Aldatıldım ve çok kötüyüm.Siz olsanız affedermisiniz?

Başkasına yorum yapmak kolay oluyor gerçekten kendimi sizin yerinize koyuyorum ve ben bile bir çıkmaza düşüyorum ayrılın demeyeceğim bu kadar kolay olmamalı üç hayat söz konusu ama bir terapiste görünmeye ne dersiniz eminim faydası olacaktır

Burası dert köşesi ve yazanlar da sorunlarını anlattığından bu tip konuları çok fazla okuduysanız böyle düşünmeniz doğal. Ama iyi insanlar da çok.
Böyle karamsar olmayın. Çok iyi tanımak lazım desem de arkadaş 9 yıldır tanıyor o da aldatılmış.
Bu işler kısmet ve şans. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

Boşanmalısın bebeğim babasız büyüsün istemiyorum diyosun da başta kötü bir baba varsa hiç olmasın daha iyi çocuğunuz büyüyünce babasının böyle birşey yaptığını öğrendiğini düşünsene yıkılır çocuk. ayrı olsanız daha iyi haftada 2 gün babada kalır en azından babasının ve annesinin ikiözgür birey olarak bilsin bunda hiç bir sıkıntı yok bana güvenebilirsin ama tabiiki sana görev çok düşüyor bebeğine hem annelik hem babalık yapıcksın

Sanırım bu adamın ciddi bir psikolojik rahatsızlığı var. Konuşun eğer ikna olursa psikiyatriste götürün. Gerçekten sorun buysa yardımcı olurlar ama oradan da sağlam çıkar, bozukluğu yok denilirse, zaten bitmiş bir evliliği sürdüremezsiniz. Siz bitirmiyorsunuz zaten o bitirmiş çoktan. Önce bunu bilin

Hergün neler neler okuyorum bazen rüyama giriyor ve bunlar hayatın gerçekleri malesef. Anladım ki sorunsuz evlilik yok . Toz pembe hayaller kurardım eskiden ama bdv de takıldıkça olgunlaştığımı düşüncelerimin değiştiğini söyleyebilirim. benim hayatımda da herkesin mükemmel dediği bir insan var iyi bir insan olabilir ama asla güvenemiyorum. Güven duygusunun zerresi yok bende erkeklere karşı. Aldatma vs olmadı ama ufak tefek hatalarıyla beni sarstığı zamanlar oldu. Belki babasız büyümem güvensizliğimin en büyük sebebi bilemiyorum ama asla başıma gelmez diyemiyorum artık sürekli tetikteyim. İnsanlar 10-20 yıllık eşini tanıyamazken bizim 3-4 yıllık ilişkiden sonra evliliğe adım atmamız bişeylere bile bile lades dememiz gibi geliyor. Yine de seviyorum ve sonu evlilik olsun istiyorum korkularım olduğu halde.. Ama bu ilişkim biterse hayatıma asla başka birini daha almayacağıma, evlenmeyeceğime ve çocuk sahibi olmayacağıma eminim.

Affedersin. Hatta 2.cocugu da yaparsin. Viz gelir tiris gecer sana bunlar. Yatakta bassan affedersin
Sana hastalik bulastirmasin da...
Senin zihniyetindeki kadinlar aldatilmayi hak ediyor.
Ha evet babasiz buyumesin cocugun.
Yarin oburgun cocugun seni suclayacak.
Mesele cocuk degil. Sen kendini dusunuyorsun. Rahatin bozulmasin istiyorsun.
Ayni yataga girmeyi miden nasil aliyor?
Sen aldatsan o ne tepki verirdi? Direkt bosardi seni
Iyi oluyor acimiyor sizin gibi hemcinslerime

Son düzenleme:
Birkere affederseniz arkası gelir, ben de balayında aldatıldığımı öğrendim, unutmaya çalıştım direndim olmadı. En sonunda ayrıldım. Çok zor günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim. Tamamen sana bağlı eğer içinde kaldırabiliyorsan affet

Yok artık..madem niye evlenmiş o zaman. Ne şe....sizler var ya.

Güven,evliliği ayakta tutan sac ayaklarından biri...Bir kere sarsıldı mı ,evlilik de sarsılır.Ne kadar tüm hesapları kapattığını iddia etse de,aklınızda bir soru işareti kalacak...Şu aşamaya kadar eşiniz hep affedilerek gelmiş.Bir kere daha affetseniz iş belki cinselliği gerçek anlamda yaşamaya kadar varacak.Bence bu güvensizlikle evlilik zehir olur ...
Affedecek olsanız bile,ona ,sizin ve bebeğinin yokluğunun ne kadar acı olabileceğini hissettirecek adımlar atın...Burnu sürünsün biraz.Gerçek anlamda son şansı olduğunu anlasın...

Son düzenleme:
boşanmak kolay degil ama biraz burnu sürtülsün düzelmez yoksa içinde varsa ne biliyim allah yardımcın olsun cok zor

Her şey mükemmelken bile bunu nasıl yapıyorlar anlamıyorum yaaa!!

Gerçekten midemi bulandırıyor bu erkek milleti artık

Affetsen ne olacak kapatsa hesapları ne olacak 10 gizli hesap daha açar durmaz bu pislik..

Açık değil mi cevap? Zaten eşiniz de demiş kendini durduramadığını. Daha önce affettiniz tekrarladı. Arada 1 çocuk oldu. Yine afedersiniz bu sefer 2 çocuk olur. Geç kalmadan kendinizde bu cesareti bulun.

Cok zor bir durum ya allah kimsenin guvenini bosa cikarmasin. Allah sana sabir versin. Meslegimi elime almışsam, bebegime onun sagladigi maddi destek olmadan da iyi bir hayat sunabileceksem ayrilirdim heralde. Bebegim babasiyla doledigi gibi gorusebilir. Ama ben gorusmezdim.

o sizi affeder miydi?

Bir de avukatmis. Soka girdim. Aldatilan bir kadinin haklarini biliyor olmali. Bizi yonlendiren o olmaliydi.
Erkektir yapar zihniyetinden nefret ediyorum ! Artik 2018 yilina giriyoruz türk kadini lutfen degis.
Biz hep geriye gidiyoruz
Egitim bir insani daha guclu, erdemli, hakkini arayabilecek duruma getirmiyorsa...

2 li ilişkilerde insan başa gelmeyince ne yapacagı belli olmuyor nasıl tepki verecegi.. Aldatılmak dünyanın sonu değil sonuçta heralde başıma gelseydi acil karar vermez şartlarıma bakarım (boşansam geçimim maddi menfaatlerim, sonuçta çoluk çocukta varsa boşanınca zorluk çekmek istemem, sonuçta aldatan evliliği ihlal eden oysa bedelini ödetirim, maddi olarak tazminat, nafaka, mal mülk varsa vb).. İlk hatasıysa ve çok pişmansa sürüm sürüm süründürerek bir şans daha verebilirim seviyorsam tabiki..Sevmiyorsamda yaglı ballı bu fırsatı değerlendirerek boşardım şahsen...mantıken böyle düşünüyorum evliliği santranç gibi görenlerdenim şah ve mat:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…