Aldatiliyor muyum ? :(

14 şubat için sürpriz olabilir, o tarihe kadar sessiz bekleyin, baktınız kosmetik falan çıkmadı, takibi bırakmayın...

Niye banlanmis ki anlamadim banlanacak bisey de yazmamis ki

Kresi kartı kullanıyorsa ekstreye bakın.
Kredi kartı yoksa,tarihi hatırlıyorsunuz zaten,gidip eşinizin ismini verip mağazadan faturayı çıkarttırın,eşim yanlış almış değiştireceğim diyebilirsiniz. Kolayca bulunur,ne aldığını görmüş olursunuz ki birçok firma e faturaya geçti.
Elinizde kesin birşey olur,sorarsınız kime aldın diye.

Canim.valla en iisi git bir mac magazasina eline al bi ruj kasada ben en son aldigim kodu unuttum.ekrandan gorebilirmisiniz ayni tonu almiyim de rica et. Fatura bilgiside eşimin adina dersin hop.ne var ne yok cikar..
En mantikisi bu her ne olup bitiyorsa cevabi o magazada bulacaksin.ve pc yada lf internet gecmislerine bak bakalim.hediyedir makyaj malzemesidir vs biseyler aratmismi hiç

Kizin hatasi mi diyosunuz.
Oraya media yazarken mace tikladi. Esimde gayri ihtiyari sen almissindir dedi.
Ama o 150 ayri fatura degil neden ayri 150 diye gorundu. Kiz orda bi hata mi yapti.
Mediamarket faturası eşinizin adına mı? 2400 liralık faturanın içinden 150 tl yi ayırıp yazamaz.

Aslinda sadece bir faturaya bakip aldatiliyorsunuz demek yanlis olur. Bence takipte kalin. Burada bi konu vardi adam 13 sene mi ne karisini aldatmis kadinin ruhu duymamis diger kadinla da imam nikahli ve cocugu varmis. Hayatta her sey olabilir. Ama insallah bu size alinan bir hediyedir. Ben oyle tahmin ediyorum.

Cem yılmazın konuşması geldi aklıma: “Erkeğin masasında don bulsanız ‘Hangi don yaa?’ der.” Eşinizde baya saçmalamış. Üstüne düşseydi bi şey aramazdım ama faturayı yok etmesi iyice şüphelendiriyor insanı.

Kusura bakmasın kimse ama 13 yıl beni aldatıcak, başka ailesi çoluğu çocuğu olan adama üstün başarı ödülü verip madalya falan takarım, o kadarı da biraz fazla ve anlamamamış olmak da saçmalık ötesi.. resmen uyumak bence

Siz en iyisi 14 subata bekleyin baktiniz bisey yok.ozman bidaha konuyu acarsiniz.abiniz eltiniz kardediniz varsa vermis olabilir kiz kardesi yada eltinizde alisveris yapabilir bilmyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…