Aldatiliyor muyum ? :(

Ahh insallah ama niye vermiyor. Ve bu hediye neden bu kadar erken alindi.
Orasi nerden aklina geldi, kucucuk bisey almistir ordan. Ona 150 vermek istemez ki..
Bi bakın faturalara sonra 14unu bekleyin bu sürede hiç deşmeyin çünkü sorgularsanız gerçekten gidip 150 liralık bişey alıp bak hediye almıştım diye numara yapabilir. Sadece bekleyin ve sürekli bir gözünüz üzerinde olsun.

Ben olsam ben de aldatildigimi dusunurum.Baska suphelendiginiz bir durum var mi?

Fatura ve fişler normalde eşinize lazım oluyor mu? Yani kendi adına bir şirketi ortaklığı vs var mı?

Yarin bi avm'ye gidicem. Ogrenebilirsem sansimi denicem.
14'une kadar nasil beklicem bilmiyorum. Ama bisey hissettirmemek en mantiklisi. Sanki simdi napsam daha cok inkar edicek ve saklicak gibi..

Iste ben de bunu anlamiyorum. Adam ilgisiz desem degil
Sorun da yasamiyoruz.
Tuhaf hareketi de yok,telefonlari da ortada.
Ne sakliyor bu adam anlamiyorum
Yani araya karismaz o fiş bence. Adam benim kocam gibiyse macten filan da anlamaz, bir kadin almistir diye dusunuyorum. Ins her ne olmussa cikar kokusu

Aldigimiz urunde bi sorun cikar diye sakliyoruz hep. Kendi b konuda cok titiz. Hayatta atmaz.

Anladım. Eğer şirket sahibi filansa biraz pollyannacılık yapacaktım çünkü fişler ve faturalar işlerine
yarıyor malum ve çevrelerinden de bazen rica edebiliyorlar faturayı benim adıma kestir fişleri bana ver vs diye
ama öyle bir durum da yokmuş.
Çekilişe katıldığınıza göre o faturayı şu an için atamaz sanırım.
O yüzden mutlaka bir yerde saklamıştır. Arabasına dolaplarına ceplerine ve sizin bulamaycağınızı
düşünebileceği aklınıza gelen her türlü gizli yere bakın bence. Olay bugün olmuş iş yerine filan
götürememiştir faturayı henüz ama arabasındaysa yarın götürebilir.
Umarım aldatılmıyorsunuzdur ama çok şüpheli bir durum gerçekten.

Yani araya karismaz o fiş bence. Adam benim kocam gibiyse macten filan da anlamaz, bir kadin almistir diye dusunuyorum. Ins her ne olmussa cikar kokusu

Anlamaz . benle bi yere gelince bile benim burda ne isim var der. O da benle yani. Bensiz oraya gidicegini sanmiyorum.
Insallah. Ben artik bu meseleyi kapatmam. Neyse ciksin ortaya.

Madem eşiniz kozmetikten hiç anlamayqn birisi o zaman bir haltlar yapmış bellim
Siz yine de 14 şubatı bekleyin eşinizin günahini da almayalim şimdi. Eğer o marka bir şey gelmezse takibe almanızda fayda var

Canim atmistir onu, saklar mi ?
Bi tane eksik olsun bileti diye atmistir bence.
Sakladiysa da kagit parcasi. Nasil bulcam ustunde bile olabilir.
Cok sagol canim. Cok supheli hic normal degil.

Aynen.Fişi bu gece iyice arastirsin bence de

Canim atmistir onu, saklar mi ?
Bi tane eksik olsun bileti diye atmistir bence.
Sakladiysa da kagit parcasi. Nasil bulcam ustunde bile olabilir.
Cok sagol canim. Cok supheli hic normal degil.

Benim bu çekilişlerle ilgili pek bir bilgim yok ama önceki sayfalarda çekilişi kazanılırsa soruyorlar yazılmış
yani öyleyse atmamıştır.. ha ama aldatıyorsa çekilişi şunu bunu boşverip tutuştuğu için atmışta
olabilir tabi bilemiyorum.
Attıysa çöpe de atmamıştır tabi bulursunuz diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…