Aldatiliyor muyum ? :(

“Gördüm, fatura senin adına kesilmişti” demediniz mi?

bana normal asla gelmiyor ben olsam peşini asla bırakmam aslında o avm de işin peşini tutup mac e çıksaydınız keşke

Siz de o arada bu kozmetik ne? gibi bir soru sorduysanız, eşiniz de;o an düşünememiştir, doğal olarak sen almışsındır demiş olabilir bu çok doğal. Bazen garip rastlantılar olur, size ,sen bir dolaş demesini illaki kötü anlama yormayın.

Ama dediğim gibi uyanık olmak lazım,ama iyi ihtimalleri de değerlendirmek gerek. Hiç yoktan aranıza güvensizlik sokmamak adına bu önemli.

Bence esiniz bir kadınla maca gitti, kadin istedigini begendi ve esinize ödettirdi. Tek acıklamasi bu olabilir yani, yorumlari okudum siz kozmetikten anlamaz diyorsunuz cünkü

bana normal asla gelmiyor ben olsam peşini asla bırakmam aslında o avm de işin peşini tutup mac e çıksaydınız keşke

Iste annemler gelince cikamadim. Yoksa orda bakacaktim faturalara.
Ama orda benim aklima aldatma falan gelmiyor. Bi de faturayi yok etcegini asla dusunmuyorum. Nasilsa bakarim ve nasilsa aciklamasi vardir diye konuyu annemlerin yaninda uzatmiyorum.

Iste annemler gelince cikamadim. Yoksa orda bakacaktim faturalara.
Ama orda benim aklima aldatma falan gelmiyor. Bi de faturayi yok etcegini asla dusunmuyorum. Nasilsa bakarim ve nasilsa aciklamasi vardir diye konuyu annemlerin yaninda uzatmiyorum.
bir hanım yukarıda faturalarda 150 tl lik başka şey var mı dedi baktınız mı

Bence esiniz bir kadınla maca gitti, kadin istedigini begendi ve esinize ödettirdi. Tek acıklamasi bu olabilir yani, yorumlari okudum siz kozmetikten anlamaz diyorsunuz cünkü

Canim erkek bu ya. Gidip bana sari alt tonlu nc nw ayrimi yapip o renk skalasindan fondoten mi alacak. Ya da ruja 70 80 mi vercek. Cok der.
Bana da oyle geliyor ((((((((((

Konuyu ilk okudugumda esinizden bende suphelendim ama esinizin ozelliklerini anlatinca hic aldatacak bir yapiya sahip degil gibi geldi.

Ama onumuzde fatura. Almadigima o kadar eminim. Ve sen almissin diyor. Sonra eve gelince yok oyle bisey diyor..
Ben guvensizligi orda bile duymadim ta ki su fatura kaybolana kadar..
Allahim insallah benim sacmaligimdir..
Cok sagolun..

Acaba aldatma değilde iş arkadaşı bir kadının mac alışverişini mi ödedi.yani kız eşiniz adına alışveriş yaptı fakat daha sonra odeyecek bunu.sizede yanlış anlarsınız die soyleyemedi.

Aldatma degil bence is arkadasiyla falan gittiler parasini o odedi belki kadinin ya da adamin o anda parasi yoktu vb. Vb. Bir suru ihtimal olabilir.

Kesinlikle
Ilk isim o olcak.
Kizdan getirir mi ya,oyle bisey varsa. Ordan alip bana mi getircek. Igrenc
Niye getirmesin ki varsa getirir ama bütün ürünler zaten emniyetli şeffaf kaplamalı açıldığı anlaşılır ama var ya cidden böyle bir alışveriş çıkarsa yok arkadaş aldı ben ödedim falan filan hiçbir söylediğine inanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…