- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
oncelikle sakin olun ... aldatiyor diyemeyiz ama şupheli durumda... hadi baska yerden aldi size niye sen almissindir diyor.. hadi size oyle dedi sonra niye celiskili aciklama yapiyor ..size alsa coktan cikarmisti cunku guvenmiyorsun bana al derdi.. birine aldi sevgilisi degil ama arkadasidir belki ..ki onu niye saklasin anlamadim ...siz genede gozunuzu dort acin ... fazla uzerine gitmeyin sonra yanlis anlasilma olur sizi affetmez ...
Ortada yanlış anlama yoksa geriye tek ihtimal bu kalıyor.Bende böyle düşünürdüm.Erkekler eşine yapmadığını eğer aldatiyorsa sevgilisine yapıyor.Yani parasına kıymistir.Eger oyle bir durum varsa.Bir kere insan şüphe duyunca durum ortaya çıksın istiyor.Bende olsam üzerine giderdim.Salak yerine konulup devam etmek istemezdim.Umarim oyle birşey yoktur.
O kadar tartistik. Benim esim eger o hediye bana olsaydi ya da evde olsaydi onu verir, al Surprizi mahvettin derdi.
Evde olacakti da o bu tartismalarda "hakli"olmasina ragmen hakliligini gostermeyecekti oyle mi,mumkun degil ya. Aklim almiyor.
O kadar tartistik. Benim esim eger o hediye bana olsaydi ya da evde olsaydi onu verir, al Surprizi mahvettin derdi.
Evde olacakti da o bu tartismalarda "hakli"olmasina ragmen hakliligini gostermeyecekti oyle mi,mumkun degil ya. Aklim almiyor.
siz once sakin olun er yada gec cikar ortaya.. şimdi ustune giderseniz daha temkinli olur başkası varsa... yarin mac e gidersiniz ...gecen alisveris yapmistim esimin adina herhalde adi yanlis yazilmis dersiniz teyit edin once ..bu macten birsey alip almadigini gosterir ... daha sonra esiniz evdeyken tuvalete gidince seni alisveris merkezindeki macten aradilar aldiginiz urunde sorun varmi tarzi birsey soylersiniz
Umarim.Bırcok arkadaşın dedıgı gıbı herhangi bır magazasına gıdın ve bır ruj alın elinize, kasada esınızın numarasını verip “en son almış olmam lazım bundan ama evde çıkmadı bır musterı kaydıma bakalım’ deyin.
Bugüne kadarki tüm alısverısleri söylerler.
Ben öyle yapıyorum kaydı actırıp aynı ürünleri istiyorum.
Umarım düşündüğünüz gibi değildir.
Evet yarin ilk isim oraya gitmek olacak.
Yalniz esimin ismindne bulabilirler mi ?
Ve bana soylerler mi
Siz faturanın onun adına olduğuna emin misiniz? Eminseniz, bunu ona söylediğinizde ne dedi?
Bellide gerçekten sana aldı bence biraz bekle ama içim rahat etmiyorsa aç konuyu tekrar sorInsallah gunahini almisimdir. Hepsini
alayim raziyim yeter ki su sacmalik bitsin.
Iste yok yok. Siz benim anlamadigimi ya da dikkatli olmadigimi dusuneceksiniz ama inanin yok. Ne bir tavri ne bir hareketi..
Aldi cuzdanina koydu evde bakarim dedim ya. Ailemle normal guzel vakit gecirdik. Orda takmadim bile. Ihtimal vermedim. Ama suan beynimi kemiriyor bu aldatma fikri..
Orda çalışmadım hiç. Alışverişte yapmadım ama %90 IBM kasa kullanıyorlardır. Ve o kasalarda fatura kimin adınaysa ne aldığı görülür. Ayrıca müşteri kaydına gerek olmaz.Kizlar esim orda kayit actirmamistir. Sanmiyorum. Sadece adina duzenledigi faturayi bulabilir miyim isminden ?
Benim oraya kaydim var ama esimin sanmiyorum eger ordan alisverisi aliskanlik haline getirmediyse.
Orda calisan kimse yok mu
Isimden ne zaman ne aldigini gorebilir miyim acaba
Evet eminim. Soyledim. Orda mac yazmiyodur o baska biseydir diyip duruyor. Baska bir aciklamasi yok
Evet ta kendisi. :)Bende oyle kuruntuluyum.Siz bana bakmayın.Cok guvenmem kimseye.Kendinizi uzmeyin lütfen ama arastirin ilaki oyle birşey vardır demiyor zaten kimse bende oyle bunların hepsi bir ihtimal. Salak yerine kimse konmak istemez sizi cok iyi anliyorum.Umarim kendinizi uzdugunuze değmez.Siz zeki bir bayana benziyorsunuz.Yorumunuzdan anlaşılıyor.Ayy miss marple :) agatha christie romaninin dedektifi , isminizi gorunce istemsiz gulumsedim. Siz cok yasayin :)
“MAC değil de başka bir şey yazsa bile, 150 TL değerinde bir faturada ismin yazıyordu. Şimdi ise üzerinde adın soyadın yazan o 150 TL’lik fatura ortada yok. O nerede?” demediniz mi?
Copte fatura yok.. Dolapta yok.. Cebinde yok.. Hic bi yerde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?