- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Carsamba kuzeniyle bulustu dediniz ya acaba ona bir sey mi aldi kiEvet ama bunu neden sakliyor. Boyle bi adam niye saklar ki.
Konu sahibi tutumlu biri misiniz esiniz baskasi icin aldi ve borc gibi verdiyse kizar misiniz ondan mi sakladi ki??
Carsamba kuzeniyle bulustu dediniz ya acaba ona bir sey mi aldi ki
belki senin tepki gostermenden cekinmistir soylememistir
Niye getirmesin ki varsa getirir ama bütün ürünler zaten emniyetli şeffaf kaplamalı açıldığı anlaşılır ama var ya cidden böyle bir alışveriş çıkarsa yok arkadaş aldı ben ödedim falan filan hiçbir söylediğine inanmam
Bunu bende düşündüm aslında ama eğer gerçekten sana almışsa da günah almış olursun buda var. Sence aldatma gibi bir düşüm olabilir mi böyle düşündükçe? İnsan ister istemez değişir çünkü eşine karşıYa sonradan bana da 150 liralik bisey alirsa
Sevgililer gün için size hediye almış ve saklamış, olabilir. süpriz yapmak için. İki gün daha sabretsen!Anlatmam lazim fikirlerinize ihtiyacim var kizlar. Icim icimi yiyor.
Esimle avm'ye gittik bi kac gun once. Belli bi tutarin ustune araba cekilisi var. Esim cok merakli boyle cekilislere. Katilcaktik sira vardi. Sen bekleme biseyler bak dedi, tamam dedim. Iki dolandim bisey de bulamadim esimin yanina gittim .Sira da ona gelmis. Gorevli kiz esimin verdigi faturalari kendi bilgisayarina girdi. Bi ekran daha var o da masada bize donuk ,yaptigi islemleri biz de ordan takip ediyoruz. Uzatmiym faturalari giriyor,hepsi bizim elektronik kiyafet vs.
Mac 150 tl gibi bisey yazdi kiz. Esime sordum,ne alaka bu diye.
Bakti yanlis falan diyince kiza sordum dogru deyince esim Sen almissindir dedi. Yani ben 150 liralik kozmetik alip hatirlamicak miyim ya. Gerizekali miyim ben. Fatura da adina duzenlenmis.
Annemlerle bulusacaktik o esnada arada kaynadi. Daha dogrusu onlarin yaninda soramadim artik. Eve geldik faturalara baktim o yok, yanlis girmis demeye basladi bu sefer de. Gozumle gordum vardi ya. Yok diyo simdi.
Noluyo ya ?
Hic normal degil bunlar. Napiyim kizlar akil verin.
İnsallah değildir canım...
Insallah.Sevgililer gün için size hediye almış ve saklamış, olabilir. süpriz yapmak için. İki gün daha sabretsen!
AminnInsallah. Allahim beni boyle sinamasin.
Ya bir de soyle bir sey olabilir mi
Mesela bn bir ara bir magazadan kazak almistim. Post cihazlari bozuldugu icin komsu dukkandaki vodafone bayinden cektirmislerdi. Daha sonra kredi karti ekstremde de vodafone bayiden alisveris yapmis gibi gozukuyordum ama koskoca avmde de boyle bir sey olabilir mi bilemedim. Hem nakit odediyse boyle olma ihtimalide yok.. aman ne bilim ya konu sahibi insallah bir an evvel gercegi ogrenirsin
ciddi anlamda merak ediyorum.Ama içten içe birisine almış olma ihtimali çıkmasın diliyorum.Cidden insan yolunda gittiğini düşündüğü evliliğinde kocasına guvenemiyecekmi.umarim sonu hayr olur.
Ben senin için alışveriş yaptığına eminim.Insallah.
Ama bazi noktalar var kafamda oturmuyor. Gormezden gelemiyorum. Icime suphe dustu gecistiremiyorum.
Anlatmam lazim fikirlerinize ihtiyacim var kizlar. Icim icimi yiyor.
Esimle avm'ye gittik bi kac gun once. Belli bi tutarin ustune araba cekilisi var. Esim cok merakli boyle cekilislere. Katilcaktik sira vardi. Sen bekleme biseyler bak dedi, tamam dedim. Iki dolandim bisey de bulamadim esimin yanina gittim .Sira da ona gelmis. Gorevli kiz esimin verdigi faturalari kendi bilgisayarina girdi. Bi ekran daha var o da masada bize donuk ,yaptigi islemleri biz de ordan takip ediyoruz. Uzatmiym faturalari giriyor,hepsi bizim elektronik kiyafet vs.
Mac 150 tl gibi bisey yazdi kiz. Esime sordum,ne alaka bu diye.
Bakti yanlis falan diyince kiza sordum dogru deyince esim Sen almissindir dedi. Yani ben 150 liralik kozmetik alip hatirlamicak miyim ya. Gerizekali miyim ben. Fatura da adina duzenlenmis.
Annemlerle bulusacaktik o esnada arada kaynadi. Daha dogrusu onlarin yaninda soramadim artik. Eve geldik faturalara baktim o yok, yanlis girmis demeye basladi bu sefer de. Gozumle gordum vardi ya. Yok diyo simdi.
Noluyo ya ?
Hic normal degil bunlar. Napiyim kizlar akil verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?