ama benden ayrılmak istemiyorki
ama benden ayrılmak istemiyorki
belkide şuan bilmiyorum şaşırdım artıkilerde onu da ister muhtemelen. ne yaparsam yapayım benden ayrılamıyor diye yüzsüzlüğe vurur. sonra sizi aciz görmeye başlar ve aciz gördüğü bir kadına da her tartışmada ayrılalım, işine gelirse, kabul ederek bunları hak ettiğini gösterdin bana daha ne konuşuyorsun demeye getirir
bakın kilit nokta şu sanırım,
çok fedakarlık etmişsiniz yıllarca hastayken. emeklerinizin boşa çıkması gibi bişeyi kabullenemiyor olabilir misiniz? yani adam hala size tapmıyor hala başkalarını isteyebiliyor. bu hırsla karışık bir sevgi olmuş olabilir mi ne dersiniz?
belkide şuan bilmiyorum şaşırdım artık
"Aldatılacak kadın değilim" demişsiniz... Çok güldüm.
Doğru,siz aldatılmadınız... :) Kısmen aldatıldınız sadece (!) O da artık her ne demekse...
Ben anlamıyorum sizi ve sizin gibileri...Anlamıyorum...Yazık gerçekten bu çağda bu zihniyette halen mantar vari yaşıyorsunuz...
Arkadaş hayatından mutlu ise bencede kimsenin sorgulama hakkı yok..
Cevap beklediği şey farklı çünkü sizin bu şekilde yazmanız onu daha çok üzecektir.Daha dikkatli yapalım yorumları derim..
belliki konu sahibi eşini herşeye rağmen hayatında istiyo. ayrılmayı düşünmüyo. bu durumda diyeceğim tek şey:
eşinizin üstüne fazla düşmeyin. hesap sormayın. relax davranın. sizin relax tavrınız eşinizi düşündürücektir.boşanmak stemediğinizi bilmesin. aksine her an boşayabileceğinizi düşünsün..
bunu haketmediğinizin farkında mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?