Aldatiliyor muyum ? :(

Dimi ya. Ayrica ben nasil unutayim. Hatta ne zamandir oraya gitmek istiyorim da firsat bulamiyorum. Alcagim biseyler de vardi. Hangi kadin unutur. Sacma sapan bi bahane

Bi mac calisani bulsaniz aslinda siniz cok kolaylasirdir da koskoca kk da bi tane mac calisani yok muymus

Görümceniz filan varmı olurya kayınvalideniz filan alışveriş yapmış olabilir veya kızkardeşi filan esinizde bu durumu sizden saklıyor olabilir.belki rahatsız olursunuz diye.bence aldatma durumu yok baksa şeyler.hemen kendinizi aldatmaya inandirmayin.sakin olun bence.

yanlis anladiysam duzeltin.siz cekilisin oldugunu ogrendiniz ve o gun icerisinde alisverisi yaptiniz.yani esiniz dhaa once aldigi faturalari cebinde tasimiyorsa ki tasimaz.mac ten yaptigi alisverisi de ayni gun icerisinde yapmis olmasi gerekiyor.siz yokken yaptiysa nereye saklayacak ki urunu.bence bi hata var cunku internet bankaciligina baktiysaniz orda silinme olmaz ancak elden parayla almis olmasi lazim

Canim baktim bakmaz miyim. Oyle bir fatura yok. Digerleri var ama o yok. Nerde diyorum ,ordaki kiz yanlis yazdi diyor.
Bi de ben suana kadar hic oyle bi fatura gormedim.
Çekilişe katılabilmek için kaç liralık alışveriş gerekiyor? Eğer dediği gibi hatalı giriş olduysa 150tl lik bir eksik olması gerekiyor. Toplayın faturaları toplam miktar kaç çekiliş hakkı veriyor sizde kaç var bir bakın.

Canim simdi olsa neler derim hemen bakarim.
Arkamizda sira var, gorevli kiz otomatige baglamis acele ediyor hakli olarak. Ben sorana kadar islemler tamamlandi. O esnada esim bana sen almissindir diyor ben de onun sokunu yasiyorum.

Haklısın. Üzüldüm işte ben de. Ama gözün üzerinde olsun. Biz kadınlar maalesef bazen çok yemiz duygularla güveniyoruz eşlerimize. Kendimiz gibi biliyoruz. İnşallah sana hediyedir.

Evet evet ben de onun icin sordum. Bu bizim mi falan diye,kiz da evet beyefendinin adina dedi ki ekranda fatura sahibinn ismi de cikiyordu gordum ordan da. teyit etti
Bakicam uyusun ortusup ortusmedigine bakicam

200 ve katlari.
Bakicam uyumasini bekliyorum. Simdi bakip iyice anladigimi anlamasini istemiyorum.

Gorumcem yok kayinvalidem de makyaj yapmaz ki. Ayrica o noktadan sonra soylerdi aldim diye. Savunur kendini oyle geri adim atmaz ben kizicam diye.
Insallah ama ben mi cok kotu dusunuyorum anormallik yok mu

Bu da var hanımefendi haklı. Çekiliş hakkı kazanmanız için aynı gün içinde alışveriş yapmış olması lazım en azından benim gördüklerim öyle. Yani o gün Mac alışverişini yapmış olmalı. Hiç ayrıldınız mı Avm'de gezerken uzun bir süre? Hadi aldıysa da nereye saklayacak? Tuhaf. İnşallah yanlış hesaplama ya da size alınan bir hediyedir.

Yok canim oyle degil. Biz cekilis oldugunu bayadir biliyoruz,faturalar da evde birikiyor. Bi ara goturelim de katilalim diyoruz. Daha dogrusu o diyor. Gidiyoruz ama hep unutuyoruz katilmayi ya da useniyoruz. Ozellikle evden toplayip getiriyor esim. Yani o gun yapilan alisverisler degil sadece

Aldığını çoktan başkasına verdiyse sürprizi bozdun diye hemen çıkartıp veremezdi ama.

Yok canim cekilis ayni gun icin degil. Subatin sonuna kadar devam ediyor sanirim. Yok hic ayrilmadim

Insallah insallah

Yok canim cekilis ayni gun icin degil. Subatin sonuna kadar devam ediyor sanirim. Yok hic ayrilmadim

Insallah insallah

O zaman bilemiyorum. :/ Evden sevgilisine aldığı hediyeyi çekilişte kullanmaya getirecek kadar yüzsüz bir eşiniz yoktur dilerim.

Aldığını çoktan başkasına verdiyse sürprizi bozdun diye hemen çıkartıp veremezdi ama.

İşte zaten hanımefendiye almış olmasaydı dahi o an kavga çıkmasın diye verirdi demek ki alındıysa başkasına çoktan verilmiş diye düşündüm ben de. Ama hanımefendiyi de belki bir yanlışlık vardır diye düşünerek galeyana getirmek istemiyorum. Zaten bir şekilde ortaya çıkacak artık durum neyse. Hanımefendi peşini bırakmayacağı izlenimini verdi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…