- 19 Nisan 2018
- 358
- 320
- 53
- 33
- Konu Sahibi papatyaa21
-
Öyle haklarımız var ki ... Bı avukata git ama mutlaka ... Hele de aldatma ...evet bu sabah aldatıldıgımı ögrendım telını karıstırıp. sımdı bı sorucam 1.bana kredi cektırdı 30bin kredı borcu var. bosandıktan sonra ya bunu ödemezse naparım. 2. 2 senelik evliyim cocuk yok duğünde takılan tum takıları kaynanam ve esim olucak kısı almıstı bı takım ıhtıyaclar ıcın. telefonunda mesajlasmaları kendı telefonumdan cektım resmını nafaka alabılır mıyım? yardımlarınız ıcın tesekkur ederim.
evet bu sabah aldatıldıgımı ögrendım telını karıstırıp. sımdı bı sorucam 1.bana kredi cektırdı 30bin kredı borcu var. bosandıktan sonra ya bunu ödemezse naparım. 2. 2 senelik evliyim cocuk yok duğünde takılan tum takıları kaynanam ve esim olucak kısı almıstı bı takım ıhtıyaclar ıcın. telefonunda mesajlasmaları kendı telefonumdan cektım resmını nafaka alabılır mıyım? yardımlarınız ıcın tesekkur ederim.
gitmicem esyalarına atıcam kapıya ne hali varsa görsün inkar ediyo sımdı kötu bısey yapmadım diyo video ya yorum yapmak isterken mesaj olarak gıtmısKeske telefonunu yaniniza alsaydiniz. Baska birine arattirip detayli dokum istetirdiniz. Gun icinde elinizde olurdu, yarim saate gonderiyorlar. Allah yardimciniz olsun. Is cikisi eve mi gideceksiniz? Evden siz gitmeye kalkmayin, o gitsin. Bosanma davasinda kayinvalidenizi sahit yazdirin, altinlar icin. Allah korkusu varsa dogru soyler. Soylemezse de hakimde soru isareti olusur kayinvalidesini sahit yazdiracak kadar kendine guveniyor seklinde. Nasil olsa baska yollarla da ispat edersiniz fotograf,video falan.
cok sagolun yardımlarınız ıcınKadına dava açmayı unutmayın sonuçta elinizde kanıt var iki tarafta bir güzel tutuşsun.O zavallı kocanda bu işlerin öyle kolay olmadıgını kimsenin aptal olmadıgını verilen şansın sonucuna da bir güzel katlanması gerektiğini anlasın
zaten hep yanlışlıkla gider.O yanlıslıklar neden bizi hiç bulmuyormus acabagitmicem esyalarına atıcam kapıya ne hali varsa görsün inkar ediyo sımdı kötu bısey yapmadım diyo video ya yorum yapmak isterken mesaj olarak gıtmıssalagım ya ınanıcam buna
gitmicem esyalarına atıcam kapıya ne hali varsa görsün inkar ediyo sımdı kötu bısey yapmadım diyo video ya yorum yapmak isterken mesaj olarak gıtmıssalagım ya ınanıcam buna
yerinde olsam güzellikle alacağımı alır sonra avukata verir birde üstüne tazminat talep ederdim... kendi kredi çeksin bir bahane bulun yada arabanız varsa onu sattırın bir şekilde size olan borcunu ödemesini sağlayın... altınlarda dahil güzellikle yapın sonrasında dava açarsınız. ben olsam böyle yapardım.evet bu sabah aldatıldıgımı ögrendım telını karıstırıp. sımdı bı sorucam 1.bana kredi cektırdı 30bin kredı borcu var. bosandıktan sonra ya bunu ödemezse naparım. 2. 2 senelik evliyim cocuk yok duğünde takılan tum takıları kaynanam ve esim olucak kısı almıstı bı takım ıhtıyaclar ıcın. telefonunda mesajlasmaları kendı telefonumdan cektım resmını nafaka alabılır mıyım? yardımlarınız ıcın tesekkur ederim.
peki takılan takıların miktarını nasıl ıspatlayabılırım. yanı düğünde takılan butun takılıyo talep edıcem
gitmicem esyalarına atıcam kapıya ne hali varsa görsün inkar ediyo sımdı kötu bısey yapmadım diyo video ya yorum yapmak isterken mesaj olarak gıtmıssalagım ya ınanıcam buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?