- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Aslinda sadece bir faturaya bakip aldatiliyorsunuz demek yanlis olur. Bence takipte kalin. Burada bi konu vardi adam 13 sene mi ne karisini aldatmis kadinin ruhu duymamis diger kadinla da imam nikahli ve cocugu varmis. Hayatta her sey olabilir. Ama insallah bu size alinan bir hediyedir. Ben oyle tahmin ediyorum.
Kusura bakmasın kimse ama 13 yıl beni aldatıcak, başka ailesi çoluğu çocuğu olan adama üstün başarı ödülü verip madalya falan takarım, o kadarı da biraz fazla ve anlamamamış olmak da saçmalık ötesi.. resmen uyumak bence
sizler okuduysaniz bilirsiniz. Ben sadece kadinon yazdiklarini okjmustum sonra takip etmedim. Bende inanamamistim insan nasil anlmaz diyeO konu bence fake. Öyle bir dünya yok yani olamaz, 13 sene insanın anlamaması için kişinin ayırt etme gücünü yitirmesi lazım.
okumuştum konuyu ama saçma gelmişti yani öyle bişey mümkün değil gerçekten 13 yıl insanın uyuyo olması lazım arkadaş fazla türk filmi izlemişti hayal gücü bayaa geniştisizler okuduysaniz bilirsiniz. Ben sadece kadinon yazdiklarini okjmustum sonra takip etmedim. Bende inanamamistim insan nasil anlmaz diye
Yuvam yıkılmasın diye üç maymunu oynasarsa kadın değil 15 sene 30 senede geçse bilmez.bilse bile susar..okumuştum konuyu ama saçma gelmişti yani öyle bişey mümkün değil gerçekten 13 yıl insanın uyuyo olması lazım arkadaş fazla türk filmi izlemişti hayal gücü bayaa genişti
Ayy dün nerelerdeydiniz :) konu sahibi çok bekledi de sizin gibi birini. Gelince görsün bari K KedimkahvemmbenKonu sahibi cezan bitince bana özel mesaj at eşinin hangi tarihte ne aldığını bulabilirim
olabilir bende saf saf kadina uzulmustumokumuştum konuyu ama saçma gelmişti yani öyle bişey mümkün değil gerçekten 13 yıl insanın uyuyo olması lazım arkadaş fazla türk filmi izlemişti hayal gücü bayaa genişti
Cok iyi yaaa suoersinCanimm valla.benim basima.gelse ben suan ararim mac musteri hizmetlerini en son aldigim urunu kaybettim magazadan cikinca ama aldigimi ispat edemiyorum.baskasi icin almistim faturada posetteydi siz ordan gorebilirmisiniz fatura tekrar cikartamazmiyim derim yardirirm.o bilgiyi alana kadar
İnşallah uzun süreli bi ceza almadıysa çözeriz konuyuAyy dün nerelerdeydiniz :) konu sahibi çok bekledi de sizin gibi birini. Gelince görsün bari K Kedimkahvemmben
Açıkçası bana çok gerçek dışı bi hikaye gibi gözükmüştü ya da aptallık gibiolabilir bende saf saf kadina uzulmustum
duygularimla oynadilar deseneAçıkçası bana çok gerçek dışı bi hikaye gibi gözükmüştü ya da aptallık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?