- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Canim.sen yinede yarin gider bakarsin hepsine sor ama.bencede hata çikicak ozman o kizi yolasim.geldiKücücuk hatalar neler doguruyor
150 tl lik hiç bir fatura yokmu şimdi elinde?Kizin hatasi mi diyosunuz.
Oraya media yazarken mace tikladi. Esimde gayri ihtiyari sen almissindir dedi.
Ama o 150 ayri fatura degilneden ayri 150 diye gorundu. Kiz orda bi hata mi yapti.
Hahahhaha valla avm adini ver biz bile gider operiz o derece uyuyamadim.bendeAllahimmmmm. Simdiye kadar hic umudum yoktu nerden tutsam elimde kaliyodu ama suan biraz rahatladim.
Ayy cok cok sagol canim. Yeter ki hata olsun kizi gidip opcem o derece :)
150 tl lik hiç bir fatura yokmu şimdi elinde?
Ah be adamin gunahini aldik topluca kk olaraktanadam digru demis yahu yanlis anlasilma olmus demek ki simdi git saril esine ve rahat uyku cek
Valla benim de karıştı, ben 150 tl lik ayrı bir mediamarkt fişi var zannetmiştim en iyisi yarın bir avm ye gidip araştır ama hata da olabilir, anlattığın kadarıyla esin aldatacak biri gibi değil.Yok. 150 tl diye ayri fatura yok.
Sadece icinde 150 liralik bi urun var
Ama 100 liralik bi urun de var. Kiz onu ayri girmedi.
Bi de ben bu bizim mi diyince tekrar bakip evet beyefendi adina dedi. Yani dikkat de cektim hata yapsa orda duzeltmez miydi
Kafam cok karisti.
Tabıkı söylerler, çok durumu açık etmeyın tabi.Evet yarin ilk isim oraya gitmek olacak.
Yalniz esimin ismindne bulabilirler mi ?
Ve bana soylerler mi
Valla benim de karıştı, ben 150 tl lik ayrı bir mediamarkt fişi var zannetmiştim en iyisi yarın bir avm ye gidip araştır ama hata da olabilir, anlattığın kadarıyla esin aldatacak biri gibi değil.
Daha cok.karistirma.kafani zaten bu gidisle sabah olucak sen etrafa teline biyerlere iyice bak hazir uyuyoken yarinda tum magazalarda hepsini halledersin
Bence de git. Hem macin mağazasına hem de çekiliş için faturaları verdiğiniz yere. O zamana kadar sakin kal. İnşallah korktuğun gibi bir şey yoktur.
Kasaya gidip faturayı veya içeriğinin bilgisini istediğinizde "sadece fatura sahibine bilgi verebiliyoruz" filan derseler diye bir erkekle gitmenizi önerdim unutmayın.
E herhalde başka niye olsun ki :)Aaaa fatura sahibi yanimdaki gibi mi yapayim
E herhalde başka niye olsun ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?