Aldatiliyor muyum ? :(

Tesekkur ederim. Ben de kuruntuluyumdur. Ama ilk basta gercekten aklima gelmedi. O fatura yok. Gercekten ne yapti bilmiyorum. Ama orda gordum. Kiza da sordum. Eminim bundan. Nasil goz yumabilirim.
Umarim sacma sapan bir sey cikmaz.
Sagolun yorumunuz icin.

Kizlar faturalari buldum. Bana yardim edin nolur. 3413 liralik alisveris toplam 17 bilet.
Eger 150 daha olsa 3563
Gene mi 17.
200un kati olmak zorunda kusurati siliyolar. Bi bakar misiniz

Mediamarkt alisveris yaptik ordaki urunleri gosteriyor 150 liralik biseyler. O' dur diyor.
Canim eğer mediamarkt dan 150 liralık alışveriş yaptıysan kız sisteme m harfini yazar yazmaz m ile başlayan mağazalar açılmıştır ve en üstten mac ı seçmiş olması çok muhtemel geldi bana, galiba gerçekten kizin hatası.

Ayyy oyle midir ya , insallah. Resmen suan duydugum sey mantikli geliyor. Cok sagol canim

Mac diye gecmez ama esinde o mac degil media mark diye duzeltirdi ama.sana sen alisveris yapmissindir dedi

Ben yazmıştım kızın hatası olabilir diye.Bence de oyle.Cunku eşinin gizli saklisi yok.Hangi ara yapabilir.Taslar oturmuyor o şekilde.

Ayyy oyle midir ya , insallah. Resmen suan duydugum sey mantikli geliyor. Cok sagol canim
Ah be adamin gunahini aldik topluca kk olaraktan adam digru demis yahu yanlis anlasilma olmus demek ki simdi git saril esine ve rahat uyku cek

Kizin hatasi mi diyosunuz.
Oraya media yazarken mace tikladi. Esimde gayri ihtiyari sen almissindir dedi.
Ama o 150 ayri fatura degil neden ayri 150 diye gorundu. Kiz orda bi hata mi yapti.
Canim.sen yinede yarin gider bakarsin hepsine sor ama.bencede hata çikicak ozman o kizi yolasim.geldi Kücücuk hatalar neler doguruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…