- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
M
Ama alırsa yeni tarihli olacak ona bakarsın canm inşallah yoktur öyle bişe
Bu mantıklı çünkü bir üye demiş ki çaktığını anlayıp başka birine verdiyse bile alıp getirebilirValla iyi sabırlısın. Ben olsam çoktan karşısına geçip, ne gördüğümü biliyorum, eğer bana bir şey aldıysan çıkar ver, almadıysan açıkla, aldatılıyorsam da söyle, söylemezsen de ben yarın gider o avm'yi birbirine katar öğrenirim derdim. Bu yuva yıkılsın istemiyorsan doğruyu hemen anlatacaksın yoksa şu an valizimi toplayıp çıkıyorum derdim.
Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış. En iyisi hazırlıksız yakalayıp konuşturmak bence.
Yok canim. Gittigimiz avmde mac vardiİstanbul’da mı oturuyorsunuz ? Galiba ben o avm yi anladım orada MAC yok. Ama mac ile başlayan başka firmalar var.
Hıı. Bizim evin oradaki avmde de böyle bir çekiliş vardı da ondan dedim. Neyse ama ben dedikleri gibi size bir sürpriz yapacağını düşünüyorum. Benzer bir şey olsa herhalde delirirdim. Bence bekleyin son iki gün. Baktınız ses yok...Yok canim. Gittigimiz avmde mac vardi
Aynen.inşallah aldatma çıkmaz canmIste o faturayi saklar. Yeni tarihli mi eski mi onu da anlamam. Ama onu da goturup degistircem diye ogrenirim..
Bu mantıklı çünkü bir üye demiş ki çaktığını anlayıp başka birine verdiyse bile alıp getirebilir
kaç gündür evden çıkmayan adam nasıl aldattı peki çıldırıyorum çözemedikçe mac de çalışan biri görsün şu konuyu lütfen yaCok sert tartistik. Yok hala kiz yanlis anladi diyor.
Eger bisey varsa,bu yalana tutunup surekli bunu soyleyecek. Sonuna kadar inkar.
Eger dogruysa zaten bunu diyor.
Ama anormal.
Bakin dusunun kendinizi benim yerime koyun.
Ben kozmetigi seven biriyim ama esim anlamaz.
Benle gratise watsonsa gelince bile benim burda ne isim var diyen bir tip. Sizce bensiz mac'e mi gircek. Kaldi ki ordaki ortam bir erkek icin daha rahatsiz edici. Digerinde en azindan tek basina bakabiliyor.
Bir de bana surpriz diyelim. Tamam. Neden bu kadar erken,o faturalar ne zamandan beri evde. Su 3 4 gundur bu adam disari cikmadi. Ne ara alacak. Ve bana 14 subatta ya bir gun once ya iki gun once almistir hediyeyi daha erken degil.
Kendi basina kozmetik alamaz. Rengi nasil tutturacak, bilemez
Macte 150ye kucuk bisey almistir. Erkek kafasiyla buna o kdr para vermem mantigi guder. Onun yerine ayakkabi, kiyafet alir. Parasina deger cunku.
Ve neden bu kadar kapatmaya calisiyor..ya da neyi..
Acaba senin eski aldıgın falan olabilir mi yeni degildir eskidir belki.Cok sert tartistik. Yok hala kiz yanlis anladi diyor.
Ama anormal.
Benle gratise watsonsa gelince bile benim burda ne isim var diyen bir tip. Sizce bensiz mac'e mi gircek. Kaldi ki ordaki ortam bir erkek icin daha rahatsiz edici. Digerinde en azindan tek basina bakabiliyor.
Bir de bana surpriz diyelim. Tamam. Neden bu kadar erken,o faturalar ne zamandan beri evde. Su 3 4 gundur bu adam disari cikmadi. Ne ara alacak. Ve bana 14 subatta ya bir gun once ya iki gun once almistir hediyeyi daha erken degil.
Macte 150ye kucuk bisey almistir. Erkek kafasiyla buna o kdr para vermem mantigi guder. Onun yerine ayakkabi, kiyafet alir. Parasina deger cunku.
Bir yanlış anlama var bence 8 aylık yeni evli adam niye karısını aldatsın üstelik herşeyi ortada imiş.Üzmeyin kendinizi mutlaka mantıklı bir sebebi vardır.8 aylik evliyiz. 3 yil ciktik.
Taniyorum,tanidigimi saniyorum.
Telefonlarimiz ortadadir, sifremiz yoktur.
Gece hayati yok, gizlimiz saklimiz yok. (Tu)
Oyle bir zihniyeti yok,olsa birlikte olmam mumkun degil. Aldatilmaya tahammul etmicegimi cok iyi bilir.
Bankaya gitmeme gerek yok cunku actim int bank hepsine baktim. Hic bisey yok.
Canim o cozsun bence de. Ama yok kiz hata yapti baska bisey o diyor. Ne dediysem oyle dedi.
Evden kaç gün çıkmayan adam zannetmiyorum aldatsın. Doğru mu diyor acaba. İnşallah yanılmışsındır sende biz deCok sert tartistik. Yok hala kiz yanlis anladi diyor.
Ama anormal.
kaç gündür evden çıkmayan adam nasıl aldattı peki çıldırıyorum çözemedikçe mac de çalışan biri görsün şu konuyu lütfen ya
Bir yanlış anlama var bence 8 aylık yeni evli adam niye karısını aldatsın üstelik herşeyi ortada imiş.Üzmeyin kendinizi mutlaka mantıklı bir sebebi vardır.
Yani şimdi ona bakılırsa benim erkek arkadaşım da çok yoğun çalışırdı haftada bir gün izni vardıDusunuyorum gun gun. Dun evdeydi tum gun. Cuma isten direkt eve geldi..ondan onceki gun de. Carsamba kuzeniyle bulustular,ondan haberim var.
Yani en iyi ihtimalle carsamba aldi bunu.
Niye o kadar erken aldi bana hediyeyi ya bana mi ilginc geliyo kizlar.
Normal mi.
Anlattiklarim normal mi.
Bu anlattigim adam oraya gidip 150 liralik bisey alir mi, gunler oncesinden.
Dogum gunumde bile son gunde cikip aldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?