aldatıldım

Atmadım diyemez numara ona ait. Siz daha fazla çirkinleşmemeye çalışın (gerçi onu hakediyor ama ) gerçekten donuna kadar almak istiyorsanız sabırlı olun.

Kızı da dava et ondan da tazminat iste canım. Yuvanı yıktı sonuçta. Çok geçmiş olsun. Alabildiğin herşeyi al.

Geçmiş olsun her şey kanıt olabilir o kızın da numarasını takip etmeye devam edin bence

Öyle haklarımız var ki ... Bı avukata git ama mutlaka ... Hele de aldatma ...

Keske telefonunu yaniniza alsaydiniz. Baska birine arattirip detayli dokum istetirdiniz. Gun icinde elinizde olurdu, yarim saate gonderiyorlar. Allah yardimciniz olsun. Is cikisi eve mi gideceksiniz? Evden siz gitmeye kalkmayin, o gitsin. Bosanma davasinda kayinvalidenizi sahit yazdirin, altinlar icin. Allah korkusu varsa dogru soyler. Soylemezse de hakimde soru isareti olusur kayinvalidesini sahit yazdiracak kadar kendine guveniyor seklinde. Nasil olsa baska yollarla da ispat edersiniz fotograf,video falan.

Öncelikle geçmiş olsun papatyacim şimdi kadınlara çok çok güzel haklar tanınıyor eğer ispat edersen aldattığını arkadaşın dediği gibi donuna kadar alırsın ki bence o pis donu kendinde kalsın o çünkü ona layık çocuğunda yokmuş madem seni hak eden daha ar namusluda birini bul

Kadına dava açmayı unutmayın sonuçta elinizde kanıt var iki tarafta bir güzel tutuşsun.O zavallı kocanda bu işlerin öyle kolay olmadıgını kimsenin aptal olmadıgını verilen şansın sonucuna da bir güzel katlanması gerektiğini anlasın

gitmicem esyalarına atıcam kapıya ne hali varsa görsün inkar ediyo sımdı kötu bısey yapmadım diyo video ya yorum yapmak isterken mesaj olarak gıtmıs salagım ya ınanıcam buna

cok sagolun yardımlarınız ıcın

gitmicem esyalarına atıcam kapıya ne hali varsa görsün inkar ediyo sımdı kötu bısey yapmadım diyo video ya yorum yapmak isterken mesaj olarak gıtmıs salagım ya ınanıcam buna
zaten hep yanlışlıkla gider.O yanlıslıklar neden bizi hiç bulmuyormus acaba

yerinde olsam güzellikle alacağımı alır sonra avukata verir birde üstüne tazminat talep ederdim... kendi kredi çeksin bir bahane bulun yada arabanız varsa onu sattırın bir şekilde size olan borcunu ödemesini sağlayın... altınlarda dahil güzellikle yapın sonrasında dava açarsınız. ben olsam böyle yapardım.

Neden hemen yazdınız ki? Önce bir avukata danışsaydınız.
Evden bazı şeyleri alıp saklamanız lazım.. Düğün videosu ve fotoğraflar gibi. Altınları belgelemek için.

Krediyi ne için çektiğinizi gösteren belge yoksa o borç size kalır malesef..
Allah yardımcınız olsun..

Nasıl bir videoymuşki öyle açık saçık bir kıza yorum yapıyor..
Özrü kabahatinden büyük hadsiz..

Gecmis olsun canim eger esinin ve kaynananin altinlari aldigina dair sahitin vs varsa o altinlarin degerinin yarisini vermeli cunku dugunde takilanlar ortak birde yasa degisti diye biliyorum artik aldatigi kisiyi ispatlarsan yani karsi tarftan o pis kadindan bile tazminat alabilirsin ama banka isini bilemiyorum sonucta tum belgeler senin ustunde iyi bir avukat bulup konusmalisim ve Allah yardimcin olsun

Bence sezdirmeden bir sure daha delil toplamaya devam et, ondan sonra tekmeyi koy, ve arkadaşların dediği gibi, 'donuna kadar al'.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…