Aldatıldınız itiraf etti ne yaparsınız?

cemrenaz canım bir anda aldatıldığımı düşündümde birden çok kötü hissettim kendimi, o ruh halimle yazdım önceki msj ımı.zannedersem sen aldatılamadın öylesine sordum değil mi canım ona göre yazdım, bu benim şahsi fikrim yanlış anlaşılmasın lütfen

Boşanırdım.. onurum, gururum herşeyimi ayaklar altına alan adamın koynuna girecek değilim. Aldatmanın hiç bir mantıklı açıklaması yoktur. Kolasına ilaç katılmadığı takdirde:roflol:

bende büyük konuşmak istemiyorum ama kesinlikle affedemeyeceğim şey aldatılmak çocuğum olsa bile beni istemeyeni ben hiç istemem ha birde alışmış kudurmuştan beterdir delikafadulden

Devam etmek çok mantıksız. Adam beni bi kere gözden çıkarmışsa gönlü geçici olsun olmasın başka birine kaymışsa aramızda bazı kopukluklar yolunda gitmeyen bişiler var demektir.
Yok "Ben seni seviyorum" falan yok "geçici bir hevesti" bunlar bahane değil. Seven insan kıyamaz sevdiği kadını bu kadar aşağılık bir duruma düşüremez efendim.
Affetsemde ben o adamla aynı yatağa girmemem yani ilişki yürümez aldattığını unutamam.
O yüzden olmazzz affetmem. Çocuğum olsaydıda boşanırdım gibime geliyor en azından çocuk annesinin babasının ayrı yaşamasına küçükten alışır.

yok canım aldatılmadım burdaki bir arkadaşın yerine koydum bende kendimi cevap verememiştimde ondan böle bir konu açtım çoğu arkadaş ayaklarının üzerinde durmaya çalışır çıkar giderdim demiş ben kendi ayakları üzerinde duran çalışan bir bayanım ama yinede bir cevap bulamadım bu sorunun yanıtına ?

Kesinlikle boşanırdım ama hemen değil
Önce hayatı ona zindan edip işe yaramayacağını karşı tarafa ispatladıktan sonra ortada bırakmak daha zevkli olurdu :jeyyar:
Evlilikte affedemeyeceğim iki şey var zaten; ilki aldatma, ikincisi şiddet....
Bu ikisinin kesinlikle dönüşü ve telafisi yok benim için :1closedeyes:

büyük konuşmayayım ama :1ninca:
kocam derım elinin kiri der oturum evimde dışardaki ayartmıştır kocamı kandırmıştır derim.kocam suçsuz derim ... :dilcikar::dilcikar:

şimdi kocan seni aldatmadı mı yani?kafamçokkarıştı

burdaki cogunlukla affetmem diye yazmis bu dogru ama cok kisiler gordum affediyorya ay cocugum var ay namus gibi bazilarisa esinin aldattigini tahmin edebiliyor ama konusunca yapmaz etmez gibi konusuyorlar lafta cogu affetmem diyorlar ama coguda affediyorlar yasamadikca bilemeyiz ben anlayamadim bu isi

büyük konuşmayayım ama :1ninca:
kocam derım elinin kiri der oturum evimde dışardaki ayartmıştır kocamı kandırmıştır derim.kocam suçsuz derim ... :dilcikar::dilcikar:

ciddi misiniz:1shok:
umarım başınıza böyle birşey gelmez.
ama keşke bazı kirler elden yıkanmakla çıkabilseydi. elden önce alnına sürülen leke de var.

" işe yaramayacağını" derken ne demek istedin japon kızı benim aklıma gelen bişi var ama.....:jeyyar:

aman zaten bu erkek milleti elimin kiri diye diye kucağına atılmadığı kadın bırakmıyor..hani kadın olsa f......e denir , erkek olunca da çapkın deniyor pehhhhhhhhh

Bence adama işkence cin işkencesi yapacak, bütün acıları tatdıracak sonra tabi adam yıpranacak. Aldatacak yerleri ağrıycak kafamçokkarıştı buda demek oluyor ki adam iş göremez. Aldattığı kadında bu durumda adamı istemeyecektir..:teytey: :sm_cool: ben japon kızın yorumundan bunu çıkardım....:jeyyar:

Eeeee tabii
Affedene neden,nasıl aldın o adamı yeniden koynuna deme lüksümüz yok..:sm_confused:
Ama insan olaylara nasıl tepki vereceğini kendi biliyorsa illa ki yaşamak gerekmez..
Yine diyorum,ben affetmem..
Allahım affetsin onu...:1closedeyes:

Bence adama cin işkencesi yapacak, bütün acıları tatdıracak sonra tabi adam yıpranacak. Aldatacak yerleri ağrıycak kafamçokkarıştı buda demek oluyor ki adam iş göremez. Aldattığı kadında bu durumda adamı istemeyecektir..:teytey: :sm_cool: ben japon kızın yorumundan bunu çıkardım....:jeyyar:

eğer çokkk aşıksam uzun işkencelerden sonra ve pişman olduğuna gerçekten inanırsam affederim ama 3.bir şansı asla olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…