- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Gerçekten size katılıyorum. Şüpheli geldi bana da bu durum. Bırakmayın peşini. Ama endişenizi yüreğimde hissettim. İnşallah kötü bir durum yoktur. Bu konu çok etkiledi beni. Lütfen habersiz bırakmayın bizi
Keşke kız faturaları geri verince siz elinden hepsini alsaydınız ama o anda tabi insanın aklına da gelmez
şaşkınlıkla..
Bence size sürpriz yapacak . 14 şubat hediyesi aldı gününde verecektir. Siz avm de iken gidip sevgilisine hediye alacak kadar şuursuz olduğunu düşünmüyorum.
Kozmetik alışverişi hangi gün yapılmış? Onu biliyor musunuz? Eğer olayın olduğu günse sizin yanınızda alacak hali yok başka bir iş vardır.
Ama başka bir günse, yani şüphelendiğiniz gibi bir durum varsa eğer, kadın almıştır alacağını eşiniz de ödemiştir. Nakit ödemiş diyorsunuz, iz bırakmamaya çalıştı desek, kabak gibi fişi niye çekilişe veriyorsun madem be adam?
Bence hiç bu konuyu bir daha açmadan takibe alın çünkü üstelerseniz o da hareketlerine ekstra dikkat eder. Bu kadarcık veriyle aldatıyor ya da aldatmıyor diyemeyiz.
Arkadaşım kalbini ferah tut.. eşini en ıyi sen tanirsin. Misal eşimin ekstresinde 5000tl lik bir kuyumcu alış verişi görsem bile beni aldattığını düşünmem. Kime neye harcadı diye düşünürüm ama beni aldattığını asla düşünmem..
Sakın konuyu bir daha açmayın ve takibe alın. Belki dikkat ettikçe bu zamana kadar görmediğiniz şeyleri de görmeye başlayacaksınız. Belki de hiçbir şey yok kuruntu yapıyoruz.Ah iste onu bilsem. Ne zaman yapildigini bilsem. Faturayi bi gorsem.
Cunku kredi kartlarina baktim yok. O yuzden nakit diyorum.
Benim gormeyecegimi dusunerek mi getirdi onu da, arada mi kaynar diye dusundu. Cunku ben beklemem oyle yerlerde. Hatta ben de dedim ben bi bakiyim sen halledersin diye. Sonra ben skldim regldim bi de karnim da agrimaya basladi. Dondum onun yanina. Sasirdi orda,rahatsiz oldugunu hissettim cok iyi hatirliyorum.
Belli etmemeye calisiyorum.
Eğer macte önceki alışverişler gözüküyorsa mağazaya gidip "geçen gün alışveriş yapmıştım eşimle ama aldığım ruju daha kullanamadan kaybettim, numarasını da hatırlamıyorum tekrar almak istiyorum acaba önceki alışverişime bakabilir miyim hangi rujdu fatura eşimin adınaydı" gibi bir yalan söyleyebilirsiniz.
Cüzdanına bak gece :) evde saklayabileceği yerlere bak sakladığını düşünuyosan
Sakın konuyu bir daha açmayın ve takibe alın. Belki dikkat ettikçe bu zamana kadar görmediğiniz şeyleri de görmeye başlayacaksınız. Belki de hiçbir şey yok kuruntu yapıyoruz.
Allah yardımcınız olsun
Ya mac yoksa fotomac mi :) :) kartlardaki 150 tlik alisverileri bi kontrol etseniz.. belki başka bişey cikar
Ayyyy hakikaten ya belki başka bir mac'tir???Ya mac yoksa fotomac mi :) :) kartlardaki 150 tlik alisverileri bi kontrol etseniz.. belki başka bişey cikar
Guncel halini cok merak ettim altindan ne cikacak aldatilan bir kadinin anlmamasi imkansiz 14 Subat'i bekle sana bir sey gelmediyse baskasina gitmis demektir siradaykrn seni septlemeye calismasi anormal teline casus program yukleyebilirsin
Ayyyy hakikaten ya belki başka bir mac'tir???
edit: kozmetik yazıyormuş pardon
cidden üzüldüm ve her şeye ümitleniyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?