Aldatıldınız itiraf etti ne yaparsınız?

tabı cok kötü bır durum...allah kımsenın basına vermesın....
ınsan cocugu için fedakarlık yapmak ıster....ama af etsem bıle......
artık o eski sevgim kalmamıştır...güvenım gitmiştir....
her şehir dışına çıktıgında her geç geldıgınde...aklım hep ..aldatılma korkusu olur....
o yizden zaten evlilikte zor hale gelir....çekilmez olur.....
ama cogu kadınların ekonomık özgürlükleri yok ve aıle destegıde görmüyorlar...sineye çekiyorlar....erkeklerde bunu kullanıp her şeyi yapıyorlar....
yazık bu kadınlarada...
cok zor bır durum.....

büyükte konuşmak istemem....allah yaşatmasın...

şüpheleniyordunuz ve şüpheler doğru çıktı itiraf etti kocanız birde bebeğiniz var ne yapardınız ?CADIARZU

eğer bi kereliğine olursa üzgünse affeedebiliirdim dokunduğumda sarıldığımda aklıma gelirdi onun için unuz bi ayrılıktan sonra barışırdım ama 2,olursa o vakit bitirirdim isterse 5 tane bebeğim olsun farketmez

benimde 5,5 aylık bebeğim var..yarın böyle bişey yaşasam (Allah başa vermesin) soluğu hemen avukatımın yanında alır,boşanma dilekçesini veririm..bana bi açıklama yapmasına bile gerek yok..niye yaptın ,nasıl yaptın, nerde yaptın,kimle yaptın filan sormam bile..gerçekten pişmansa,affettirmeyi bilirse affederdim diyemiyeceğim malesef..affetmem!!!

eğer eşim itiraf ettiyse ve ben gerçekten onun pişmanlığını inandıysam gözlerinde gerçekten uzultunun ışığını görursem yavrumuda duşunerek affederim ama sadece 1 kerecikk ama ona söyleceğim sözleri unutabilirmi onu bilmıorumm .. çok uzucu bidurum Allah kimsenın başına vermesinn senağlama

büyük konuşmak değil allah korusun ama kesinlikle boşanırım...
çnkü devam etse zaten bizimki artık evlilik değil eziyet olur onun için hiç düşünmem.... ama tekrar söylüyorum allah bana yaşatmasın eşimi şeytana uydurmasın ve kimsenin başına vermesin

Sen yoluna Ben yoluma derim.
O saatten sonra o evlilikten ne ona hayır gelir ne bana ne çocuğuma.
:1closedeyes:

önce gelip itiraf ediyorsa helal olsun derim
çünkü çok az erkek gelir itiraf eder,
genelde yakalanıncaya kadar devam ederçünkü

zaten bunu yapan erkek için çoktan gözden çıkarılmışım demektir.
bende onu gözden çıkarırım olur biterr

büyük konuşmayayım ama kapıcılık yapar evlere temizliğe gideim gül gibide bakarım o çocuğumaaa
haa söke sökede nafakamı alırım

benim gururum onurum herşeyen önemlidir, çocuğuma bakacak maddi güce de sahibim. hemen kapının önüne koyarım. Düşününce bile tüylerim diken diken oldu sinirden, Allah yaşatmasın.

İhanet konusunda ne kadar hassas olduğumu bilir birlikte olduğum kişi sonucundada neler olur bilir.Beni kaybetmeyi göze almışki beni aldatmıştır.Bir daha yüzümü asla göremez bu konuda taviz veremem.:1no2:
Bir daha nasıl güvenebilirim ki bi ilişkiyi ayakta tutan öğelerden biride güvendir.Güven olmazsa ilişki olmaz:1closedeyes:

merhaba ben aranıza yeni katıldım benim basıma geldi bebegim 3 aylıktı bosanmadım cok acı cektim ama gectı simdi ikinci cocugum oldu tabi aradan 6 sene gectikten sonra kaybedilen güven kolay geri kazanılmıyor ilk iki sene herseyden şüheleniyorsun zaman herseyin ilacı eger bosansaydım bebegim baba sevgisini eksik yasayacaktı simdi esim ve ogularımı gördükce iyiki bosanmamısım diyorum. annelik fedakarlık istiyor.

karşıma geçip hayatım aldattım ama pişmanım diyecek...

ahh canım sen pişman olma kıyamam gel bu durumu eşitleyelim derim...

yadaa... serefinin gururunun haysiyetinin aşkının değerini sorarım çok değerli ise beni katil etme sen intihar et derim.

şuan düşünüyorum da çok tehlikeli olabilirim. bazen bu düşünceyle bile psikopat olmaktan korkuyorum.

ama yıllar geçer çocuğumuz olmuştur. belki o zaman düzgünce anlaşıp boşanırım. ama çocuğum da yoksa elimden gelenin enn kötüsü yaparım.

Böyle bir olay olsa allah korusun asla aklımdan çıkartamam affedemem yaa...
Ötesi yok başka bir ten girmiş aramıza başka hisler girmiş....
Ne güven kalır orta da ne sevgi....Çocuğuma bu işkenceyi çektiremem...
Nasıl ne şekilde affedipte aynı hayatı paylaşamaya devam edebilirim...aklım almıyor...

sanırım kalamam onunla
bunu sık sık düşünüyorum burada okudukça
böyle birşey başıma gelse ne yaparım diye,her defasında kabul edemem diyorum,Allah kimsenin huzurunu bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…