Aldatiliyor muyum ? :(

Iste tarihi bilmiyorum.muhtemelen eski ve esim bana onceden hediye almaz. Dogum gunumde bile son gun almistir. Kozmetikten de hic anlamaz. Benle gratiste bile rahatsiz olur bensiz mace girdigini dusunemiyorum cok mantiksiz her sey.
Evet ya o gun bana 150 liralik bisey alirsa sonucta faturasi da olmayacak. Yarin bir sekilde bu isin pesine dusecegim.

Canım bu tarz cekilişlerde fişleri tek tek giriyorlar urun urun olarak hatta ve zimbalayip fişlerin arkasina mühür basıyorlar tekrar cekilise o fisle katilama diye ve şu kadar çekiliş hakkı diye belirten bi kağıtta oluyor.

O fisleri Al eşinden bak neymiş ne değilmiş.Yani atıyorum 400 tlye çekiliş hakkı veriyorsa avm topla tüm fislerdeki değeri bak ediyormu 400 lira mı diye bilmem anlatabildimmi?

İnsan ister istemez kuskulaniyor açıkçası yani bi erkek tek başına makyaj malzemesi falan alamaz diye düşünüyorum mesela nerden bilsin eşim benim kullandığım fondötenin nosunu ne bileyim inşallah yanlış bi anlasilmadir.Peki esin hiç mi savunmadi kendini

Calisan ordaki urunleri tek tek mi yazdi tutari mi girdi ben hatirlamiyorum. Mesela media mark secip tutari giriyodu karsisina ayrica arzum braun diye gorunmedi ekranda.
Canim kesinlikle ya. Nerden bilcek benim neyi kullandigimi. Hele macte. Mumkun degil bilemez ki oje alamiyo gidip macten fondoten mi alcak inanmiyorum.
Savunmasi , kiz yanlis yapmistir diyor. Baska bir sey demiyor.

Sana bisey sorayim. Bak simdi ben orda mac cosmetics 150 gordum eminim. Ve bendeki faturalarda media mark bi arzum var 149.9 onu ayri mi girdi diyorum ordan da media sececekken maci secti.
Ama ben kiza sordum, kiz elindekilere bakip evet dedi ekrana bakti dogru dedi. Suan bendeki faturalarda 150 liralik urunun bulunmasi tesaduf sanirim.

Ama sunu da belirteyim o bahsettigim 150 liralik urun ayri bir fatura degil digerlerinin icinde.

Kuzum bak şöyle yapiyorlar mesela
Teknosa 49.50 TL
Gratis 128.70TL
Yani demek istedigim kuruşu kuruşuna yazıyorlar.
Yani bence sen git o çekiliş yaptırdığı yere sor fişlerinle git ama.Eşinin gelmesine gerek yok.Ve ordaki kişiye de ki siz geçen gün sanırım yanlış girdiniz fişleri yada bana eksik fiş verdiniz de kontrol edermisiniz sisteminizden cekilisim geçersiz olmasın diye geldim de. Fişlerinin arasından da o mediamrkt 150 TL olan fişi çikart cebine sakla once.

Eşinizin sizi aldatığını düşünüyorsanız bunu bu faturadan mı anlarsınız ki ilgisi alakası nasıldır telefonla haşır neşir mi ondan sonra telefonu sizden gizlermi şifreli mi değilmi şifreliyse biliyormusun bence buna dikkat edin. Siz avm de olduğunu gün alındıysa belki sürpriz vardır size. Sizde kızmayın neden bukadar para verdin dememeniz için korkmuştur. Benim düşünceme göre aldatma yoktur. Olsa emin olun çoktan anlardınız hal ve hareketlerinden

şimdi başkasına almış olsa bile onun da aklına 14 şubat gelirse gider Mac'ten 150 tl lik tekrar ürün alıp size verebilir
dikkatle takipte olmak lazım
gidip mağazaya sorun

Beyefendı adına nasıl oluyor faturada? Esının ısmı mı yazıyor? Normal bildigimiz fişlerse isim yazmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…