- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Belki hediye almıştır size. Tam sevgililer günü arifesi. Gidin araştırın içiniz rahat etsin ama çaktırmayın bu durumu. Bu hafta hediye vermezse eğer şüphelenin. Dillendirmeyin bu durumu, gider 150 liralık size hediye alır bir de. Anlamazsınız. Yeni mi alındı eski mi.
Ben olsam ve erkek kardeşim yoksa veya öyle bir arkadaş falan bulamasam da -gözüm kararmıştır zaten- ordan herhangi birine bile rica ederdim lütfen yardım et çok önemli diye
Yarın nasıl olsa çıkacak diyerek artık yat uyu bence. Şuan ne düşünsen ne yapsan boş.
Ama bana kalırsa yakın mağaza çalışanı falan olmasın yardım isteyeceğin kişi arkadaşı filan çıkar kasadaki belli olmaz yani.Tam onu dusunuyodum. Kimse yok,erkek kardes arkadas. Ama biri olsa cok cok iyi olur. Cok sagol canim.
Amin hepimizin.Resmen uyuyamiyorum endiseden. Allah sonumu hayir etsin.
Canım bu tarz cekilişlerde fişleri tek tek giriyorlar urun urun olarak hatta ve zimbalayip fişlerin arkasina mühür basıyorlar tekrar cekilise o fisle katilama diye ve şu kadar çekiliş hakkı diye belirten bi kağıtta oluyor.
O fisleri Al eşinden bak neymiş ne değilmiş.Yani atıyorum 400 tlye çekiliş hakkı veriyorsa avm topla tüm fislerdeki değeri bak ediyormu 400 lira mı diye bilmem anlatabildimmi?
İnsan ister istemez kuskulaniyor açıkçası yani bi erkek tek başına makyaj malzemesi falan alamaz diye düşünüyorum mesela nerden bilsin eşim benim kullandığım fondötenin nosunu ne bileyim inşallah yanlış bi anlasilmadir.Peki esin hiç mi savunmadi kendini
Canım bu tarz cekilişlerde fişleri tek tek giriyorlar urun urun olarak hatta ve zimbalayip fişlerin arkasina mühür basıyorlar tekrar cekilise o fisle katilama diye ve şu kadar çekiliş hakkı diye belirten bi kağıtta oluyor.
O fisleri Al eşinden bak neymiş ne değilmiş.Yani atıyorum 400 tlye çekiliş hakkı veriyorsa avm topla tüm fislerdeki değeri bak ediyormu 400 lira mı diye bilmem anlatabildimmi?
İnsan ister istemez kuskulaniyor açıkçası yani bi erkek tek başına makyaj malzemesi falan alamaz diye düşünüyorum mesela nerden bilsin eşim benim kullandığım fondötenin nosunu ne bileyim inşallah yanlış bi anlasilmadir.Peki esin hiç mi savunmadi kendini
Nakit ödemiş, kartta yokmusEsin kartla oduyorsa ekstresine bak
Kuzum bak şöyle yapiyorlar meselaSana bisey sorayim. Bak simdi ben orda mac cosmetics 150 gordum eminim. Ve bendeki faturalarda media mark bi arzum var 149.9 onu ayri mi girdi diyorum ordan da media sececekken maci secti.
Ama ben kiza sordum, kiz elindekilere bakip evet dedi ekrana bakti dogru dedi. Suan bendeki faturalarda 150 liralik urunun bulunmasi tesaduf sanirim.
Ama sunu da belirteyim o bahsettigim 150 liralik urun ayri bir fatura degil digerlerinin icinde.
Beyefendı adına nasıl oluyor faturada? Esının ısmı mı yazıyor? Normal bildigimiz fişlerse isim yazmaz amaYok. 150 tl diye ayri fatura yok.
Sadece icinde 150 liralik bi urun var
Ama 100 liralik bi urun de var. Kiz onu ayri girmedi.
Bi de ben bu bizim mi diyince tekrar bakip evet beyefendi adina dedi. Yani dikkat de cektim hata yapsa orda duzeltmez miydi
Kafam cok karisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?