Aldatiliyor muyum ? :(

Valla iyi sabırlısın. Ben olsam çoktan karşısına geçip, ne gördüğümü biliyorum, eğer bana bir şey aldıysan çıkar ver, almadıysan açıkla, aldatılıyorsam da söyle, söylemezsen de ben yarın gider o avm'yi birbirine katar öğrenirim derdim. Bu yuva yıkılsın istemiyorsan doğruyu hemen anlatacaksın yoksa şu an valizimi toplayıp çıkıyorum derdim.
Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış. En iyisi hazırlıksız yakalayıp konuşturmak bence.

Bosanmaz miyim ya..midem nasil kaldirir. Ihtimali bile igrendirdi beni.
Bosanmakla kalmam.

Allahim insallah degildir.

Fatura onun ismine yazılmışsa sen almışsındır demesi saçma. Bence bir sevgililer gününü bekle. Sana mac hediyesi gelirse tamam, gelmez ise bir kontrol et biraz...

Teli hep ortada. Inanamiyorum ya. Boyle bir sey olmasina inanamiyorum.
O kadar normal ki. Eger oyle bir sey varsa .. PES.bu kadar olamaz cunku suphe uyandircak bir hareketini gormedim. Ki dikkatliyimdir.
Whatsapp webten de takip edeyim ben
Arkadaslar soylemis sakin konuyu acip ustune gitme daha temkinli olur.Bir de telefona gelen bildirimleri engelleyen bir program var belki ondan yuklemistir.İs yerinde falan var mi samimi oldgu biri merak etme gercekler er gec ortaya cikar ne yapacagini o zaman dusunursun

Degilim. Sabirli degilim. Suan kendimi yiyip bitiriyorum.
Gidip sordum. Evde tartistik, surekli kiz yanlis yazdi diyip durdu.
Demiyor canim bisey demiyor.
Ben bosancam avmye gitcem desem onlem alip naparsan yap der. Ki gercegi ogrenemem.

Canım benim bu konu böle birşey düşünmen için yeterlimi.Kadınlar hisseder sen daha önce birşeyler mi sezdin veya eşine mi güvenmiyorsun? Yoksa kızların dediği gibi aklına direk yanlışlıkla olmuş veya sevgililer hediyesi olabilir diye gelebilirdi. Bak bunu bi düşün önce

Bence cekilise katildiginiz yere gidin esinizin adini soyleyin faturalari girmislerdir zaten ordan bakin hangi tarih vs. Diye

Hemen en kötüsünü düşünmeyin.
Belki sevgililer günü için sürpriz yapmak istemiştir.
Anlamaz hediye işinden demişsiniz ama belki bir arkadaşından bu konuda yardımcı olmasını istemiştir.
Sürpriz bozulmasın diye çabalıyor olabilir.

Canim hemen dusunmedim. Ama o sacmaladikca aklima zorla soktu. Surekli degisti sebebi. En son faturayi bulamamla zirve yapti.
Yoksa aldatilmaktan ziyade kime ne aldi da soylemiyo diyodum.

Kaç yıllık evlisiniz onu tanımıyor musunuz yani böyle bir şey yapacak zihniyette bir adam mı sizden ayrı dışarı hayatı varmı.Telefonunu gizlermi ne bileyim bir kadın bunu hisseder diye düşünüyorum.Umarım öyle bir şey yoktur.Açıkça sorsanıza bankaya gidin beraber döküm çıkartın niye uyumasını bekliyorsunuz siz değil o çözsün bu problemi.

M
Ama alırsa yeni tarihli olacak ona bakarsın canm inşallah yoktur öyle bişe

Hepsi mi anaç ya nedir bu analarından çektiğimiz

Bence boşuna endişeleniyorsunuz. Çözüm burada.Boşuna evham yapmayın. Ama buna istinaden olmasa bile her zaman uyanık olmakta fayda var.

8 aylik evliyiz. 3 yil ciktik.
Taniyorum,tanidigimi saniyorum.
Telefonlarimiz ortadadir, sifremiz yoktur.
Gece hayati yok, gizlimiz saklimiz yok. (Tu)
Oyle bir zihniyeti yok,olsa birlikte olmam mumkun degil. Aldatilmaya tahammul etmicegimi cok iyi bilir.
Bankaya gitmeme gerek yok cunku actim int bank hepsine baktim. Hic bisey yok.
Canim o cozsun bence de. Ama yok kiz hata yapti baska bisey o diyor. Ne dediysem oyle dedi.

Bence süper bir fikir hem de aynı kredi kartını iste hemen çıkar orda Durumu da anlatırsın

Bence boşuna endişeleniyorsunuz. Çözüm burada.Boşuna evham yapmayın. Ama buna istinaden olmasa bile her zaman uyanık olmakta fayda var.

Bosuna mi diyosunuz. Yok mudur.. Insallah.. Kafayi mi yedim ben bilmiyorum ki.. Tuhaf tuhaf aciklamalar.
Hele o sen almissindir diyisi. Anneme aldim dese bile daha mantikli gelcekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…