Aldatiliyor muyum ? :(

Konu sahibi tutumlu biri misiniz esiniz baskasi icin aldi ve borc gibi verdiyse kizar misiniz ondan mi sakladi ki??

Ya bir de soyle bir sey olabilir mi
Mesela bn bir ara bir magazadan kazak almistim. Post cihazlari bozuldugu icin komsu dukkandaki vodafone bayinden cektirmislerdi. Daha sonra kredi karti ekstremde de vodafone bayiden alisveris yapmis gibi gozukuyordum ama koskoca avmde de boyle bir sey olabilir mi bilemedim. Hem nakit odediyse boyle olma ihtimalide yok.. aman ne bilim ya konu sahibi insallah bir an evvel gercegi ogrenirsin

Arkadas aldi ben odedim ...
Asla inanmam. Hangi arkadas bu ya?
Butun arkadaslarini taniyorum.
Esine alacakti da parasi cikismadi falan der.
Yok bunu benim ogrenmem lazim. Yoksa ben kafayi yicem.

Sevgililer gün için size hediye almış ve saklamış, olabilir. süpriz yapmak için. İki gün daha sabretsen!

Canim cok sagol dedigin gibi kartla ilgili olsa her seyini gorurdum. Bi de int bankaciligini actim. Bunlari da gizli sakli yapmadim. Yanimdaydi. Yok hic bisey. Bisey bulamadim kisaca.
Nakit almis. Baska aciklamasi yok.
Ogrenmem lazim. Diken uzerindeyim.

Aldatma cikmayacak brnce ama ben catladim meraktan. Mac adina benzer baska marka var mi ya? Acaba yanlis falan mi gordunuz?

ciddi anlamda merak ediyorum.Ama içten içe birisine almış olma ihtimali çıkmasın diliyorum.Cidden insan yolunda gittiğini düşündüğü evliliğinde kocasına guvenemiyecekmi.umarim sonu hayr olur.

Ben.. Dicek soz bulamiyorum eger oyle bir sey varsa. Bunu da yapmissa. Ve bu kadar profesyonelce asla hissettirmeden, kime guvenecegim bilmiyorum.
Sadece 5 dk sonra o magazadan ciksaydim esim islemleri tamamlamis ve gelmis olacakti. 5 dakikayla benim suan hayatim degisebilir.

Google Mac yazınca bilgisayar gibi bşrley de çıkıyor öyle bişey aldınız mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…