Aldatiliyor muyum ? :(

O konu bence fake. Öyle bir dünya yok yani olamaz, 13 sene insanın anlamaması için kişinin ayırt etme gücünü yitirmesi lazım.

O konu bence fake. Öyle bir dünya yok yani olamaz, 13 sene insanın anlamaması için kişinin ayırt etme gücünü yitirmesi lazım.
sizler okuduysaniz bilirsiniz. Ben sadece kadinon yazdiklarini okjmustum sonra takip etmedim. Bende inanamamistim insan nasil anlmaz diye

sizler okuduysaniz bilirsiniz. Ben sadece kadinon yazdiklarini okjmustum sonra takip etmedim. Bende inanamamistim insan nasil anlmaz diye
okumuştum konuyu ama saçma gelmişti yani öyle bişey mümkün değil gerçekten 13 yıl insanın uyuyo olması lazım arkadaş fazla türk filmi izlemişti hayal gücü bayaa genişti

okumuştum konuyu ama saçma gelmişti yani öyle bişey mümkün değil gerçekten 13 yıl insanın uyuyo olması lazım arkadaş fazla türk filmi izlemişti hayal gücü bayaa genişti
Yuvam yıkılmasın diye üç maymunu oynasarsa kadın değil 15 sene 30 senede geçse bilmez.bilse bile susar..
Buraya yazanın artık gözüne gözüne sokmuslardir da kabullenmistir.

Cok iyi yaaa suoersin

Konuya yazmamıştım ama takip ediyordum. konu sahibi neden ceza aldı ki?

Ortada aldatılma yok bence..

200 liraya araba çekilişine katılım hakkı veren beş altı tane avm var. konu sahibi şubat sonu bitiyor yazmıştı bir mesajında. o şekilde filtrelediğimde sadece bir avm bulabildim. florya a... p... orda da mac var ama mediamarkt'ı bulamadım mağaza listesinde. çok feci yanılıyor da olabilirim ama keşke gelip bi şeyler yazsa, banlı görünmüyor şu an.

Mediamarkt tan 150 liralik alisveris yapilmamis ki, 2000 kusur liradan bahsediyor arkadas. 150 lira bunun icindeymis.
Çekiliş icin bunları tek tek girecek olsalar bir kişiye butun gunu ayirmalari lazim.
Dusunsenize Gratis ten 50 lira the balm, 20 lira maybelline mi yazacaklar.
Umarim yanlıslik vardir ama burda tutunulan Mediamarkt dali kesinlikle olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…