- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Alla alla neden ban yedi acaba bütün sayfaları okudum kötü bişeyde yazmamış... çok ilginç geldi
Hee olabilir teşekür ederim bilgi verdiginiz için... çok merak ettim bi an önce açılır inşallah banıMarka cok vermis belki o sebeptendir bilemedim
En mantikisi bu her ne olup bitiyorsa cevabi o magazada bulacaksin.ve pc yada lf internet gecmislerine bak bakalim.hediyedir makyaj malzemesidir vs biseyler aratmismi hiçCanim.valla en iisi git bir mac magazasina eline al bi ruj kasada ben en son aldigim kodu unuttum.ekrandan gorebilirmisiniz ayni tonu almiyim de rica et. Fatura bilgiside eşimin adina dersin hop.ne var ne yok cikar..
Mediamarket faturası eşinizin adına mı? 2400 liralık faturanın içinden 150 tl yi ayırıp yazamaz.Kizin hatasi mi diyosunuz.
Oraya media yazarken mace tikladi. Esimde gayri ihtiyari sen almissindir dedi.
Ama o 150 ayri fatura degilneden ayri 150 diye gorundu. Kiz orda bi hata mi yapti.
Konu sahibi cezan bitince bana özel mesaj at eşinin hangi tarihte ne aldığını bulabilirim
Kusura bakmasın kimse ama 13 yıl beni aldatıcak, başka ailesi çoluğu çocuğu olan adama üstün başarı ödülü verip madalya falan takarım, o kadarı da biraz fazla ve anlamamamış olmak da saçmalık ötesi.. resmen uyumak benceAslinda sadece bir faturaya bakip aldatiliyorsunuz demek yanlis olur. Bence takipte kalin. Burada bi konu vardi adam 13 sene mi ne karisini aldatmis kadinin ruhu duymamis diger kadinla da imam nikahli ve cocugu varmis. Hayatta her sey olabilir. Ama insallah bu size alinan bir hediyedir. Ben oyle tahmin ediyorum.
Siz en iyisi 14 subata bekleyin baktiniz bisey yok.ozman bidaha konuyu acarsiniz.abiniz eltiniz kardediniz varsa vermis olabilir kiz kardesi yada eltinizde alisveris yapabilir bilmyomAnlatmam lazim fikirlerinize ihtiyacim var kizlar. Icim icimi yiyor.
Esimle avm'ye gittik bi kac gun once. Belli bi tutarin ustune araba cekilisi var. Esim cok merakli boyle cekilislere. Katilcaktik sira vardi. Sen bekleme biseyler bak dedi, tamam dedim. Iki dolandim bisey de bulamadim esimin yanina gittim .Sira da ona gelmis. Gorevli kiz esimin verdigi faturalari kendi bilgisayarina girdi. Bi ekran daha var o da masada bize donuk ,yaptigi islemleri biz de ordan takip ediyoruz. Uzatmiym faturalari giriyor,hepsi bizim elektronik kiyafet vs.
Mac 150 tl gibi bisey yazdi kiz. Esime sordum,ne alaka bu diye.
Bakti yanlis falan diyince kiza sordum dogru deyince esim Sen almissindir dedi. Yani ben 150 liralik kozmetik alip hatirlamicak miyim ya. Gerizekali miyim ben. Fatura da adina duzenlenmis.
Annemlerle bulusacaktik o esnada arada kaynadi. Daha dogrusu onlarin yaninda soramadim artik. Eve geldik faturalara baktim o yok, yanlis girmis demeye basladi bu sefer de. Gozumle gordum vardi ya. Yok diyo simdi.
Noluyo ya ?
Hic normal degil bunlar. Napiyim kizlar akil verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?