Aldatiliyor muyum ? :(

Sevgililer gunu hediyesi birseyler almis olmasin size macden

İstanbul’da yaşamıyor sanırsam

Ben demerakla bekliyordum sizi. Burdan bir arkadaş size yardımcı olanileceğini yazmıştı gördünüz mü bilmiyorum ama galiba siz kendiniz gidip bulmuşsunuz

Durumu tek tek ozetlicem. Bi yeri kaciriyosam lutfen soyleyin. Adim adim gidicem kafam hic yerinde degil.
Biz avm'ye cuma gittik. O isten direkt eve geldi, ben de evdeydim. Skldik cikalim o arada cekilise de katilriim dedi. bizim faturalari koydugumuz bi cekmece var ordan topladi hepsini cuzdanina atti neyse Cuma gunu bu olaylar oldu benim orda aklima aldatilma falan gelmedigi ve o arada annemlerle buluscagimiz icin mevzuyu kapattim. Ayni aksam eve gelip faturayi bulamadim. Esim yok oyle bi fatura dedi. O gun acaba ben mi gormedim diye dusundum ama yok eminim gordum ya nasil gormezden geleyim. Ctesi de belki verir ya da mantikli aciklama yapar da biter suphelerim diye bekledim
Dun de tutamadim kendimi yine sordum. Cok sert tartistik. Israrla ayni seyi soyledi tamam dedim. Yaninda tek tek kredi karti harcamalarina baktim. Dun gece o uyudugunda Cope baktim bi ihtimal ama zaten atmissa da coktan gitmistir faturalara da baktim. Oyle bi fatura yok,150 liralik ayrica bir fatura da yok ama. Ve saklamamis hepsi cekmecede.
Bugun 2...'e gittim. Artik isim vermiyim, sorun olmasin reklam gibi. Biri yardim etti. Ve Esimin pazartesi gunu 150 liralik faturasi cikti adina. 2 lipstick alinmis.

Simdi aklima gelen tek sey su. Pazartesi avmye gidip kendine alisveris yapti biliyorum. Acaba o arada kampanya falan gorup almis olabilir mi ya da gelmisken alayim diyip aradan cikarmis olabilir mi?
Pazartesi ayin 5i. 5inde bana 14une hediye alamaz ama tek ihtimal o gun gitti. Belki o ara aldi. Oyle midir. Bisey atliyo muyum ben((((
Ama o hediyeyi nerde saklar, sabah evi talan ettim resmen yok. Nereye koyacak kv mi verdi , bi de 14 subat icin bu kadar aksiyona gerek var mi? Aldigi gibi sevgililer gunu hediyen diye vermez miydi

Esimden beklesem cuma ctesi yi oyle geciremezdim ama dusundukce mantikli geldi dusundukce beynimi kemirdi.
Ben nasil anlamam. Her seyi ortada. Normal hal ve hareketleri. Boyle bisey olabilir mi objektif bakamiyorum ben. Bunlar normal mi ?
Hic iyi degilim tansiyonum cikti stresten. ben ne yapayim simdi. Cok kotuyum (((((

2 lipstick alındıysa aklıma 3 ihtimal geliyor.

1. İkisi de size sevgililer günü hediyesi. Malum kozmetikçide indirim var mıydı 5 şubatta bilmiyorum gibigibiyim belki bilir. :)

2. 2 lipstickin birini size birini başkasına vermek üzere aldı.

3. 2sini de başkasına vermek üzere aldı.

14 şubata az kaldı biraz sabredin bakalım bence dananın kuyruğu orada kopacak. Bence de evdeyken o kadar kavgaya vermesi lazımdı ama bile isteye 14 şubatı da bekliyor olabilir iyi ihtimalle. 2 gün kaldı az daha sabır.

Kötüymüş, bence o kadar tartışma sonrası size almış olsa çıkarır verirdi. Siz şimdi ona hiçbirşey belli etmeyin. Bekleyin 14 şubatta verecek mi öyle birşey size. Oldu ki vermedi ben senin o mağazadan alışveriş yapmış olduğunu öğrendim deyin ama ne aldığını bildiğinizi yine de belli etmeyin bakalım ne cevap verecek. Belki yine kendini kurtarma adına başka birşeyler aldığını şddia ederse o zaman aldatıldığınızdan emin olabilirsiniz bence

Ya bu adam nasil lipstick aldi. Anlamaz aklim almiyor. Nasil bana vermez. Bu hediye 5inde alinmis ve nerde. Evde nereye saklamis olabilir bakmadigim yer kalmadi. Ise mi goturdu acaba. Ondan mi veremedi. 14 subattan nefret ettim ya

Ne diyeyim valla bende anlamadım. Lipstick kullanıyomusunuz? Bide iki tane birden alır mı? En iyi siz tanırsınız kocanızı. Belki kampanyalara çok meraklıysa 150 bulsun alışveriş diye almış olabilir mi?
Şu anda sabırlı olun bence. 14 şubatı bekleyin yinede. Belki size almıştır inat yapıyodur.
Ayrıca böyle soruları sorsanızda doğru cevap alamayacağınız için hiç üstüne gitmeyin derim ben. Şüpheleriniz devam edersede ona göre takibe alın.
İnşallah kötü bişey çıkmaz, sizde tahatlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…