Aldatıldım ....

Ben kadının gözüne soka soka çocuklarımı paylaştım kıskanıyorum durumları daha neler neler ama kadın oralı olmadı hiç.
Ben sizin konunuz üzerinden biraz genel bir yorum yapıyorum. Burada aldatma mevzularında diğer kadınlar için hep bir savunma var. Sadakat yemini eden eş o yüzden diğer kadının sizi düşünme gibi bir sorumluluğu olmadığı için ona bir şey dememek, uğraşmamak gerekmişmiş. O kadının başkasını düşünme gibi bir sorumluluğu yoksa, milletin de o diğer kadını düşünme gibi bir sorumluluğu yok. O nasıl ki sorumluluğu olmadığı için istediği gibi zarar verme hakkına sahip görülüyorsa, aldatılmış kadının da onu düşünme gibi bir sorumluluğu olmadığı için istediği gibi zarar verme hakkı var demek oluyor bu mantıkla. Birikmiştim, sizin konunuzda patladım, kusura bakmayın.
Not: koca da boşanmalı aldatırsa tabiki, sadece kadına tepki verilmemeli.

Anlamışlar! Veya kadının kocası birşey yaptı eşinin de haberi var haberleştiler o yüZden eşin de ortada yok. Sen ulaşamadın mı kendisine?
Hayır eşi yarın gelicek iş seyahatinde miş.

Kadın kendi evinde mı? Eşinle gitmiş olamaz dimi aklıma o geldi bian neden aynı gün ikisi de işe gitmemiş takıldım ben ona.

Yarın ne olur hiç bilmiyorum .
Kadının eşi gelince inanın kalbim sıkışıyor şuan .
Kafayı yemek üzereyim.

Kadın kendi evinde mı? Eşinle gitmiş olamaz dimi aklıma o geldi bian neden aynı gün ikisi de işe gitmemiş takıldım ben ona.
Yok gidemez giderse ikisini de öldürür eşi ama birlikte kaçıp başka bir yere gidebilirler.

Bende gördüm yorumu ama böyle bakış açısı olan biriyle de muhattap olmaya değmez bence :) dikkate alınacak türden değil.
Ben aslında konu sahibinin haklı olduğunu düşünüyordum. İkisi birbirine itiraf etmeselerde çekim hissettiler ki bu rezilliği göze aldılar gibi.
Tabi yazışmaları göremediğimiz bilmediğimiz için de bi yandan acaba mı dememiz normal.

Ama bu yorum beni üzdü. İçimden acaba diye geçirdiğim anlarda ben o kadınla bir mi tutulucam.
Hayat garip. Birine iftira atmamak adına emin olmak gerektiğini düşünürken sana atılabilir demekki.

Jameya
Eşim bana dedi ki ben burda durmam çıkar giderim.
Kadın da mesaj atmış kaçıp gitmeyi bile düşündüm diye cidden yapabilirler .

yani eğer o kadın iyi niyetli olsaydı uyarı aldıktan sonra konuşmayı keserdi. ama konu sahibini engelleyip konuşmaya devam etmişler. ne hali varsa görsün. ben konu sahibini gayet naif buldum. başkası bu kadar sakin kalmayabilirdi. boşanma olayını bilemedim. konuşma içeriği nasıl ?

Yok gidemez giderse ikisini de öldürür eşi ama birlikte kaçıp başka bir yere gidebilirler.
Onu diyorum işte birlikte mı kaçtılar acaba ye çünkü iş ciddi. Kocası öğrendi ve eşin başına birşey gelmesinden korkuyodur suçlu hissediyordur.
O yüzden dedim keşke eşine anlatmasaydın bi cinnete bakar çoluk çocuk güme gitmesin. Bir sürü gördük haberde ya boşanan kadınların çoluk çocukla birlikte vurup kendini vuruyor.
Ama adam öğrenir öğrenmez gelmedi belki o an sinirle hareket etseydi başka olabilirdi.. Allah korusun kimseye birşey olması da

Konu sahibi değil de diğer kadın bişey yazmıştı onun yorumu için dedim o daha ağır. Konu sahibi acılı üstüne gitmeyin bence. Ne dediğini kestiremeyebilir.
Görmedim onu ben sadece pek anlayamadığım bir anda onu görünce üzüldüm.
Yine diyorum konu sahibi tabi ki haklı, ve eşe bildirmekle en güzelini yapmış.
İçimde tutup beni kanser edeceğine, söylerim onu etsin misali.

İnanın bende birşey olsun istemem her ikisine de tabi ki sürünsünler ama başka türlüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…