aldatıldım

peki takılan takıların miktarını nasıl ıspatlayabılırım. yanı düğünde takılan butun takılıyo talep edıcem

peki takılan takıların miktarını nasıl ıspatlayabılırım. yanı düğünde takılan butun takılıyo talep edıcem

işte fotoğraf ve videolardan sanırım mahkeme bi tutar belirliyor. emin değilim bende. avukat tutmak en mantıklısı.

ben mesajlarını gördüğümde o uyuyodu. şuan işteyim mesaj attım mesajlarını gördum dıye
Sizi ilk defa aldatmiyor diye biliyorum eski konularinizdan belliki affetmissiniz. Bu 2incisi kararliysaniz uzatmadan direk bir avukatla konuşun eşiniz bilmesin ne alabilirsiniz ne alamazsiniz keşke mesaj atmadan kendinizi garantiye alıp öyle davransaydiniz olan oldu. Esiniz uyandığında ne cevap veririm düşünüyor biz kadinlar mi ki plansız kendini baliklama atsın.

tesekkur ederım sagolun

kararlıyım bu sefer bosıcam. kendımı hakım olmadım

Hiçbir şeyi silmeyin size attığı mesajlar dahil. Hemen bir avukat bulun. Bundan sonra da polemiğe girmeyin. Bir tanıdığım bu süreçlerden geçti. Hukuki süreç başladıktan sonra öfkeyle hiçbir şey yapmayın. Tek kelime etmeyin. Ekonomik özgürlüğünüz var zaten düşünmeyin bile.

Size atacağı mesajlari silmeyin sizi aldatmayla ilgili beni affet pismanim gibisi bırakın mesajlar atsin ki onu kullanabilesiniz eve de gitmeyin ki dahada mesajlar atsin siz akkillica ona kendini itiraf ettirin çünkü burda bir arkadas demişti mesajlar telefonu kullansam ışte beni aldattigina gore biri dediki o ozele girdigi icin kabul değil hatta karşı taraf haklı olur ne kadar mesaj hatta ne olur ne olmaz arama kaydettiricide yukleyin telefonunuza hem kredi hem altinlariniz riske atmayın bugünde eve gitmeyin nereye gittiginizi soylemeyinki telefonla itiraf ettirin bu kaçıncı falan diyin affettim gibisi sen yine yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…