Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cute oğlun bir gün gerçeği öğrenecek, ilk babasız büyüyen senin çocukların olmayacak, zaten babasız da değiller babalarından ayrılar. Sen bu adamla ömür geçirmek zorunda değilsin, sen bu adama muhtaç değilsin lütfen aklına başına al dik dur ve boşan

Üzüntüyle takip ediyorum.
Diğer kadının ne olduğu benim fikrimce hiç önemli değil, kendi ahlaksızlığında boğulsun.
Burada evlilik yeminini konu sahibine eden bir adamımsı var.
Diğeriyle uğraşmak, ifşa etmek falan boş işler.

Ama cute u nedense bu olayı unutmaya meyilli gördüm.
Böyle bir adamdan hiç olmayacak ahlaksızlık aklını karıştırıyor, birçoğumuz için mide bulandırıcı ve affedilmez olsa da, yoluna üzerini çizip devam etmek isteyebilir.
Elalem ne der diye boşanılmaz, kendi bilir en iyisini.
Bu konuda baskı yapmak ya da kocasını daha da gömmek işe yaramaz.
Zaten çok akıllı bir kadın, her şeyin farkında.
En az hasarla düzlüğe çıkması önemli, evli veya değil bizi alakadar etmez.

Eşine yollamıyorsan bile kuruma yolla lütfen. Ekmek mekmek parası hikaye
Bırak sonra kocasına neden olduğunu açıklasın.
Ekmek parasi derdinde olan bir insan bunlari yapar mi yahu ?
Gaz vermis gibi olmak istemiyorum ama ben olsam kadini kesinlikle sikayet ederim isyerine , kocami da sikayet ederim , ikisini de rezil ederim
Ama bunu yapabilmek icin bosaniyor olmak lazim , cute'un saglikli bir sekilde dusunup kararini vermesi lazim

Sizi yorumlardan az çok biliyorum. Üzüldüm ama sizin bunu da atlatacağınıza inanıyorum. Siz güçlü birisiniz.

Bence kendinize şunu sormalısınız; gerçekten hiç eli eline bile değmemiş sadece konuşmuş olsun, ya da 1 ay değil sadece 1 hafta konuşmuş olsun sizin için değişen bi şey olur mu ? Eşiniz, yaşananların sizin sandığınızdan bi adım geride olmasını size karşı çok güzel kullanıyor. Bugün bu savunmalardan etkilenip affetseniz dahi yarın unutup sindirebileceğinizi hiç sanmıyorum. Ama o gün eşinizi bu kadar boynu bükük görmezsiniz çünkü bi kere affetmişsinizdir.

Şuan kafanız, duygularınızın çok karışık olmalı. O yüzden şimdilik iletişim kurmayın bence. Bi süre bunların muhasebesini yapıp net bi tavırla karşısında durmakta fayda var.

Zaten Cute'in hemen o kadin fahi** olarak yaftalamasindan belli, esini inanmak istedigini. Sonrasinda "esim çok pisman.." gibi cümlelerde kurdu. Yani adamin anlattiklarina inanmak istiyor.

Normalde "pis yelloz, benim kocisimi ayirtti" kafasinda biri oldugunu düsünmüyorum Cute'in. Ancak simdi o düsünceye dogru evriliyor. Kim bilir evlatlarin üzülmesinden korktugu için, esini çok yükseklerde gördügü için,..

Evet akilli bir kadin fakat simdi duygularinada yenik düsebilir. Ve burda biz bence mantikli yorumlar yapmak zorundayiz. Onun gözünü açmak için.

Cute benden pek haz ettiğini düşünmüyorum genelde yorumlarda takışıyoruz ama bende bi kaç bişe yazmak istedim

Şuan geri adım atarsan eminim ki bunun devamı gelecek
Kendine ve çocuklarına bu kötülüğü yapma
Çok üzüldüm adına içimde hissettim
2. Kez bu hayal kırıklığını sana reva görenler dilerim daha büyük hayal kırıklıkları yaşarlar

çocuğun söz konusu pek bir şey diyemiyorum ama sen bu olayı farketmeseydin bu iş uzar da giderdi. ne demek beni boşladın? her sorumluluğu artan kadın aldatılsın mı yani.

Bu arada kadını ifşa etmek, işyerini ayağa kaldırmak, eşini ve kadını rezil etmek, kadının kocasına ulaşmak falan benim gözümde asla yapılmaması gereken işler. Herkesi işe karıştırmak, rezilliğe rezillikle karşılık vermek hoş değildir. Özellikle de ne yapacağına henüz karar vermemişse aldatılan kadın... boşanmazsa yoluna devam eder, boşanırsa da kendi seviyesinden inmeden olaydan sıyrılmış olur.

Resmen tanışmıyoruz ama konularını biliyorum. Anneliğini çok beğeniyorum. Oğlun hakkında en ince detayına kadar düşünen önemseyen bi annesin. Merak etme sen varken o çocuğun kimseye ihtiyacı yok. Tek başına yetersin. Bazen olmaması olmasından daha iyidir.
Bir de lütfen kendini suçlamaya sebep arama. Bu asla senden kaynaklanmıyor. Tamamen karşına çıkan adamların karakterleri. Oğulların ve senin hakkınızda hayırlısı olsun.

Cute inan çok şaşırdım.
Kadınla yüzyüze geldinmi.
Kocanın arkadaşının söylediklerine ne kdr inandın. Belki görüşüp böyle böyle söyle demiştir eşin.
Gerçekten bişeyler yapmak istiyorsan kuruma yolla msjları. Üst düzey bir memur bayan birde aynı yerde çalısan arkadaşlarına böyle şeyler yapıyo olması cok ilginç geldi bana. Senin adına cok üzüldüm.

Kadını aradım. Agzına sıctım.
Aslında uzmanlar genelde üçüncü şahisla dialoga gecilmemesi gerektiğini söylüyorlar ama içiniz çok yanmış haklı olarak

Böyle kadınlar fena olurlar umarım cok kötü hakaret falan etmemissindir ses kaydı falan almış olabilir,bu süreçte biraz daha temkinli olmani tavsiye ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…