- Konu Sahibi cemrenaz06
-
cemrenaz canım bir anda aldatıldığımı düşündümde birden çok kötü hissettim kendimi, o ruh halimle yazdım önceki msj ımı.zannedersem sen aldatılamadın öylesine sordum değil mi canım ona göre yazdım, bu benim şahsi fikrim yanlış anlaşılmasın lütfen
Boşanırdım.. onurum, gururum herşeyimi ayaklar altına alan adamın koynuna girecek değilim. Aldatmanın hiç bir mantıklı açıklaması yoktur. Kolasına ilaç katılmadığı takdirde:roflol:
canım evet yazdım ama eşim beni aldatması falan yok burda okuduğum bir arkadaş yazmışda eşi onu aldatmış oda affetmiş ama ruh hali daha beter olmuş onu okuduktan sonra düşündüm acaba ben ne yapardım yanıt bulamadım da size sorayım dedim eşim müsrif ama okonuda şükürler olsun güvenim tam ama yinede erkek milleti belli olmaz..
büyük konuşmayayım ama :1ninca:
kocam derım elinin kiri der oturum evimde dışardaki ayartmıştır kocamı kandırmıştır derim.kocam suçsuz derim ... :dilcikar::dilcikar:
büyük konuşmayayım ama :1ninca:
kocam derım elinin kiri der oturum evimde dışardaki ayartmıştır kocamı kandırmıştır derim.kocam suçsuz derim ... :dilcikar::dilcikar:
Kesinlikle boşanırdım ama hemen değil
Önce hayatı ona zindan edip işe yaramayacağını karşı tarafa ispatladıktan sonra ortada bırakmak daha zevkli olurdu :jeyyar:
Evlilikte affedemeyeceğim iki şey var zaten; ilki aldatma, ikincisi şiddet....
Bu ikisinin kesinlikle dönüşü ve telafisi yok benim için :1closedeyes:
burdaki cogunlukla affetmem diye yazmis bu dogru ama cok kisiler gordum affediyorya ay cocugum var ay namus gibi bazilarisa esinin aldattigini tahmin edebiliyor ama konusunca yapmaz etmez gibi konusuyorlar lafta cogu affetmem diyorlar ama coguda affediyorlar yasamadikca bilemeyiz ben anlayamadim bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?