Aldatıldınız itiraf etti ne yaparsınız?

sonra adam iş kazası geçirir birde üstüne
iş göremez raporu alır :))
o zaman karısı da bayram eder herhalde:)

" işe yaramayacağını" derken ne demek istedin japon kızı benim aklıma gelen bişi var ama.....:jeyyar:

Hemen aklına kötü şeyler getirme yav kaydirigubbakcemile3
Hem maddi hemde manevi anlamda çöküntüye uğrattıktan sonra buyrun siz tepe tepe kullanın derim karşı tarafa.
Kabul ederse ne alaa

şaka yapıyorsun değil mi,fırtınam:1ninca::1ninca:

ciddi misiniz:1shok:
umarım başınıza böyle birşey gelmez.
ama keşke bazı kirler elden yıkanmakla çıkabilseydi. elden önce alnına sürülen leke de var.

yok canım
zaten benı bılıyorsunuz tanıyorsunuz.. boyle bır durumda ne yapacagımda bellidir zaten.
hukukçu oldugum için bu tarz düşünen bayanları görüyorum malesef.ve üzülüyorum.daha sabah şahit oldum.
ben sadece bu tarz düşünen hemcinslerımızınde olduğunu göstermek için yazdım...............

ayy.şakaydı yani. şoka soktun beni.. ilahi.:roflol:..

bebeğimizin olması sadece ona çektireceğim acının şiddetini arttırır...
sonuç değişmez...
gelsin aşık oldum gidiyorum ben desin daha şereflidir...
ama kimsenin beni aptal yerine koymasını kaldıramam...

Hemen aklına kötü şeyler getirme yav kaydirigubbakcemile3
Hem maddi hemde manevi anlamda çöküntüye uğrattıktan sonra buyrun siz tepe tepe kullanın derim karşı tarafa.
Kabul ederse ne alaa

hıııı anladım naniknaniktamam o zaman bende aynı fikirdeyim:içelim: yazdımda zaten hemen boşanmak yok öyleeeeee

basıma gelmediği için büyük konusmakta istemem ama büyük ihtimal bırakırım ama belki çocuk için tekrarlamiycana emin olursam affederdim.

bosanirdim ve biran olsun arkama bakmaz yasanmisliklari yok sayardim onuda gunahiyla vicdaniyla basbasa birakirdim beni aldatan bir adam ne bana koca ne yavruma baba olabilir

sedef80nin konusundan esinlenilmiş galiba.
ben de boşanırdım.ayrılırdım.

ya bu kadınlrdakı yanlıs anlasılmasın ama hep aynı laga luga yok bir kere affederim,2.asla....ama cevremde bunu diyen bütün kadınlar 2.de 3. de affetti..affetmeye niyeti olmayan zten ilk seferde hazmetmez ve de gider...kendimize dürüst olalım bence

ben katlanamam o adamla yasayamam çünkü hep içimde bir şüphe olur hep aldatıyor sanırım olmaz yani hazmedemem ..çocugumu alır cıkarım o evden tabi bir işim varsa ya da ailem..tek basına kalacaksa kadın işte bu zor cok zor..

zor bır soruuuuu :uhm:
ben soyle yapardım boyle ederdım dıyemıcem
emınım o ankı ruh halımde bunların hıc bırını dusunemem
Allah kımseyı sasırtmasın :Saruboceq:

Büyük konuşmayı sevmiyorum...

Tabiki affedilir, yutulur, unutulur birşey değil aldatılmak, hele ki bunu duymak...

Ama ben şuna inanıyorum; eğer eşlerden biri aldatıyorsa diğerinden zaten gitmiştir demektir...

Yapacak fazla birşey yok sonu ayrılıktır....

Eğer ayaklarımın üzerinde duruyor ve gideceğim bi yer varsa öğrendiğim an o evlilik bitmiştir benim için çocuğum tabiki önemli ama benim hayatımda önemli güven olmadan evlilik yürümez ve hiç kimse beni elinin altında gibi göremezz ALLAHIM kimseye yaşatmasın inşallah :Saruboceq:

o kalkıp beni aldatırken bebeğini düşünmemişse ben bu aldatılmanın acısına bebeğimi düşünüp boyun eğemem..
çeker giderim..çok ciddiyim..ben bu konuda çok sertim..

aman bende şaşırmıştım zaten.
ironiymiş neyse..

bazı kadınlar vardır unutabilir böyle bir olayı yaşanmamış sayar.. nede olsa nikah bende diye

bazı kadınlarda vardır.. her daim aklına gelir. ve her aklına geldikçe eşinden nefret eder tiksinir..

bende eşimden tiksinirdim kesin..

bir tanıdığımız eşini hep aldatıyordu. bayramlarda bile kadın kız peşindeydi.. kadın dayanamayıp sonunda bıraktı adamı. ama boşandıktan 5 ay sonra kadın nişanlandı ve sonrada evlendi.

adamı görmeniz lazım.. isyanlarda.. benim karım demekki benimle evliyken görüşüyormuş diye..içer içer ağlarmış.. karım beni aldatmış diye..çünkü kadın ankaralı biriyle ankarada evlendi. kadının ablası ankaradaydı ankaraya sık sık giderdi..adam olayları bağlayınca kadının o şimdiki evlendiği adam için ondan boşandığını anlamış..

ohhhh olsunsositososito aylarca kendine gelemedi..en yakın arkadaşları bile adama: sende onu aldatıyordun nasıl bir duyguymuş diye dalga geçmeye başlamışlar:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…