- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Evet ta kendisi. :)Bende oyle kuruntuluyum.Siz bana bakmayın.Cok guvenmem kimseye.Kendinizi uzmeyin lütfen ama arastirin ilaki oyle birşey vardır demiyor zaten kimse bende oyle bunların hepsi bir ihtimal. Salak yerine kimse konmak istemez sizi cok iyi anliyorum.Umarim kendinizi uzdugunuze değmez.Siz zeki bir bayana benziyorsunuz.Yorumunuzdan anlaşılıyor.
Canim eğer mediamarkt dan 150 liralık alışveriş yaptıysan kız sisteme m harfini yazar yazmaz m ile başlayan mağazalar açılmıştır ve en üstten mac ı seçmiş olması çok muhtemel geldi bana, galiba gerçekten kizin hatası.Mediamarkt alisveris yaptik ordaki urunleri gosteriyor 150 liralik biseyler. O' dur diyor.
Evet 3600 e kadar 17 biler olurKizlar faturalari buldum. Bana yardim edin nolur. 3413 liralik alisveris toplam 17 bilet.
Eger 150 daha olsa 3563
Gene mi 17.
200un kati olmak zorunda kusurati siliyolar. Bi bakar misiniz
Canim eğer mediamarkt dan 150 liralık alışveriş yaptıysan kız sisteme m harfini yazar yazmaz m ile başlayan mağazalar açılmıştır ve en üstten mac ı seçmiş olması çok muhtemel geldi bana, galiba gerçekten kizin hatası.
Kizlar f
Tesekkur ederim. Ben de kuruntuluyumdur. Ama ilk basta gercekten aklima gelmedi. O fatura yok. Gercekten ne yapti bilmiyorum. Ama orda gordum. Kiza da sordum. Eminim bundan. Nasil goz yumabilirim.
Iki ihtimal var.Ve en kotusu olsa bile karşınza çıkmış olucak.Gizli kalmayacak.Ama cidden icinizi rahatlatmak icin yazmadim yukarda da sanki aldatma değil bu birşey varsa da başka bir durum gibi.Umarim herşey istediğiniz şekilde sonuçlansin.Gonulden istiyorum.
Mac bilgisayar mı ney öyle bir marka varmış öyle bişey aldınız mıAyyy oyle midir ya , insallah. Resmen suan duydugum sey mantikli geliyor. Cok sagol canim
Bence huzurla uyuyabilirsin artik yukarıda yazdığım gibi m harfini yazınca ilk maç çıkmıştır o ara onu gördüm bence senCildircam gercekten.ben mi abartiyorum.
Ya etrafimda duya duya bilincaltima mi yerlesti bu noldu
Media markt mac diye gecer mi
Ben yazmıştım kızın hatası olabilir diye.Bence de oyle.Cunku eşinin gizli saklisi yok.Hangi ara yapabilir.Taslar oturmuyor o şekilde.Canim eğer mediamarkt dan 150 liralık alışveriş yaptıysan kız sisteme m harfini yazar yazmaz m ile başlayan mağazalar açılmıştır ve en üstten mac ı seçmiş olması çok muhtemel geldi bana, galiba gerçekten kizin hatası.
Ah be adamin gunahini aldik topluca kk olaraktanAyyy oyle midir ya , insallah. Resmen suan duydugum sey mantikli geliyor. Cok sagol canim
Tabiki hata yapmis olabilir kiz canim.bencede artik sanirim. Gercekten bir karisiklikAyri girmis olabilir mi
Nolur bisey diyin banaicinden niye ayri yazsin ki ayri faturada degil. Bu konuda hata yapmis midir sizce
Canim.sen yinede yarin gider bakarsin hepsine sor ama.bencede hata çikicak ozman o kizi yolasim.geldiKizin hatasi mi diyosunuz.
Oraya media yazarken mace tikladi. Esimde gayri ihtiyari sen almissindir dedi.
Ama o 150 ayri fatura degilneden ayri 150 diye gorundu. Kiz orda bi hata mi yapti.
Kesinlikle böyle.Cok net ortada.Uzmeyin artık kendinizi.Ben de mutlu oldum adınıza.Kizin hatasi mi diyosunuz.
Oraya media yazarken mace tikladi. Esimde gayri ihtiyari sen almissindir dedi.
Ama o 150 ayri fatura degilneden ayri 150 diye gorundu. Kiz orda bi hata mi yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?