Ben sizin konunuz üzerinden biraz genel bir yorum yapıyorum. Burada aldatma mevzularında diğer kadınlar için hep bir savunma var. Sadakat yemini eden eş o yüzden diğer kadının sizi düşünme gibi bir sorumluluğu olmadığı için ona bir şey dememek, uğraşmamak gerekmişmiş. O kadının başkasını düşünme gibi bir sorumluluğu yoksa, milletin de o diğer kadını düşünme gibi bir sorumluluğu yok. O nasıl ki sorumluluğu olmadığı için istediği gibi zarar verme hakkına sahip görülüyorsa, aldatılmış kadının da onu düşünme gibi bir sorumluluğu olmadığı için istediği gibi zarar verme hakkı var demek oluyor bu mantıkla. Birikmiştim, sizin konunuzda patladım, kusura bakmayın.Ben kadının gözüne soka soka çocuklarımı paylaştım kıskanıyorum durumları daha neler neler ama kadın oralı olmadı hiç.
Hayır eşi yarın gelicek iş seyahatinde miş.Anlamışlar! Veya kadının kocası birşey yaptı eşinin de haberi var haberleştiler o yüZden eşin de ortada yok. Sen ulaşamadın mı kendisine?
Konu sahibi değil de diğer kadın bişey yazmıştı onun yorumu için dedim o daha ağır. Konu sahibi acılı üstüne gitmeyin bence. Ne dediğini kestiremeyebilir.Olayı anlayamayanları o kadınla bir mi tutuyorsunuz?
Şuan çok öfkrliyiim o yüzden anlatamıyorum doğru dürüstsen sinirden pek anlatamıyorsun ama belli ki iyi dümenler çevirmişler ikiside toz olmuş baksana
Hayır eşi yarın gelicek iş seyahatinde miş.
Şuan çok öfkrliyiim o yüzden anlatamıyorum doğru dürüst
Yok gidemez giderse ikisini de öldürür eşi ama birlikte kaçıp başka bir yere gidebilirler.Kadın kendi evinde mı? Eşinle gitmiş olamaz dimi aklıma o geldi bianneden aynı gün ikisi de işe gitmemiş takıldım ben ona.
Ben aslında konu sahibinin haklı olduğunu düşünüyordum. İkisi birbirine itiraf etmeselerde çekim hissettiler ki bu rezilliği göze aldılar gibi.Bende gördüm yorumu ama böyle bakış açısı olan biriyle de muhattap olmaya değmez bence :) dikkate alınacak türden değil.
Onu diyorum işte birlikte mı kaçtılar acaba ye çünkü iş ciddi. Kocası öğrendi ve eşin başına birşey gelmesinden korkuyodur suçlu hissediyordur.Yok gidemez giderse ikisini de öldürür eşi ama birlikte kaçıp başka bir yere gidebilirler.
Görmedim onu ben sadece pek anlayamadığım bir anda onu görünce üzüldüm.Konu sahibi değil de diğer kadın bişey yazmıştı onun yorumu için dedim o daha ağır. Konu sahibi acılı üstüne gitmeyin bence. Ne dediğini kestiremeyebilir.
Jameya
Eşim bana dedi ki ben burda durmam çıkar giderim.
Kadın da mesaj atmış kaçıp gitmeyi bile düşündüm diye cidden yapabilirler .
eşin nereye gidiyormuş. yüzleşsin yaptığıyla. masum olduğunu savunuyorsa da konuşmaları göstersinJameya
Eşim bana dedi ki ben burda durmam çıkar giderim.
Kadın da mesaj atmış kaçıp gitmeyi bile düşündüm diye cidden yapabilirler .
İnanın bende birşey olsun istemem her ikisine de tabi ki sürünsünler ama başka türlüsüOnu diyorum işte birlikte mı kaçtılar acaba ye çünkü iş ciddi. Kocası öğrendi ve eşin başına birşey gelmesinden korkuyodur suçlu hissediyordur.
O yüzden dedim keşke eşine anlatmasaydın bi cinnete bakar çoluk çocuk güme gitmesin. Bir sürü gördük haberde ya boşanan kadınların çoluk çocukla birlikte vurup kendini vuruyor.
Ama adam öğrenir öğrenmez gelmedi belki o an sinirle hareket etseydi başka olabilirdi.. Allah korusun kimseye birşey olması da
Kadın eşime söyleme diye mesaj attı oradan biliyorum .Sen bu msjları nerden görüyorsun? Kadın resmen yol yapıyor ya çok kurnaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?