- Konu Sahibi cemrenaz06
-
Bence adama cin işkencesi yapacak, bütün acıları tatdıracak sonra tabi adam yıpranacak. Aldatacak yerleri ağrıycak kafamçokkarıştı buda demek oluyor ki adam iş göremez. Aldattığı kadında bu durumda adamı istemeyecektir..:teytey: :sm_cool: ben japon kızın yorumundan bunu çıkardım....:jeyyar:
" işe yaramayacağını" derken ne demek istedin japon kızı benim aklıma gelen bişi var ama.....:jeyyar:
şaka yapıyorsun değil mi,fırtınam:1ninca::1ninca:
ciddi misiniz:1shok:
umarım başınıza böyle birşey gelmez.
ama keşke bazı kirler elden yıkanmakla çıkabilseydi. elden önce alnına sürülen leke de var.
yok canım
zaten benı bılıyorsunuz tanıyorsunuz.. boyle bır durumda ne yapacagımda bellidir zaten.
hukukçu oldugum için bu tarz düşünen bayanları görüyorum malesef.ve üzülüyorum.daha sabah şahit oldum.
ben sadece bu tarz düşünen hemcinslerımızınde olduğunu göstermek için yazdım...............
Hemen aklına kötü şeyler getirme yav kaydirigubbakcemile3
Hem maddi hemde manevi anlamda çöküntüye uğrattıktan sonra buyrun siz tepe tepe kullanın derim karşı tarafa.
Kabul ederse ne alaa
yok canım
zaten benı bılıyorsunuz tanıyorsunuz.. boyle bır durumda ne yapacagımda bellidir zaten.
hukukçu oldugum için bu tarz düşünen bayanları görüyorum malesef.ve üzülüyorum.daha sabah şahit oldum.
ben sadece bu tarz düşünen hemcinslerımızınde olduğunu göstermek için yazdım...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?