- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Cok sert tartistik. Yok hala kiz yanlis anladi diyor.
Eger bisey varsa,bu yalana tutunup surekli bunu soyleyecek. Sonuna kadar inkar.
Eger dogruysa zaten bunu diyor.
Ama anormal.
Bakin dusunun kendinizi benim yerime koyun.
Ben kozmetigi seven biriyim ama esim anlamaz.
Benle gratise watsonsa gelince bile benim burda ne isim var diyen bir tip. Sizce bensiz mac'e mi gircek. Kaldi ki ordaki ortam bir erkek icin daha rahatsiz edici. Digerinde en azindan tek basina bakabiliyor.
Bir de bana surpriz diyelim. Tamam. Neden bu kadar erken,o faturalar ne zamandan beri evde. Su 3 4 gundur bu adam disari cikmadi. Ne ara alacak. Ve bana 14 subatta ya bir gun once ya iki gun once almistir hediyeyi daha erken degil.
Kendi basina kozmetik alamaz. Rengi nasil tutturacak, bilemez
Macte 150ye kucuk bisey almistir. Erkek kafasiyla buna o kdr para vermem mantigi guder. Onun yerine ayakkabi, kiyafet alir. Parasina deger cunku.
Ve neden bu kadar kapatmaya calisiyor..ya da neyi..
bana normal asla gelmiyor ben olsam peşini asla bırakmam aslında o avm de işin peşini tutup mac e çıksaydınız keşkeDusunuyorum gun gun. Dun evdeydi tum gun. Cuma isten direkt eve geldi..ondan onceki gun de. Carsamba kuzeniyle bulustular,ondan haberim var.
Yani en iyi ihtimalle carsamba aldi bunu.
Niye o kadar erken aldi bana hediyeyi ya bana mi ilginc geliyo kizlar.
Normal mi.
Anlattiklarim normal mi.
Bu anlattigim adam oraya gidip 150 liralik bisey alir mi, gunler oncesinden.
Dogum gunumde bile son gunde cikip aldi..
Kaç dakika ayrılmıştınız yanından
bana normal asla gelmiyor ben olsam peşini asla bırakmam aslında o avm de işin peşini tutup mac e çıksaydınız keşke
bir hanım yukarıda faturalarda 150 tl lik başka şey var mı dedi baktınız mıIste annemler gelince cikamadim. Yoksa orda bakacaktim faturalara.
Ama orda benim aklima aldatma falan gelmiyor. Bi de faturayi yok etcegini asla dusunmuyorum. Nasilsa bakarim ve nasilsa aciklamasi vardir diye konuyu annemlerin yaninda uzatmiyorum.
Bence esiniz bir kadınla maca gitti, kadin istedigini begendi ve esinize ödettirdi. Tek acıklamasi bu olabilir yani, yorumlari okudum siz kozmetikten anlamaz diyorsunuz cünkü
Tabi verdiler. Ben de eve gelince hemen baktim. Hepsi var o yok. Aciklamasi da ; zaten yoktu,kiz yanlislik yapti
Yazmadim mi,cok pardon. Yok yok baska 150 tlye bir sey yok.bir hanım yukarıda faturalarda 150 tl lik başka şey var mı dedi baktınız mı
Kaç çekiliş hakkı kazanmışsınız? Elinizdeki fişlerle o kadar çekiliş hakkı kazanılabiliyor mu yoksa 150 TL’lik bir açık var mı?
Siz de o arada bu kozmetik ne? gibi bir soru sorduysanız, eşiniz de;o an düşünememiştir, doğal olarak sen almışsındır demiş olabilir bu çok doğal. Bazen garip rastlantılar olur, size ,sen bir dolaş demesini illaki kötü anlama yormayın.
Ama dediğim gibi uyanık olmak lazım,ama iyi ihtimalleri de değerlendirmek gerek. Hiç yoktan aranıza güvensizlik sokmamak adına bu önemli.
Sabah erkenden mac e gidin o zaman gidip o malzemeleri kızdan alıp sizn getirmeden önceHah iste ona bakicam. Uyumasini bekliyorum. Iyice bu konu uzerinde durup kapatmasina ya da tedbir almasina firsat vermek istemiyorum
Konuyu ilk okudugumda esinizden bende suphelendim ama esinizin ozelliklerini anlatinca hic aldatacak bir yapiya sahip degil gibi geldi.
Sabah erkenden mac e gidin o zaman gidip o malzemeleri kızdan alıp sizn getirmeden önce
Niye getirmesin ki varsa getirir ama bütün ürünler zaten emniyetli şeffaf kaplamalı açıldığı anlaşılır ama var ya cidden böyle bir alışveriş çıkarsa yok arkadaş aldı ben ödedim falan filan hiçbir söylediğine inanmamKesinlikle
Ilk isim o olcak.
Kizdan getirir mi ya,oyle bisey varsa. Ordan alip bana mi getircek. Igrenc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?