Aldatiliyor muyum ? :(

Tesekkur ederim. Kendimi cok kotu hissediyorum. Gercekten olabilir mi,suan yuzunu bile gormek istemiyorum.

Eğer macte önceki alışverişler gözüküyorsa mağazaya gidip "geçen gün alışveriş yapmıştım eşimle ama aldığım ruju daha kullanamadan kaybettim, numarasını da hatırlamıyorum tekrar almak istiyorum acaba önceki alışverişime bakabilir miyim hangi rujdu fatura eşimin adınaydı" gibi bir yalan söyleyebilirsiniz.

Arkadaşım kalbini ferah tut.. eşini en ıyi sen tanirsin. Misal eşimin ekstresinde 5000tl lik bir kuyumcu alış verişi görsem bile beni aldattığını düşünmem. Kime neye harcadı diye düşünürüm ama beni aldattığını asla düşünmem..

Ah iste onu bilsem. Ne zaman yapildigini bilsem. Faturayi bi gorsem.
Cunku kredi kartlarina baktim yok. O yuzden nakit diyorum.
Benim gormeyecegimi dusunerek mi getirdi onu da, arada mi kaynar diye dusundu. Cunku ben beklemem oyle yerlerde. Hatta ben de dedim ben bi bakiyim sen halledersin diye. Sonra ben skldim regldim bi de karnim da agrimaya basladi. Dondum onun yanina. Sasirdi orda,rahatsiz oldugunu hissettim cok iyi hatirliyorum.
Belli etmemeye calisiyorum.

Canim cok sagol.
O faturadan degil onun tavri yuzunden aldattigini dusunuyorum. Inan yoksa ben de takmicam. Surekli degistirdi aciklamasinj ve en onemlisi gozlerimle gordugum fatura simdi yok.
Orda aa evet ya kuzenime aldim dese bile inanicaktim ama bu yok etme nedir ya??

Sakın konuyu bir daha açmayın ve takibe alın. Belki dikkat ettikçe bu zamana kadar görmediğiniz şeyleri de görmeye başlayacaksınız. Belki de hiçbir şey yok kuruntu yapıyoruz.
Allah yardımcınız olsun

Canim cok sagol. Cok guzel fikir. Ben de oyle yapicam.

Guncel halini cok merak ettim altindan ne cikacak aldatilan bir kadinin anlmamasi imkansiz 14 Subat'i bekle sana bir sey gelmediyse baskasina gitmis demektir siradaykrn seni septlemeye calismasi anormal teline casus program yukleyebilirsin

Valla bnde cok merak ettim
Esiniz uyusaydi bir an once
Belki fisi bulurdunuz
Ama atmista olabilir

Guncel halini cok merak ettim altindan ne cikacak aldatilan bir kadinin anlmamasi imkansiz 14 Subat'i bekle sana bir sey gelmediyse baskasina gitmis demektir siradaykrn seni septlemeye calismasi anormal teline casus program yukleyebilirsin

Teli hep ortada. Inanamiyorum ya. Boyle bir sey olmasina inanamiyorum.
O kadar normal ki. Eger oyle bir sey varsa .. PES.bu kadar olamaz cunku suphe uyandircak bir hareketini gormedim. Ki dikkatliyimdir.
Whatsapp webten de takip edeyim ben

Bu arada bosanacaklasaniz arayın bulun . Yuz göz olup da boşanmayacaksanız görmezden gelin ama omun için hayatınızdan fedakarlık yapmayın kendi hayatınızı yasayin aynı evde. Bu yazıma tepkiler gelebilir ama her aldatılan boşanmıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…