Aldatiliyor muyum ? :(

Insallah gunahini almisimdir. Hepsini
alayim raziyim yeter ki su sacmalik bitsin.
Iste yok yok. Siz benim anlamadigimi ya da dikkatli olmadigimi dusuneceksiniz ama inanin yok. Ne bir tavri ne bir hareketi..
Aldi cuzdanina koydu evde bakarim dedim ya. Ailemle normal guzel vakit gecirdik. Orda takmadim bile. Ihtimal vermedim. Ama suan beynimi kemiriyor bu aldatma fikri..

Tahmin ettiğim avmyse orada mac fit filan var yakın olarak, cafe olması lazım bir de benzer. Ama sadece ilk iki harfse Mango'dan filan mı bir şey alındı acaba? Yine eğer o avmyse ekimde, kasımda filan da alınmış, o ürün çoktan kullanılmış olabilir. Aklıma gelen diğer bir şeyse, çekilişlere düşkünmüş eşiniz, bir arkadaşına rica edip faturayı adına kestirmiş olabilir. Uzun bir süreç olduğu için çekiliş süreci aklına gelmemiş olabilir. Bilemiyorum, umarım olumsuz bir şey yoktur altında.

esinizin boyle cekilislere meraki oldugunu yazmissiniz bence tanidigi biri alisveris yapiyordu faturayi kendi adina kestirtti sizde yanlis anlamayin diye soylemedi benim aklimada bu geldi

Dünyanın en kıskanç olmayanı ben bile anlam veremedim. Eğer çekiliş olayındaki fiş doğru ve net ise aklima gelen aldatma aldatilma falan olmadi. Makyaj malzemesinden anlamayan mac i hiç anlamaz bence. Is durumu nedir bilemem de kadın erkek karışık mesai arasında yemeğe cikilma durumu varsa ve o avm de yemek molasi gibi bir durum yasaniyorsa normalde, belki is arkadaslarindan biri aldirmis olabilir. Sonra oderim gibi bir ornekle.. Aklima hic aldatma vs gelmedi benim nedense.. yanlis anlamana istinaden saklamis olabilir

esinizin boyle cekilislere meraki oldugunu yazmissiniz bence tanidigi biri alisveris yapiyordu faturayi kendi adina kestirtti sizde yanlis anlamayin diye soylemedi benim aklimada bu geldi

Cok merakli. Hani bu n3scafelerde araba cekilisi oluyor ya evde kimse icmemesine ragmen tonla aliyor.

Adina olmak zorunda degil ki katilmak icin. Ama dediginiz de hakli olabilirsiniz. Insallah oyledir. Ay iyi ki yazdiniz. Bana umut oldunuz.

Yazmadim mi,cok pardon. Yok yok baska 150 tlye bir sey yok.

Gördüğünüz faturanın MAC'den ve 150 lik eşiniz adına kesilmiş olduğuna eminseniz;
Çok sakin bir şekilde eşinizin yanına gidin,en şirin halinizi takının,"hayatım seni çok sevdiğimi ve çok güvendiğimi biliyorsun, ama elimde değil çok merak ettim, ne gördüğümden de eminim lütfen o fatura konusuyla ilgili bana gerçeği söyle,içimde bir şüphe kalsın istemiyorum,sen benim her şeyimsin" gibi tatlı laflarla sorun. O anki tavrını çok iyi gözlemleyin. Bu gibi durumlarda erkekler suçluluk psikolojisi ile genelde fevri davranırlar. Kendinden emin ve yanlış bir şey yapmamış adamsa rahat bir şekilde açıklama yapar.

Siz şüphelenmekte ne kadar haklı olsanız da, akıllı ve kurnaz davranmalısınız. Ve bu konuyu bence ancak eşinizle sakince konuşarak çözebilirsiniz. Zira ciddi firmalarda "Müşteri Mahremiyeti" gibi bir ilke olabilir. Fatura bilgisini şahsın kendisinden başkasına vermeyebilirler. Bence sorununuzu ancak mantıklı davranarak çözebilirsiniz.
Bir de diyelim ki o hediyeyi bir bayana vermiş olsun, kesinlikle ondan alıp size getirmez. Aklı başında hiç bir erkek bunu yapmaz.

Bu konuda hissim muallakta ama,sizin korktuğunuz gibi bir şey olmadığı hissi bende ağır basıyor.

Insallah.
Ama bazi noktalar var kafamda oturmuyor. Gormezden gelemiyorum. Icime suphe dustu gecistiremiyorum.

Ya gercekten oyle bisey varsa artik sen o ipin ucunu yakaladin, illaki ogrenirsin. Erkekler salak oluyo biraz, acik veriyolar, hemen de yalan uyduramiyolar. Insallah düşündüğün gibi degildir ama oyleyse o 150 liralik fişi o adamin gözüne sokmak artik farzdir.

Iste saklamasina sinir oldum. Niye sakliyosun soyle ne varsa neye kizcam ben.
Canim calistigi yer avmye hic yakin degil. Ve kendisi askeri personel oyle arkadaslari ordan bisey isteyemez

Cok merakli. Hani bu n3scafelerde araba cekilisi oluyor ya evde kimse icmemesine ragmen tonla aliyor.

Adina olmak zorunda degil ki katilmak icin. Ama dediginiz de hakli olabilirsiniz. Insallah oyledir. Ay iyi ki yazdiniz. Bana umut oldunuz.
Bende onceden oyle celilislere katilirdim arkadaslarimin elindekileri bile alirdim bazende icip birakan varsa cekilise gonderecegim diye bekledigim bile olmustur o yuzden tanidik yada tanimadik rica edilecek biriyse yardimci olmuslardir belki esine..

Sakin ol cnm.uyumustur artik bir bakin etrafa olmadi yat uyu yarin hepsini halledersin maf ettin kendini dusunmekten

Bende onceden oyle celilislere katilirdim arkadaslarimin elindekileri bile alirdim bazende icip birakan varsa cekilise gonderecegim diye bekledigim bile olmustur o yuzden tanidik yada tanimadik rica edilecek biriyse yardimci olmuslardir belki esine..

Insallah. Ama neden kendi adina ?
Bunu alan arkadasi ya esine aldi ya da kiz arkadaslarindan biri aldi. Aklina esim mi gelcek,ne biliyim kendi katilmaz mi..
Ya ben cok mu kuruntu yapiyorum.
Valla delircem

Cok tesekkur ederim. Eger kendi cabalarimla hic bir sey ogrenemezsem sizin dediginiz gibi konusmaya calisicam.

oncelikle sakin olun ... aldatiyor diyemeyiz ama şupheli durumda... hadi baska yerden aldi size niye sen almissindir diyor.. hadi size oyle dedi sonra niye celiskili aciklama yapiyor ..size alsa coktan cikarmisti cunku guvenmiyorsun bana al derdi.. birine aldi sevgilisi degil ama arkadasidir belki ..ki onu niye saklasin anlamadim ...siz genede gozunuzu dort acin ... fazla uzerine gitmeyin sonra yanlis anlasilma olur sizi affetmez ...

Bence esiniz bir kadınla maca gitti, kadin istedigini begendi ve esinize ödettirdi. Tek acıklamasi bu olabilir yani, yorumlari okudum siz kozmetikten anlamaz diyorsunuz cünkü
Ortada yanlış anlama yoksa geriye tek ihtimal bu kalıyor.Bende böyle düşünürdüm.Erkekler eşine yapmadığını eğer aldatiyorsa sevgilisine yapıyor.Yani parasına kıymistir.Eger oyle bir durum varsa.Bir kere insan şüphe duyunca durum ortaya çıksın istiyor.Bende olsam üzerine giderdim.Salak yerine konulup devam etmek istemezdim.Umarim oyle birşey yoktur.

Insallah. Ama neden kendi adina ?
Bunu alan arkadasi ya esine aldi ya da kiz arkadaslarindan biri aldi. Aklina esim mi gelcek,ne biliyim kendi katilmaz mi..
Ya ben cok mu kuruntu yapiyorum.
Valla delircem
eyer arkadaslarida esinin boyle bir hevesi oldugunu biliyorsa kiyak olsun diye yapmis olabilirler bilemeyiz.ama aldatan kisi kendini belli eder hal ve hareketleriyle bir sekilde anlarsin yada anlardin simdiye kadar bence bosuna sikiyorsun canini ama yok rahat etmem diyorsanda bir sure caktirmadan takip.et cnm hakkinda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…