- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Değişik dikkat çeken bir şey yok mu?
O zaman nakit ödenmiştir, ama başka dikkat çeken bir şeyler yok mu?
Dimi ya. Ayrica ben nasil unutayim. Hatta ne zamandir oraya gitmek istiyorim da firsat bulamiyorum. Alcagim biseyler de vardi. Hangi kadin unutur. Sacma sapan bi bahane
Kozmetik olduğuna nasıl emin oldunuz? Belki mac ile başlayan başka bir firmadır. Bana kuruntu ediyorsunuz gibi geldi. Biraz sakin olmaya çalışın.
Ya belki saklamıyor o da hatırlamadı. Belki kozmetik değil ya da yanlışlıkla karıştı dediği gibi. Kendi de anlamadığından bocaladı belki.Mac cosmetics gibi bisey yaziyodu ondan
Insallah insallah benim kuruntumdur. Sakin kalamiyorum dusundukce niye sakliyo diyorum
Çok tuhaf gerçekten.Didik didik baktim. Hic yok,hepsi normal siradan seyler.
Çekilişe katılabilmek için kaç liralık alışveriş gerekiyor? Eğer dediği gibi hatalı giriş olduysa 150tl lik bir eksik olması gerekiyor. Toplayın faturaları toplam miktar kaç çekiliş hakkı veriyor sizde kaç var bir bakın.Canim baktim bakmaz miyim. Oyle bir fatura yok. Digerleri var ama o yok. Nerde diyorum ,ordaki kiz yanlis yazdi diyor.
Bi de ben suana kadar hic oyle bi fatura gormedim.
Canim simdi olsa neler derim hemen bakarim.
Arkamizda sira var, gorevli kiz otomatige baglamis acele ediyor hakli olarak. Ben sorana kadar islemler tamamlandi. O esnada esim bana sen almissindir diyor ben de onun sokunu yasiyorum.
Fatura değil belki ama aklıma geldi ,çoğu avm de bulunan meşhur sinema salonlarının puan toplayan sinema kartı var,bilet alırken kartı görevliye veriyorsunuz aldığınız bilet sayısı kadar puan veriyor,gişedeki kız benim kartı okuyuca okutuyır gözümle görüyorum ve o sırada benden başka kimse yok sırada ama sistem nasıl olduysa benim kartıma değil başka bir isme bilet kesmiş ,o kişi puanlarına baksa gitmediği bir filme gitmiş gibi gözükecek görevli de çok şaşırmıştı nasıl olabilir diye,eşinizde öyle bir fatura yokmuş sanırım.belki de gerçekten sistemde bir önceki müşterinin bilgisi kalıp karışıklık olmuş olabilir.peki harcadığınız paraya kaç çekiliş kazandınız ,örtüşüyor mu harcamayla kazanılan çekiliş hakkı.
Çekilişe katılabilmek için kaç liralık alışveriş gerekiyor? Eğer dediği gibi hatalı giriş olduysa 150tl lik bir eksik olması gerekiyor. Toplayın faturaları toplam miktar kaç çekiliş hakkı veriyor sizde kaç var bir bakın.
Görümceniz filan varmı olurya kayınvalideniz filan alışveriş yapmış olabilir veya kızkardeşi filan esinizde bu durumu sizden saklıyor olabilir.belki rahatsız olursunuz diye.bence aldatma durumu yok baksa şeyler.hemen kendinizi aldatmaya inandirmayin.sakin olun bence.
yanlis anladiysam duzeltin.siz cekilisin oldugunu ogrendiniz ve o gun icerisinde alisverisi yaptiniz.yani esiniz dhaa once aldigi faturalari cebinde tasimiyorsa ki tasimaz.mac ten yaptigi alisverisi de ayni gun icerisinde yapmis olmasi gerekiyor.siz yokken yaptiysa nereye saklayacak ki urunu.bence bi hata var cunku internet bankaciligina baktiysaniz orda silinme olmaz ancak elden parayla almis olmasi lazim
yanlis anladiysam duzeltin.siz cekilisin oldugunu ogrendiniz ve o gun icerisinde alisverisi yaptiniz.yani esiniz dhaa once aldigi faturalari cebinde tasimiyorsa ki tasimaz.mac ten yaptigi alisverisi de ayni gun icerisinde yapmis olmasi gerekiyor.siz yokken yaptiysa nereye saklayacak ki urunu.bence bi hata var cunku internet bankaciligina baktiysaniz orda silinme olmaz ancak elden parayla almis olmasi lazim
Aldığını çoktan başkasına verdiyse sürprizi bozdun diye hemen çıkartıp veremezdi ama.Ya inşallah size almıştır, kimse aldatılsın istemem kendim de aldatıldım zamanında o hayal kırıklığını bilirim. Kimse yaşamasın bunu. Ama aldatılıyorsanız da daha fazla enayi yerine konmamalısınız. Ben de zaten mevzuyu uzatmasından kıllandım biraz, iş sarpa sarınca "Tüh ya sürprizi bozdun" deyip evde çıkarıp verebilirdi hediyeyi. Erkeklerin aklı tabi bu konularda düz mantık çalıştığı için kekeleyip konuyu kapatmaya çalışmış. "Sen almışsındır" falan, acemi çabalar bunlar.
Bu da var hanımefendi haklı. Çekiliş hakkı kazanmanız için aynı gün içinde alışveriş yapmış olması lazım yani o gün Mac alışverişini yapmış olmalı. Hiç ayrıldınız mı Avm'de gezerken uzun bir süre? Hadi aldıysa da nereye saklayacak? Tuhaf. İnşallah yanlış hesaplama ya da size alınan bir hediyedir.
Aldığını çoktan başkasına verdiyse sürprizi bozdun diye hemen çıkartıp veremezdi ama.
Bana da hediye olabilir gibi geldi bi 14 şubatı bekleyin
Yok canim cekilis ayni gun icin degil. Subatin sonuna kadar devam ediyor sanirim. Yok hic ayrilmadim
Insallah insallah
Aldığını çoktan başkasına verdiyse sürprizi bozdun diye hemen çıkartıp veremezdi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?