Aldatiliyor muyum ? :(

Bu mantıklı çünkü bir üye demiş ki çaktığını anlayıp başka birine verdiyse bile alıp getirebilir

Yok canim. Gittigimiz avmde mac vardi
Hıı. Bizim evin oradaki avmde de böyle bir çekiliş vardı da ondan dedim. Neyse ama ben dedikleri gibi size bir sürpriz yapacağını düşünüyorum. Benzer bir şey olsa herhalde delirirdim. Bence bekleyin son iki gün. Baktınız ses yok...

Bu mantıklı çünkü bir üye demiş ki çaktığını anlayıp başka birine verdiyse bile alıp getirebilir

Cok sert tartistik. Yok hala kiz yanlis anladi diyor.
Eger bisey varsa,bu yalana tutunup surekli bunu soyleyecek. Sonuna kadar inkar.
Eger dogruysa zaten bunu diyor.
Ama anormal.
Bakin dusunun kendinizi benim yerime koyun.
Ben kozmetigi seven biriyim ama esim anlamaz.
Benle gratise watsonsa gelince bile benim burda ne isim var diyen bir tip. Sizce bensiz mac'e mi gircek. Kaldi ki ordaki ortam bir erkek icin daha rahatsiz edici. Digerinde en azindan tek basina bakabiliyor.
Bir de bana surpriz diyelim. Tamam. Neden bu kadar erken,o faturalar ne zamandan beri evde. Su 3 4 gundur bu adam disari cikmadi. Ne ara alacak. Ve bana 14 subatta ya bir gun once ya iki gun once almistir hediyeyi daha erken degil.
Kendi basina kozmetik alamaz. Rengi nasil tutturacak, bilemez
Macte 150ye kucuk bisey almistir. Erkek kafasiyla buna o kdr para vermem mantigi guder. Onun yerine ayakkabi, kiyafet alir. Parasina deger cunku.
Ve neden bu kadar kapatmaya calisiyor..ya da neyi..

kaç gündür evden çıkmayan adam nasıl aldattı peki çıldırıyorum çözemedikçe mac de çalışan biri görsün şu konuyu lütfen ya

Uzatmiym faturalari giriyor,hepsi bizim elektronik kiyafet vs.
Mac 150 tl gibi bisey yazdi kiz. Esime sordum,ne alaka bu diye.
Bakti yanlis falan diyince kiza sordum dogru deyince esim Sen almissindir dedi.

Bu sizin konuyu açtığınız ilk yazınızdan.

Ma'yla baslayan baska bisey. Teknolojik market falan diyor.
Bu da dün 22.10 da yazdığınız mesajdan.

Aslında siz de AVM deki görevli bayanın MAC yazdığından emin değilsiniz.

İncelediğiniz fatura slip vs.de 150 tl.lik elektronik eşya alımı var mı? Bir de ona bakın.

Acaba var mı,merak ettim.

Acaba senin eski aldıgın falan olabilir mi yeni degildir eskidir belki.

Bende avmde calıstım bi 2 ay kadar Saglık sorunlarım yüzünden ayrıldım bi buçuk hafta oldu ameliyat oldum vs ben güvenlik görevlisi idim bulundugum avmde araba cekilişi vardı hatta son gün 14 subat genelde müşteriler hep bizede soruyordu çekilişi nasıl nerden yapıcaz diye danısmaya yönlendiriyorduk ve 50 tl ve üzeri olması gerekiyordu müşteri fişi veriyor ordaki personel kaydı yapıyor ve bir örneginide veriyor müşteriye bunu bizzat görüyordum yani örnek vermek zorunda zaten yanlıs yazılması pek mümkün degil hatta eger o çekilişte 50 ve üzeri ise 3 kere katılma sansı bile var 3 defa cekiliş yaptırabilir bence onada verdiler örnegi o sakladı atsa yırtsa olaki ona cıktı alamaz aracı yada panikledi gercekten attı cekilişten feragat etti

Bir yanlış anlama var bence 8 aylık yeni evli adam niye karısını aldatsın üstelik herşeyi ortada imiş.Üzmeyin kendinizi mutlaka mantıklı bir sebebi vardır.

Evden kaç gün çıkmayan adam zannetmiyorum aldatsın. Doğru mu diyor acaba. İnşallah yanılmışsındır sende biz de

kaç gündür evden çıkmayan adam nasıl aldattı peki çıldırıyorum çözemedikçe mac de çalışan biri görsün şu konuyu lütfen ya

Dusunuyorum gun gun. Dun evdeydi tum gun. Cuma isten direkt eve geldi..ondan onceki gun de. Carsamba kuzeniyle bulustular,ondan haberim var.
Yani en iyi ihtimalle carsamba aldi bunu.
Niye o kadar erken aldi bana hediyeyi ya bana mi ilginc geliyo kizlar.
Normal mi.
Anlattiklarim normal mi.
Bu anlattigim adam oraya gidip 150 liralik bisey alir mi, gunler oncesinden.
Dogum gunumde bile son gunde cikip aldi..

Kendinizi bukadar heder etmeyin.Bu zamana kadar bir açığı yokmuş eşinizin.Belkide bir yanlış anlaşılma oldu.Zaten işleri yoğun oluyor.Kiz belkide şaşırdı.Esinizin her şeyi ortada pek ihtimal vermedim yazdıklarınızı okuyunca şimdi.

Yani şimdi ona bakılırsa benim erkek arkadaşım da çok yoğun çalışırdı haftada bir gün izni vardı
Sevgililer gününde bilezik almış bana
Demek ki geçen izin günü aldı
Böyle olabilir erken davranmıştır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…