Aldatıldım ....

fazla detay vermiyorsun ortada aldatma sayılacak ne var ben konuyu çözemedim ortalığı gereksiz yere yaygaraya vermişsin sadece iyi ki varsın birkaç arama yazışmadan nasıl aldatmaya geldin mesela bu yazışmalarda dertleşmemi var arkadaşça ya da aşkım canım sözcükleri mi var

Reactions: Den
Bence çok yerinde davranmissiniz. Zeki güçlü ve olgun bir kadinsiniz belli ki.

Sizin yaptığınızı ben de yapardım,fazlasıyla. Biraz daha bekleyip daha fazla kanıt toplayıp resmen bir dosya oluşturup bir kopyasını kadının eşine, bir kopyasını da avukatınıza iletin.
Tabiki de bu bir aldatma ancak daha açık kanıtlar daha çok işinize yarar diye düşünüyorum. Şimdi sakin olup soğuk kanlilikla biletlerini kesmeniz gerekiyor.
Allah yardimciniz olsun her şeyi de aleni bir şekilde önünüze çıkarsın inşallah. Sizi aptal yerine koymaya çalışmaları tam bir igrenclik.

ben öğretmenim biz de iş yerinde arkadaşlarla oturup sohbet ederiz hatta bazen iltifat şakalaşma dertleşme falan bunlar bize normal geliyor ama samimiyetin boyutu önemli tabi eşiniz bu kadınla telde ne koşuyordu yazışmaların içeriği

Belki kadın kocana aşıktır ve eşinle nasıl muhabbet kursam diye düşünürken dertleşmek gelmiştir aklına.
Eşinin bir suçu olmayabilir. Erkeklerin bir kısmı kadınlar karşısında ciddi duruş sergileyemez ayıp olmasın diye kadının diliyle konuşmuş olabilir. Aşkımlar canımlar vaatler yoksa çok ön yargılı olmayın eşinize karşı. Aslında birşey yok ama siz birşey varmış gibi anlayın diye engellemiş olabilir. Tabi bunlar varsayım. Ama fevri davranmayın bence.

Eşim tarafından uyarıldığınız halde, eşini engelleyip konustunuz mu peki siz ? Hemde eşiniz bu denli tutucu iken

işte bunlar o kadar kişisel şeyler ki,
mesela iyi ki varsın dedi de, neden dedi, durup dururken mi dedi,
ben de bazen burda yardım istiyorum, fikir verenlere iyi ki varsınız diyorum,
ya da bir arkadaşımın doğum gününü iyi ki doğdun, iyi ki varsın diye kutluyorum.

yanlış anlaşılmasın ben ortada bişey yok demiyorum,
benim için eşimin konuşma dediğim biriyle arkadaşlık etmesi bile boşanma nedeni olabilir...
ama eşime iyi ki varsın dedi diye bir kadının kocasını aramak, bi de olanları anlatmadan açık kapı bırakıp kapatmak, beni vicdanen rahatsız ederdi.
neyse artık adam bir şekilde yazışma içeriklerine ulaşır da kararını ona göre verir inşallah.

İyiki varsın dan sonra ben kadını uyardım diyorm ya dökümleri alınca eşi kadını boşayacak.

Evet ama iyi bir insansın falan da benim için kur sayılmaz.
Ben daha açık iletişimden yanayım heralde
Ya orası öyle ama konu sahibi kadını arıyor uyarıyor kocasını uyarıyor ama bunlar hala konuşmaya devam.ustelik bir aydır tanıyorlar birbirlerini,vazgeçilmez olan ne ki?kasinmislar konu sahibi de kasimis

Ya diğer kadını düşünenler
Hatalısın diyenler
Bir bırakın allah aşkına
Kendinizi kadının yerine koyun
Biri sizi arıyor eşimle samimi olma diyor
Naparsınız?

Bile isteye devam etmişler

Konu sahibi bu forumda hep yazarım
Kocanızı boşayın, karşı tarafında bekarsa babasına sülalesine evliyse kocasına söyleyin diye.

Ben sizi takdir ettim. İkisinin de yanına bırakmayın. İyi yapmışsınız.

Adi pislikler

Ya Allah aşkına gerçekten bu kadar rahatmısınız okumadınızmı kadın uyarmış ona rağmen gizli saklı görüşmeler devam etmiş abla kelimesinin kalkması kadının engellenmesi yataktanı görmek gerek aldatma sayılması için

Ya orası öyle ama konu sahibi kadını arıyor uyarıyor kocasını uyarıyor ama bunlar hala konuşmaya devam.ustelik bir aydır tanıyorlar birbirlerini,vazgeçilmez olan ne ki?kasinmislar konu sahibi de kasimis

Yaa şimdi ben ortada bana göre çirkin bir niyet yoksa eşim istemiyor diye bir ilişkiye yön vermem.
Hatta eşim görüşmeyi kes dedi diye kesmek bana kişiliksiz hissettirir.

Olabilir bazı arkadaşlarımdan eşim elektrik alamadı mesela görüşme onlarla hoşlanmadım dedi ama
ben vazgeçmedim.
Birinin üzerini çizmem için net hatasını gözlerimle görüp kendim karar vermeliyim.

Onun inadı olabilir.

Ben yazışmaları okudum yalnız .

Ama konu sahibi farklı bir elektrik almış.hani kadın hisseder deriz ya belliki farklı bir rahatsızlık hissetmiş.ve bu konuda kadınların sezgilerine guvenirim

Eğer bu kadınnnn size deseydi iş yerinden bi erkek arkadaşım vardı samimiydik derdimi anlatırdım sonra eşi yanlış anlamış uyardı ama ben kadını engelleyip gizli saklı konuşmaya devam ettim şeklinde anlatsaydı ne diyecektiniz KADIN SENİ UYARMıŞ
Bu kadar basit az düşünün ya aynı durumu adam isteseydi kadın devam etseydi neler olurdu az düşünün...

Ben yazışmaları okudum yalnız .

Evet ama ne yazmışlar tam olarak ya..
Beni rahatsız eden tek cümle okumadım şuan.
Cinsiyet ayrımı yapmam iyi niyetli bir insana çok iyisin iyi ki varsın derim mesela.

Beni rahatsız eden tek şey.
Canı sıkkınmış gidip göreyim kısmı oldu.
Yalnız başına ne münasebet sana mı düştü der kıyameti koparırım o başka..

E canım bi yorumda da ben o zaman aldatıldığına eminsen boşan dedim ben sevgililer demiyorum diyo. Konu sahibi tutarsız kendi bile emin değilken ne desinler ki.

Nereden tutarsan elinde kalır konu haksız sınız deseler de merak etmeyin kimse haksızlık için yuva yıkmaz .
Ben ne yaptığımı biliyorum yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…