aldatıldım yardım lütfen

fafuel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
678
0
0
44
İstanbul
herkese selam öncelikle arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim ve ilk defa 1 hafta önce kısmen aldatıldım ve eşim ilk başta bunu hakettiğimi söyledi şim di ise sorunun bende olmadığını sadece rahat olmak istediğini söylüyor beni seviyor ama şuan eskisi gibi olamıyoruz çok acı çekiyorum ona nasıl davranmalıyım bilemiyorum biraz üstüme gelme diyor ya rahat bırakırsam herşey tamamen biterse diye korkuyorum

zamana ihtiyacı olan sensin ona ne oluyor üstüne gelmeymiş.
ya bu erkekler ne kadar bencill ne kadar umursamaz varlıklar lmaz:
zaman lazım zamannnn.. ve hiç bir şey eskisi gibi olmaz olamaz

gerçekten böyle işi varsa haddini bildir ne demek ya hak ettin ona soğuk mu davranıyrsn ki anlamadım seven insan neden yapsın bunu .moralinide bozmak istemem ama......

çok fazla sürmedi zaten 3.gününde yakaladım o gün arkadaşlarıyla görüşeceğini söledi ve gitti bu arada o gün bende feci gribim yatak döşek yani bi ara doktora götürmesi için aradım açmadı 20 kere aradım açmadı sonra geldi tabi ben hesap sordum konuşurken sesi titredi bişe olduğunu anladım üstüne gittim itiraf etti

zaman istiyor üstüme gelme diyor ha.....
pes bu ne pişkinlik ve bu ne biçim insanlık ya
git aldat bide anlayış bekle
sende deki peki al sana zaman de ve al sana rahatlık de...
onu yanlız bırak.
evden uzaklaş
bak bakalım ne yapıyor.......

ayy nekadar saçmalamış sen hastayken hemde ..derdi ne eşinin çok sinirlendim

ıpleri öyle bir eşinin eline vermişsin ki aldattığı halde su gibi üste çıkmaya çalışıyor...

Nasıl davranman gerektiğini var sen düşün, ama bu şekilde değil sanki eşini sıkıyormuşsun da yardım istiyormuşsun gibi değil, sana yaptığının karşılığı bu olmamalı...

Ayrıca her şey biterse diye korkuyorum da ne demek zaten içinde bir şeyleri bitirmedi mi bu hatası, kaldı ki kaybetme korkusunu; onun yaşaması, senin ona yaşatman gerekirken sen niye yaşıyorsun?

Son düzenleme:
evet 5 yaşında kızımız var arkadaşlar öyle bir inat ki benim kocam ben gitsem aşkımdan ölse aramaz beni evlendiğimizde psikolojik rahatsızlığı vardı 3 sene bebek gibi baktım ona biz erken evlendik askere gitti bekledim çok sabrettim ayrılmayı hiç düşünmüyorum sadece onu yola getirmek istiyorum

kısmen dediğim cinsellik yok bir ikincisi sadece 2 saatlik bir görüşme tabi yakalamsam belki şuan hala boynuzlarımı kaşıyor olacaktım

ALDATTI ama seviyor inanıyorsunuz öyle mi:umursamaz:

O zmaan arada başkalarına gitmesine göz yummanız lazım. Görmezden Duymazdan gelmeniz lazım ki, kocanız sizi bırakmasın. 3 maymunu oynayın.

o ne ya şaka gibisin
aldatıyor suç senin üstüme gelme diyor
ama sizi de seviyor
itiraf etmesi ayrı bir cesaret terketmeyeceğinizi biliyor sanırım

şimdi şöyle bişey söyliyim kocamı hiç ilgisiz bırakmadım aldatılcak biride değilim şuan bana söylediği beni hala deli gibi sevdiği fakat biraz kendi haline bırakmamı istiyor çok pişman olduğu utandığı belli oluyor ama ben yüssüzlüğüne anlam eremiyorum bana bir akıl verin nasıl davranmalıyım

evet benim sevgime gerçekten çok güveniyor çünkü hasta olduğu zamanlar bile bırakıp gitmedim neler yaşadım bi bilseniz her gece öldürülme korkusuyla uyuyordum

canım sana gönülden katılyorum okadar güzel yardımcı oldunki fazlaa söze gerek yok bence... vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…