Aldatiliyor muyum ? :(

Ilk once sakin olun hemen akliniza kotu seyler getirip hayati kendinizede esinizede zehir etmeyin eger cekilise merakli biriyse bir arkadasi Kotayi doldurmak icin adina fatura kestirmis olabilir

Daha cok.karistirma.kafani zaten bu gidisle sabah olucak sen etrafa teline biyerlere iyice bak hazir uyuyoken yarinda tum magazalarda hepsini halledersin

Ah be adamin gunahini aldik topluca kk olaraktan adam digru demis yahu yanlis anlasilma olmus demek ki simdi git saril esine ve rahat uyku cek

Ya insallah. O da dogru duzgun davransaymis da almasaymisiz.
Ama ben hala emin degilim
Kiz neden o 150yi ayri yazsin ki.
Insallah ya insallah o yanlis yapmistir. Cok sagol canim.

Ben olsam içim böyle rahat etmeyecekse yarın o mağazaya erkek kardeşimle (veya güvenebileceğim bir erkekle) gider ve kasada "dün kardeşimle buradan eşime hediye almıştım faturayı kaybettim bir kopyasını alabilir miyim" diye sordururdum. Sanırım en kesin ve noktayı koyacak olan bu.

Valla benim de karıştı, ben 150 tl lik ayrı bir mediamarkt fişi var zannetmiştim en iyisi yarın bir avm ye gidip araştır ama hata da olabilir, anlattığın kadarıyla esin aldatacak biri gibi değil.

Evet yarin ilk isim oraya gitmek olacak.
Yalniz esimin ismindne bulabilirler mi ?
Ve bana soylerler mi
Tabıkı söylerler, çok durumu açık etmeyın tabi.
Zaten kayıt var mı dıye cep numarası ıstenıyor siz esınızınkını verın eğer cıkmazsa ‘allah allah onun adındaydı hatta yakın zamanda aldım’ dersınız.
Bendim 4 Sene önceki alışverişim bile görünüyor ama tek şart kayıt açılmış olması.
Dıger aklıma gelen de avm çekiliş bankosuna gidip çekiliş kuponunu gosterip “fişi kaybettim ürün eksik bır bakar mısınız mac alısveriş 150 tl olacak siz sonuçta fişi kodla girdiniz ‘falan filan oradan istemek.

Valla benim de karıştı, ben 150 tl lik ayrı bir mediamarkt fişi var zannetmiştim en iyisi yarın bir avm ye gidip araştır ama hata da olabilir, anlattığın kadarıyla esin aldatacak biri gibi değil.

Senin soyledigin cok mantikliydi. Ama neden 150 lirayi icinden secsin. Ustelik urun arzum. Macle yakinda uzaktan alakasi yok. Kiz onu niye ayri girdi onu da anlamadim. Bi de kiza dondum aaa o bizim mi ya dedim. Kiz elindekilere bakti ekrana bakti. Evet beyefendi adina dedi. Sonra ben mac kozmetik dedim basa basa. Yanlislik olsa kiz duzeltmez mi..
Ben yarin gideyim. Baska yolu yok

Kasaya gidip faturayı veya içeriğinin bilgisini istediğinizde "sadece fatura sahibine bilgi verebiliyoruz" filan derseler diye bir erkekle gitmenizi önerdim unutmayın. Hatta neden istiyorsunuz derseler çekilişe katılacağız dersiniz

Bence de git. Hem macin mağazasına hem de çekiliş için faturaları verdiğiniz yere. O zamana kadar sakin kal. İnşallah korktuğun gibi bir şey yoktur.

Gidicem. Hatta ben bu faturalari da alip gotureyim.
Yoksa icim rahat etmeyecek. Neden icindeki yazsin,ya tesadufse. Insallah yanlislik yapmistir. Gercekten hayatimi degistirecek kizin hata yapip yapmamasi ya

Belki hediye almıştır size. Tam sevgililer günü arifesi. Gidin araştırın içiniz rahat etsin ama çaktırmayın bu durumu. Bu hafta hediye vermezse eğer şüphelenin. Dillendirmeyin bu durumu, gider 150 liralık size hediye alır bir de. Anlamazsınız. Yeni mi alındı eski mi.

Ben olsam ve erkek kardeşim yoksa veya öyle bir arkadaş falan bulamasam da -gözüm kararmıştır zaten- ordan herhangi birine bile rica ederdim lütfen yardım et çok önemli diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…