- 18 Haziran 2015
- 154
- 48
- 98
- 30
- Konu Sahibi papatyaa21
-
peki takılan takıların miktarını nasıl ıspatlayabılırım. yanı düğünde takılan butun takılıyo talep edıcemhemen bi avukat bul boşanmaya kararlıysan.
düğünde takılan takılar her durumda kadının oluyormuş. talep edebilirsin yani.
kredi başına kalabilir diye düşünüyorum.
aldatmadan dolayı da tazminat alırsın.
çalıştığın için nafaka vermeyebilirler ya da zaten çok da yokmuş çok az bi miktar verebilirler.
geçmiş olsun.
Aynen en azindan altin takilmadi diyemezdüğün takılarının tespiti için. takı töreninin olduğu video varsa da olur.
takı resımlerı var. tesekkur ederımTakilan altinlari en azindan bir nebze olaun isbatlarin bn avukat yaninda dosya takibindeydim o yuzden soyluyorum
Sen goz karari soyle 20 25 neyse artik soylersin avukatin ona gore yonlenrir senipeki takılan takıların miktarını nasıl ıspatlayabılırım. yanı düğünde takılan butun takılıyo talep edıcem
tamam canm teskkur ederımSen goz karari soyle 20 25 neyse artik soylersin avukatin ona gore yonlenrir seni
Rica ederim msjlari kesinlikle silme fotografladiysan da onlar onun donuna kadar almana yarfimci olur maddi manevi bi dava acarsintakı resımlerı var. tesekkur ederım
peki takılan takıların miktarını nasıl ıspatlayabılırım. yanı düğünde takılan butun takılıyo talep edıcem
bende yok kaynanamda var alirim aksam daha onların haberı yok caktırmadan ısterımdüğün takılarının tespiti için. takı töreninin olduğu video varsa da olur.
insallahRica ederim msjlari kesinlikle silme fotografladiysan da onlar onun donuna kadar almana yarfimci olur maddi manevi bi dava acarsin
Insallah sen video yu isteyince otomatikman oglunu arar o riski atma derim bnbende yok kaynanamda var alirim aksam daha onların haberı yok caktırmadan ısterım
aramaz evine gidip ıstıcem yanımda arayamaz heralde vıdeo ıstedıgımı sonucta bızım vıdeolarımızInsallah sen video yu isteyince otomatikman oglunu arar o riski atma derim bn
Sizi ilk defa aldatmiyor diye biliyorum eski konularinizdan belliki affetmissiniz. Bu 2incisi kararliysaniz uzatmadan direk bir avukatla konuşun eşiniz bilmesin ne alabilirsiniz ne alamazsiniz keşke mesaj atmadan kendinizi garantiye alıp öyle davransaydiniz olan oldu. Esiniz uyandığında ne cevap veririm düşünüyor biz kadinlar mi ki plansız kendini baliklama atsın.ben mesajlarını gördüğümde o uyuyodu. şuan işteyim mesaj attım mesajlarını gördum dıye
tesekkur ederım sagolunhemen bi avukat bul boşanmaya kararlıysan.
düğünde takılan takılar her durumda kadının oluyormuş. talep edebilirsin yani.
kredi başına kalabilir diye düşünüyorum.
aldatmadan dolayı da tazminat alırsın.
çalıştığın için nafaka vermeyebilirler ya da zaten çok da yokmuş çok az bi miktar verebilirler.
geçmiş olsun.
kararlıyım bu sefer bosıcam. kendımı hakım olmadımSizi ilk defa aldatmiyor diye biliyorum eski konularinizdan belliki affetmissiniz. Bu 2incisi kararliysaniz uzatmadan direk bir avukatla konuşun eşiniz bilmesin ne alabilirsiniz ne alamazsiniz keşke mesaj atmadan kendinizi garantiye alıp öyle davransaydiniz olan oldu. Esiniz uyandığında ne cevap veririm düşünüyor biz kadinlar mi ki plansız kendini baliklama atsın.
Insallah hadi hakkinda hayirlisi ayy dusundukce sinir basiyor koca moca dinlemem agzini burnunu kirarim ya sabirlisin masallaharamaz evine gidip ıstıcem yanımda arayamaz heralde vıdeo ıstedıgımı sonucta bızım vıdeolarımız
ilk degil bu o yuzden sasırmadımInsallah hadi hakkinda hayirlisi ayy dusundukce sinir basiyor koca moca dinlemem agzini burnunu kirarim ya sabirlisin masallah
Hiçbir şeyi silmeyin size attığı mesajlar dahil. Hemen bir avukat bulun. Bundan sonra da polemiğe girmeyin. Bir tanıdığım bu süreçlerden geçti. Hukuki süreç başladıktan sonra öfkeyle hiçbir şey yapmayın. Tek kelime etmeyin. Ekonomik özgürlüğünüz var zaten düşünmeyin bile.[/QUOTE
inkar edicektir dıye düşünüyorum ben atmadım mesajları dıye. bıde mesajlarda ben bıraz kufur ettım ınsallah sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?