Aldatıldınız itiraf etti ne yaparsınız?

cemrenaz06

fıstık gibiyim
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
323
2
96
Hollanda
şüpheleniyordunuz ve şüpheler doğru çıktı itiraf etti kocanız birde bebeğiniz var ne yapardınız ?CADIARZU

evli değilim ama eğer evli oldugum kişi böyle bişey yaptıysa e bide cocuk varsa itiraf edip pişman oldugunu belirtirse affederim sanırım.. 1 kereliğine tabi 2. olursa silip atarımm

eğer sevgili konumundayken böyle bi itiraf gelirse sevgiliyken affetme durumu gibibişey yapamam sanırım senağlama

Boşanırdım...
Kendine,bebeğine,eşine saygısı olmayan adamın bana ne hayrı dokunur ki?

asla affetmem.... çünkü unutmam. kendimi biliyorum. adama hergün cehennem hayatı, yaşatırım. bu da, evde ,dirlik düzenlik bırakmaz...

ne diye evliliğimi devam ettireyimki öyle bir adamla
hele hele mesleğim varsa çalışıyorsam affetmem için hiç bir bahanem olamaz

2. çocuk asla yapmazdım
hazmedebiliyorsanız kalın yoksa gidin..bunun cevabı sizde bizde değil.
ama çocuk içinde zoraki evlilik sürdürülmez çünkü bu çocuğa daha çok zarar verir bence

asla affetmemm değil bir bebek isterse 5 bebekolsun imkansız boşanırım

Boşanırdım bende güvenim sarsıldıktan sonra ona tekrar güvenemedikten sonra hala beraber olamanın bir anlamı yoktur ki benim için

arkadaşım bir konun daha var burada..oradada eşinin çok müsrif olduğunu yazmışsın..neden öyle olduğunu anlamışsındır herhalde..çalışıyorsan paran varsa bırak gitsin..ama sen blirsin büyük konuşmayayım

afetmezdim onunla yesin içsi gezsin yatsın kalksın ben bunları düşündükce o evlilik sürmez ki onu her gördümde ondan bir kat daha nefret ederim:1closedeyes:

canım evet yazdım ama eşim beni aldatması falan yok burda okuduğum bir arkadaş yazmışda eşi onu aldatmış oda affetmiş ama ruh hali daha beter olmuş onu okuduktan sonra düşündüm acaba ben ne yapardım yanıt bulamadım da size sorayım dedim eşim müsrif ama okonuda şükürler olsun güvenim tam ama yinede erkek milleti belli olmaz..

Çocukları yüzünden eşinden boşanmayan birisi olarak söylemek isterimki affedemeyeceğim 2 şey vardır. Biri şiddet diğeri ihanet. Ben bu durumda çocuklarıma rağmen asla affetmezdim. Başkasını bana tercih eden adamla işim olmaz.

Aldatma benim için boşanma sebebidir,"benden vazgeçti ki aldattı" diye düşünürüm. Ama hemen boşanmak acımı hafifletmez ekmeğine yağ süremem,o da acı cekmeli gözlerinde acıyı görmeliyim ve tabii bu arada ondan sürekli para alıp bir kenarda biriktiririm (gerçi hep biriktiririm) O na "sana bir şans veriyorum affedirmek için kendini "der şebek gibi onla oynarım bir süre ona acı çektiririm hergün her dakika...Ve son darbe avukat a gider vekalet veririm boşanmak için, mahkeme kağıdı çıkana kadar çaktırmam.İş yerinin adresini veririm boşanma kağıdı için eline kağıt ulaştığı gün terk ederim onu ve evi ...

büyük konuşmak istemiyorum
ama asla bu yapılmış olan saygısızlığı gözardı edemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…