size burda ayrıl diyen birçok kadın başına geldiğinde kabul edecektir belki de ediyordur o yüzden buradan çok da etkilenmeden kararlarınızı alın..

Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı olsun..

Bosanmak istemiyorsaniz bile cikin ailenizin yanina gidin. Iyice surunsun. Isi yokusa sureceksin isi baya. Belki gozu korkarsa bir daha yapmaz o zaman. Ama dedigim gibi, belki...
Sanmıyorum sürünsün. Adam karısı yokken daha rahat olmaz mi. Çocuğunu karısını dusunse zaten yapmaz. Ay acımasızca yorum da yapmak istemem ama arkadaş doğru demiş. Alışmış kudurmustan beterdir.

Bilemedim. Ben senin yerinde olsaydım içeri girdiğimde telefonunu alır duvara fırlatır. Yarinda takoz bi telefon alır bundan sonra ya bunu kullanırsın yada Elizabeth tatlım der giderdim bebegimin yanına.

Ay bu da olmadı sanki.

Söyle diyim.

Ben senin yerinde olsam o konuşmalara devam eder sonrada kocani tehdit eder. Karını buldum vs şimdi konuşmaları esine aticam cart curt der adamı hop oturur hop kaldırır sonrada o telefonu duvara fırlatmak suretiyle paramparça ederdim.

Bu da mi olmadı.

O zaman direk o telefonu paramparça ederdim.

Ben mi çok sinirliyim yoksa konu sahibi çok sakin bi yapıya mi sahip.

Boşver bu adamı. Sen bebeğinle ilgilen.

Niye tüm mal varlıgını bırakıyorsunuz o kısma takıldım.ilerde pişman olacağınız kararlar vermeyin.

Ona bıraz sure vermemı ıstedı, verdım, yanı ayrılmadık sımdılık ama barısmadık da, bu kararı hemen alma, emın ol sonradan pısman olma dedı.Kabul ettım.Ama yapılanlar ıcın degıl, esıme baska turlu bır saygım var onun ıcın.Esım cok fakır dogulu bır aılede buyuyup avukat oldu.sokaklarda tatlı satmıs hamallık yapmıs.Suan cok basarılı bır avukat, daha 30 yasında ama gecen hafta bır unıversıtede semıner verdı, etrafında donuyor herkes aılesı ben de tabı.ona meslektas olarak ınsanı olarak saygı duyuyorum ve bu konuda onu dınleyecegım.Bu sureyı hem ona hem kendıme verıyorum.Cok ınsan bosadım bu zamana kadar bır avukat olarak, cok evlılık gordum, sakın olmaya karar verdım.Kucukken cok ezılıp hor goruldugu ıcın bu kadar basarıya sevgıye ılgıye ac oldugunu dusunuyorum.o yuzen cok calısıyor, o yuzden hep sevılsın begenılsın ovulsun ıstıyor sanırım ıcten ıce.Ne olursa olsun bu benı aldattıgını degıstırmıyor ama.bunu asabılmeyı bır cozum bulabılmeyı cok ısterdım.

Karar sizin tabi ki... Bu kadar başarılı, ailesi, siz ve herkes etrafında. Onu çok seviyor ama o daha çok sevilsin istiyor. Bu normal mi? Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben de şunu anlamıyorum
Eşim ağladı yalvardı falan
Ne bileyim erkekler böyle hüngür şakırt ağlıyor mu ya?
bence eşin sıkılmış yeni heyecanlar peşine düşmüş
Bu hep böyle olucaktır
Ben şahsen aldatmayan erkeklerin çok az olduğuna inanıyorum
Adam herseyi görüp yaşadıysa belli bir yaştan sonra evlendiyse aldatmayabilir
Ama böyle erken yaşta başlayan birlikteliklerde sonuç bu oluyor maaşesef
Sen eşini affet yine aynısını yapar bir süre sonra
Bu böyle gider olan senin hayatına olur..

Sende aynısını yap ozaman
Seninde beğenilmeye ihtiyacın var yok mu?
O zaman affeder miydi?

Saygı derken? Eşiniz size bir koca olarak saygı göstermeyip aldatmış siz onun mesleğine geçmişte yaşadıklarına saygı gösterip affettiğinizi söylüyorsunuz ne diyeceğimi bilemedim. Bir avukat olarak ( hemde boşanma davalarına girmiş bir avukat )

bence bir saniye bile durmayın hatta açtığı ikinci hesabın bilgilerini bir kenara not edin, yazışan sevişmiştirde bu kadar basit..
birde sanırım avukatsınız bunun gibi birçok örnek gelmiştir önünüze , yok mesleğine saygı imiş falan filan kendinizi kandırmayın ben olsam cehenneme kadar yolun var der ne var ne yok elınde alırım meslek hayatını da çöpe atarım onun yemişim öyle avukat kocayı..

Sizin yerinizde olsaydım maddi olarak sıkıntı çekmemek için alabileceğimi alır ve hemen bosanirdim.Zaten durum sizin lehinize.Eger bir hak talep etmeyecek olursanız o çok düşündüğünüz eşiniz inanın sizi hiç dusunmiycek.Siz maddi manevi sıkıntı çekerken o sizin hakiniz olan şeylerle başkalarıyla keyif caticak.Ayrilmasaniz da yine aynı olucak.Siz onu gözünüzde çok büyütüp hala saygı sevgi duymaya devam ediyosunuz ama adamın gram umurunda değilsiniz kusura bakmayin.Zamaninizi böyle biri için harcamayın.Siz degerlisiniz.Kendinizin kıymetini bilin.Yoksa her şartta uzulen siz olursunuz

Rabbim yardımcınız olsun boşanmak kolay değil biz kv de yüzünden tartışıp kavga etmiş boşanma kararı almıştık 1 ay ayrı kaldık

Yaa boşanmak kolay değil tamam ama, Sen sana gram saygısı olmayan adama ne diye böyle büyük saygı duyuyorsun??
Herkesin ilgiye sevgiye ihtiyacı var, e o zaman sen de baska insanlarda mı aramalısın ilgiyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…