kızlarrr dün gittim konuştuk dediğiniz gibi ayrılalım falan demedim.... bana dediki ben artık istesemde durmam yanında ANNEN GEREKENİ YAP DEDİ SENDE YAP DEDİ.. kendimi tutamadım bişeyler söyledim açıkla falan dedim işte arkadaşıyla yüz göz olmamak için almış kızın bilgilerini ona vermek için.. ben görüncede paniklemiş korkmuş.. ayrılmak istiyormusun dedim hayır.. dedi sarıldım oda sarıldı..(tabi benim aklımdan şeytanlık geçiyor..) dün gecede kuzeniyle konuşuyordum kuzeniyle pek görüşmez sevmez daha doğrusu benimde görüşmemi istemez herneyse kız evi aradı konusuyoduk ben mustafa abimi arıcam falan dedi aradı benimki 2 kere mesgule aldı.. kız msj attı bidaha aradı kapalı telefon msj iletilmedi.. bugün bende baskın yaptım habersizce gittim işyerine baktım çalışıyo beni gördü şaşırdı falan.. dedim dün gece niye kapattın ben kapatmadım cocuklar yapmıstır dedi.. benim tel pcde şarjdaydı dedi halbuki kız öbür hattı aramıştı şarjda olmayan kafam karıştı acaba nettemi takılıyo diye
bilmiyorum kızla konusurken bidaha bana yalcınla ilgili görüşme falan deme çünkü sen dinlemiyosun sen zararlı cıkıcaksın dedi... kapattı. bende msj attım 15 dk sonra bana yalcınla ilgili zıtlaşma sen zararlı cıkarsın dedim OFF KIZLAR NAPICAM BEEEEEEEEEEN