- Konu Sahibi maviorkide34
-
Yemin ederim artık evlenmekten korkuyorum. En iyi dediğimizin içinden bile bir kürek pislik çıkıyor (genel anlamda söylüyorum eşinize değil bu lafım) . Ama erkeklerden nefret edıyorum artık ya. Böyle bişey nasıl kaldırılır bilmiyorum ama yerinizde olsam ani bir karar vermeden önce çekip giderdim o evden. Biraz yalnız kalıp düşünün bence. Eşinizin de burnu sürtsün ama aranız düzelince tekrar yapma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Sonuçta defalarca tekrarlanmış birşey ilk değilmiş bu.
Burası dert köşesi ve yazanlar da sorunlarını anlattığından bu tip konuları çok fazla okuduysanız böyle düşünmeniz doğal. Ama iyi insanlar da çok.
Böyle karamsar olmayın. Çok iyi tanımak lazım desem de arkadaş 9 yıldır tanıyor o da aldatılmış.
Bu işler kısmet ve şans. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
+1Adam engel olamıyorum kendime demiş (pardon adam dedim )
Aslında size cevap belli yani
Allah yardımcınız olsun
Yok artık..madem niye evlenmiş o zaman. Ne şe....sizler var ya.="Hiba06, post: 54105640, member: 310006"]Birkere affederseniz arkası gelir, ben de balayında aldatıldığımı öğrendim, unutmaya çalıştım direndim olmadı. En sonunda ayrıldım. Çok zor günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim. Tamamen sana bağlı eğer içinde kaldırabiliyorsan affet
Üstelik 13 yıllık flört sonrası evlenmiştik, liseden sevgili idik. Ne hayallerle evlendim, ve benim için kaldırılması zor bir hayal kırıklığı oldu. Ama şimdi iyiyim boşanalı 2 yıl olduYok artık..madem niye evlenmiş o zaman. Ne şe....sizler var ya.
o sizi affeder miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?