- 18 Haziran 2015
- 154
- 48
- 98
- 30
- Konu Sahibi papatyaa21
-
zinadan donuna kadar alırsın Allah onu bildiği gibi yapsın pislik hemen avukata başvur canımevet bu sabah aldatıldıgımı ögrendım telını karıstırıp. sımdı bı sorucam 1.bana kredi cektırdı 30bin kredı borcu var. bosandıktan sonra ya bunu ödemezse naparım. 2. 2 senelik evliyim cocuk yok duğünde takılan tum takıları kaynanam ve esim olucak kısı almıstı bı takım ıhtıyaclar ıcın. telefonunda mesajlasmaları kendı telefonumdan cektım resmını nafaka alabılır mıyım? yardımlarınız ıcın tesekkur ederim.
sabah geldı ısten mesaj attım doktum ıcımı bıttıgını soyledım daha cevap yok sanırım hala uyuyoUff Allah yardimcin olsun , kendisiyle konuştunmu ne diyor , ve kiminle aldatmis
biz istanbulda yasıyoruz kıza baktım sosyal medyadan kızın yası kucuk ve izmirde yasıyo bıraz hayat kadınlarına benzıyo acık sacık resımlerı varsabah geldı ısten mesaj attım doktum ıcımı bıttıgını soyledım daha cevap yok sanırım hala uyuyo
yarısını kaynanam aldı borçları varmıs onu bıtırıp sıze alıcaz dedıler dıger yarısınıda esım ıs kurmak ıcın bozdurdu. işi kurdu ama işletemedi batırdı 30 bin kredı ıse o yuzdenBildigim kadari ile evlilikte edinilen borclar kimin adina ise ona birakiliyor esiniz size kefil degilse size kaliyor bu para ile ne yaptiginizi kanitlarsaniz belki mahkemede onlarda bolusulebilir. Nafaka alirsiniz tazminatta ancak onun odeme gucu goz onune alinir mali var ise geliri iyi ise yuksek miktarda alirsiniz ama yoksa dusuk miktarlar cikar.
eksık yazmısız ev alıcaz dedıleryarısını kaynanam aldı borçları varmıs onu bıtırıp sıze alıcaz dedıler dıger yarısınıda esım ıs kurmak ıcın bozdurdu. işi kurdu ama işletemedi batırdı 30 bin kredı ıse o yuzden
Aldattığını ispat ederseniz tazminat alabilirsiniz.
Sevinmen lazim kolay degil tabi ki en azindan bir cocugun yok gec olmadan da fark etmissin cok zor bir surec allah yardimcin olsun iyi bir avukatla bu isi cozebilirsin dugun fotograflarini al ve saklaevet bu sabah aldatıldıgımı ögrendım telını karıstırıp. sımdı bı sorucam 1.bana kredi cektırdı 30bin kredı borcu var. bosandıktan sonra ya bunu ödemezse naparım. 2. 2 senelik evliyim cocuk yok duğünde takılan tum takıları kaynanam ve esim olucak kısı almıstı bı takım ıhtıyaclar ıcın. telefonunda mesajlasmaları kendı telefonumdan cektım resmını nafaka alabılır mıyım? yardımlarınız ıcın tesekkur ederim.
çalısıyorum benAltınlarını da talep edebilirsin, çalışmıyorsan nafaka da talep edebilirsin ayrıca aldattığı için tazminat da talep edebilirsin.
düğün fotoğrafları ne için ?Sevinmen lazim kolay degil tabi ki en azindan bir cocugun yok gec olmadan da fark etmissin cok zor bir surec allah yardimcin olsun iyi bir avukatla bu isi cozebilirsin dugun fotograflarini al ve sakla
ben mesajlarını gördüğümde o uyuyodu. şuan işteyim mesaj attım mesajlarını gördum dıyeSiz nerdesiniz peki suan mesaj attım görmedi dediniz
Takilan altinlari en azindan bir nebze olaun isbatlarin bn avukat yaninda dosya takibindeydim o yuzden soyluyorumdüğün fotoğrafları ne için ?
düğün fotoğrafları ne için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?