Aldatiliyor muyum ? :(

O faturaları işleyip, kaşe vurup size geri veriyorlar bildiğim kadarı ile. Çekilişe kadar kaybetmeyin falan diyorlar. Vermediler mi faturaları? Size bekleme falan demesi de biraz şüpheli.
Not: Şimdi eşime sordum. Veriyorlarmış.

Cok iyi hatirlattin. Uyusun oraya da bakicam. Belli olmaz,sonucta sen almissindir diyen bi insan.

Tabi verdiler. Ben de eve gelince hemen baktim. Hepsi var o yok. Aciklamasi da ; zaten yoktu,kiz yanlislik yapti

Cok iyi hatirlattin. Uyusun oraya da bakicam. Belli olmaz,sonucta sen almissindir diyen bi insan.

Yine bakın tabi belli olmaz. Peki sen almışsındır derken size yüz ifadesi, ses tonu nasıldı?
İnandırıcı, rahat bir tavrı mı vardı yoksa hemen kıvırmaya çalışıp panikleyip heyecanlandı mı?
Eli ayağına dolaştı mı?

Kredi kartı ekstresi ne bak bana masum gelmedi sen almadım diyorsun erkeklerde kozmetikten anlamazlar

bence şüphede haklısınız.şuphe dustu mu bir kere kemirir.ama bende hediyedir falan diye düşünmek istedim.cunku aldatan bir insanda tutup onun hediye faturasıyla çekilişede katılmaz herhalde.Şimdi bir keresinde bizde katılmıştık fişleri verdiler mi geri hatırlamıyorum ama çekiliş şöyleydi 100 tl ye atıyorum bir çekiliş hakkı galiba kağıt birşey vermişlerdi çekiliş hakları kadar bilet gibi sizin elinizdeki fişler ne kadarlık size verilen çekiliş hakkı kaç tane?

Bence yarın mac'e gidip önceki alışverişlerimi görebilir miyim diue rica ederseniz size yardımcı olabilirler. Neler aldığımı ne zaman aldığımı unuttum falan diyin

Hareketlero şüpheliyse 2 ihtimal var ya size aldı sürpriz yapacak ya da başkasına aldı

Sen almissindir nolcak baska gibi bisey dedi. Ben bi kac kez sordum,israrla sen almissindir dedi. E macten aldigimi mi unutucam ya dedim cikistim sonra da islemimiz bitti .Annemler geldi.
O esnada nasildi cok iyi hatirlamiyorum ama beni erken gorunce bi rahatsiz oldu gibi.

Biz baya bi alisveris yaptik. Birikti birikti en az 8 9 bilet almistir.
Iste ona bakamiyorum suan uyumasini bekliyorum

Gidicem ama bana soylerler mi

Surprizse vermez miydi, bi de aklim almiyor. Bu kadar erken almaz ki bana hediyeyi. Oraya girmek nerden geldi aklina.

Gerçekten size katılıyorum. Şüpheli geldi bana da bu durum. Bırakmayın peşini. Ama endişenizi yüreğimde hissettim. İnşallah kötü bir durum yoktur. Bu konu çok etkiledi beni. Lütfen habersiz bırakmayın bizi

Keşke kız faturaları geri verince siz elinden hepsini alsaydınız ama o anda tabi insanın aklına da gelmez
şaşkınlıkla..

Bence size sürpriz yapacak . 14 şubat hediyesi aldı gününde verecektir. Siz avm de iken gidip sevgilisine hediye alacak kadar şuursuz olduğunu düşünmüyorum.

Kozmetik alışverişi hangi gün yapılmış? Onu biliyor musunuz? Eğer olayın olduğu günse sizin yanınızda alacak hali yok başka bir iş vardır.
Ama başka bir günse, yani şüphelendiğiniz gibi bir durum varsa eğer, kadın almıştır alacağını eşiniz de ödemiştir. Nakit ödemiş diyorsunuz, iz bırakmamaya çalıştı desek, kabak gibi fişi niye çekilişe veriyorsun madem be adam?

Bence hiç bu konuyu bir daha açmadan takibe alın çünkü üstelerseniz o da hareketlerine ekstra dikkat eder. Bu kadarcık veriyle aldatıyor ya da aldatmıyor diyemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…