Borca verdim derim hepsiniSende
Sende dursun onlar bosver gerisini mahkeme çözer bilezik set kadinin ceyrekleŕ bolusuluyor yada kimin üstünde ise resimlerde onda kaliyor altin meselero degisti biraz .ceyrek digerlerine cok takilmayin onlarda harcanmıştır zaten saga sola borca
Kız yazmaz ya neden yazsın ki? Sizi tabiki biliyordur, bence gereksiz ama siz bilirsinizArkadaşımla paylaştım bu konuğu wpde bi fotoğraf paylaş bakalim tepkisi ne olacak halen devam ediyor mu dedi ama etmese bile aldatildim ve bunu bilerek devam etmek mantıksız değil mi.yada diyor ki resimleri görünce kiz yazar o anda öğrenmiş gibi yaparsın
Aminnn inşallahÇok üzüldüm. İnşallah bundan sonrasında çok mutlu olursunuz
Sürekli bir arama halinde zaten başka biri diye kaydetmiş telefonuna kendisi al telefonum sende dursun kim ararsa mesgule at gec diyor simdiKız yazmaz ya neden yazsın ki? Sizi tabiki biliyordur, bence gereksiz ama siz bilirsiniz
Ailesine verse onlar gizlese olmaz miHayır altınlar sizindir, bu altınları, kanıtları vs güvenli bir yere saklayana kadar ses etmeyin. Her şeyi halledince isterseniz gebertin.
Gebermesini çok isterim ama Allah ciğerini yaksın ne diyim söylenecek söz kalmadiHayır altınlar sizindir, bu altınları, kanıtları vs güvenli bir yere saklayana kadar ses etmeyin. Her şeyi halledince isterseniz gebertin.
Uyaniga bak . Safa yat delilini topla. Ani cikis yapma zor evet ama akıllıca davraninSürekli bir arama halinde zaten başka biri diye kaydetmiş telefonuna kendisi al telefonum sende dursun kim ararsa mesgule at gec diyor simdi
Gebermek bunlara kurtuluş. Sürünmeleri lazım. Sen delil topla akıllı davran , mahkemelerde süründür. Parası çıksınki bol bol canı yansın.Gebermesini çok isterim ama Allah ciğerini yaksın ne diyim söylenecek söz kalmadi
BencedeeeDelilleri aldiysaniz artık ağzıma micabilirsiniz bence
Cok zor yabanci bir adamla aynı evi paylaşıyorum ve onun sevgi sözcüklerinin yanında ben şeytan gibiyimUyaniga bak . Safa yat delilini topla. Ani cikis yapma zor evet ama akıllıca davranin
Bu yöntem çok saçma ve küçük düşürücü bu aklı veren arkadasinjzda sorun var benceArkadaşımla paylaştım bu konuğu wpde bi fotoğraf paylaş bakalim tepkisi ne olacak halen devam ediyor mu dedi ama etmese bile aldatildim ve bunu bilerek devam etmek mantıksız değil mi.yada diyor ki resimleri görünce kiz yazar o anda öğrenmiş gibi yaparsın
Cok haklısın biraz daha sabredip delil toplamam lazimGebermek bunlara kurtuluş. Sürünmeleri lazım. Sen delil topla akıllı davran , mahkemelerde süründür. Parası çıksınki bol bol canı yansın.
Buda bir delil. O kişiyi erkek olarak kaydettiğini de ekleyin. Zaten mesajlarda da aydınlanır durumSürekli bir arama halinde zaten başka biri diye kaydetmiş telefonuna kendisi al telefonum sende dursun kim ararsa mesgule at gec diyor simdi
Onun resminde çektim yeterli değil mi sizce daha mi çok delil toplamam lazimBuda bir delil. O kişiyi erkek olarak kaydettiğini de ekleyin. Zaten mesajlarda da aydınlanır durum
O iğrenç kadının tepkisini yakalamayı boşver bence. Elinde mesajlar da varmış. Ayrılmayı düşünüyorsan bekleme hic.manevi tazminat da ac derim1 senelik evliyiz ve bir kaç aydır evliligimizde bazı sıkıntılar seziyordum huzursuzluk vardı ve kokusu tatilde çıktı tatile gitmeden önce işten arkadaşı saat 12 de aradi açmadı tartıştık daha sonra tatilde arkadaşıyla konuşmalarını okudum bana iş için gidiyorum dediği yere o kızla gitmiş o kızla beraber olmuşlar ve bunu arkadaşına bir gururla anlatmış suan bildiğimden haberi yok konuşacak halim yok çok hastayım ve dile bile getiremedim suan sadece salak rolü oynuyorum o ise eskisi gibi sen hep benim yanımda kal sensizliği Allah bana göstermesin gibi laflar ediyor bir kaç kişi kızın wpde göreceği şekilde fotoğraflarinizi paylaş bakalim ne tepki verecek tepki verip yazdiginda o şekilde yakalamış ol diyorlar sizce nasıl bi yol izlemeliyim
Bir kere yapmiş olması yeterli. Nasıl öğrendiginin ne önemi var hem gereksiz uğraşmış olursun boş şeylerle vaktini öldürme yeterli delilin varArkadaşımla paylaştım bu konuyu wp de fotoğraf paylaş ve bu duruma ne dicek kızacak mi yoksa tepki vermicek mi halen sürüyor mu ilişkileri bi bak dedi sürmuyorsa bile aldatilmak çok acı devam etmek MANTIKSIZ değil mi yada Kİ o anda yazar o anda öğrenmiş gibi yap dedi
Ne zamana kadar böyle bilmemiş gibi davranicaksiniz ki kendinize güvenin ayrılın mesleğiniz var mı1 senelik evliyiz ve bir kaç aydır evliligimizde bazı sıkıntılar seziyordum huzursuzluk vardı ve kokusu tatilde çıktı tatile gitmeden önce işten arkadaşı saat 12 de aradi açmadı tartıştık daha sonra tatilde arkadaşıyla konuşmalarını okudum bana iş için gidiyorum dediği yere o kızla gitmiş o kızla beraber olmuşlar ve bunu arkadaşına bir gururla anlatmış suan bildiğimden haberi yok konuşacak halim yok çok hastayım ve dile bile getiremedim suan sadece salak rolü oynuyorum o ise eskisi gibi sen hep benim yanımda kal sensizliği Allah bana göstermesin gibi laflar ediyor bir kaç kişi kızın wpde göreceği şekilde fotoğraflarinizi paylaş bakalim ne tepki verecek tepki verip yazdiginda o şekilde yakalamış ol diyorlar sizce nasıl bi yol izlemeliyim
Yeterli değil mi deliller bosanabilirimBir kere yapmiş olması yeterli. Nasıl öğrendiginin ne önemi var hem gereksiz uğraşmış olursun boş şeylerle vaktini öldürme yeterli delilin var
Iyi bir firmada elektrik teknikeriyimNe zamana kadar böyle bilmemiş gibi davranicaksiniz ki kendinize güvenin ayrılın mesleğiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?