Aldatiliyor muyum ? :(

Ya bu adam nasil lipstick aldi. Anlamaz aklim almiyor. Nasil bana vermez. Bu hediye 5inde alinmis ve nerde. Evde nereye saklamis olabilir bakmadigim yer kalmadi. Ise mi goturdu acaba. Ondan mi veremedi. 14 subattan nefret ettim ya

Lipstick de cebe dahi sığar öyle büyük bir şey olmadığı için. Bence bir şeyler sorup durduk yere uyandırmayın, 14 şubat bir geçsin. Ona göre anlarsınız durumu.

Ya bu adam nasil lipstick aldi. Anlamaz aklim almiyor. Nasil bana vermez. Bu hediye 5inde alinmis ve nerde. Evde nereye saklamis olabilir bakmadigim yer kalmadi. Ise mi goturdu acaba. Ondan mi veremedi. 14 subattan nefret ettim ya

Ben olsam aksam sorardim ayin 5inde aldigin 2 tane lipstick varmis sanirim bi sorun cikmis malum magazadan aradilar falan der ogrendigimi caktirirdim. Sonra da sen hayirdir kime bunlar der basinin etini yiyerek ogrenirdim.

Evet kullaniyorum ama kucuck bisey ona 150 vermez ki cok der.
Ya bana mi almistir , kaliteli olsun diye oraya mi gitmistir. Cunku kullandigim bisey. Kozmetigi sevdigimi de biliyor yani bana uygun bi hediye olur. Ama bilmiyorum

ruj aldı desem peki kullandığınız rengi bilir mi? iki tane alacak kadar. ne biliyim aklıma başka bişi gelmedi?

Ben olsam aksam sorardim ayin 5inde aldigin 2 tane lipstick varmis sanirim bi sorun cikmis malum magazadan aradilar falan der ogrendigimi caktirirdim. Sonra da sen hayirdir kime bunlar der basinin etini yiyerek ogrenirdim.

Evet sormak istiyorum. Su an aramamak icin zor tutuyorum kendimi. Ya sana aldim iste derse surpriz yapacaktim derse. Soylemeli miyim

Evet sormak istiyorum. Su an aramamak icin zor tutuyorum kendimi. Ya sana aldim iste derse surpriz yapacaktim derse. Soylemeli miyim

Yuzyuze pat diye hic beklemedigi bi anda soracaksin canim. Az bucuk beden dilinden de anlarsin esin sonucta. Benimki az bi yalana yeltense ben anliyorum ses tonundan ve yalan soyleyince hemen burnu kasinir ben cozdum artik 2.5 senelik sevgililik hayatimizda benim de yalana yeltenince direk kulaklarim kizarir. Anlasilirim hemen. Illaki onun da vardir boyle huylari.

Ellerim buz kesti. Olabilir. Bi de bana 2 lipstick. Ben ayakkabi alir diye bekliyodum. 150 verecek 2 lipsticke. Parfum falan olsa neyse. Offff

Bildiginizi soylemeyin, caktirmayin hic bildiginizi. Pazartesi o avm ye neden gitti? Saat kacta gitti? Yalniz mi gitti neden yapniz gitti? Bunlari soegulayin kim olabilir yaninda onu dusunun.

Acikcasi benim herseyimi bilmeye gayret eden esime marka model numara versem bile kozmetik alisverisimde tokezler, kesin bulasmak istemez. Yani bir erkegin gidip karisina ruj almasi bana cpk mantikli gelmedi

Ellerim buz kesti. Olabilir. Bi de bana 2 lipstick. Ben ayakkabi alir diye bekliyodum. 150 verecek 2 lipsticke. Parfum falan olsa neyse. Offff
Bi de o var evet. Maddi durumunuz nasil? Yani normalde iki lipstick e 150 lira verebilir misiniz? Ya da mesela bu markanin lipsticklerine bayiliyorum ama cok pahalilar felan gibi bir konusma yapmis olbilir misiniz

Hic beklemedigim bir sekilde devam etti bu hikaye, üzüldüm.
Simdi arayip 2 tane lipstick almissin deseniz gider mağazadan ayni urunleri alip getirir, cok kolay siyrilabilir isin icinden, tabi eger size alinmadiysa.
Beklemek cok zor ama 14subata bir sey kalmadi.
En iyisi sabredin belki gercekten size almistir. Eger degilse o zaman gemileri yakarsiniz.

Acaba o gun biri yerine mi aldi,arkadasina ya da arkadasinin esine. Ama bana niye soylemedi. Aksam gelince sormali miyim acik acik

Arkadaşı yerine alsa söylerdi. Keşke alınan ürünlerin kodlarını öğrenseydiniz.
Eşiniz nasıl bir yerde çalışıyor yanında bayanlar var mı? İşyerine ziyarete gidin. Aldatıyorsa ve oradan biriyse hal hareketlerinden anlarsınız. (rujların numaralarını öğrenseydiniz Aldatıyorsa o kadın ordaysa belki kullanmış olabilirdi, çok uçuk bir ihtimal ama bariz belli bir renk se anlardınız)

Eşinizin cep telefonunu karıştırın. Hatta mail kutusuna, çöp kutusuna bakın. İşyeri maili varsa conversation history diye bir kızım oluyor, konuşma geçmişi oraya bakın (skype konuşmaları) silinmiş birşey varmı. Mail kutusundan Spam maillere bakın. O markanın reklamı vs..

Eşinizi öğle arasında vs arar mısınız bilmiyorum ama özellikte yemekte arayın. Birde saat kaçta alışveriş yapılmış? Bu da çok önemli.

Ve eşinize belli etmeyin. Aldatıyorsa gidip aynı rujdan alıp size verebilir ve süpriz yapacaktım der üste çıkar. Ve cüzdanını karıştırın. Kredi kartı hesap vs dökümüne bakabilirsiniz ama mesela adam 300 para çekmiş ama cüzdanda 50 varsa nereye gitti para diye sorarsınız . Takipte kalın Aldatıyorsa ispatlayın derim.

Esimin isinde erkek yogunlukta. Ordan olamaz eminim
Dusunemiyorum gercekten beynim durdu kusura bakmayin
Genelde arar ama bazen isi olur ya da benim olur.
Aldatma varsa da ben bunla yasamak istemiyorum. Ciksin ortaya. Soylersem itiraf etcegi bir sey yoksa yine rahatlayamicam. Ama nasil beklicem

Yok sadece 2 lipstick dedi calisan. Hani o gun oraya alisverise gitti aradan hediyeyi cikarayim diye girmis olabilir mi ya da kaliteli bisey alayim dmis olabilir mi

aklıma gelen, mağazadan rujların kodlarını öğrenin, renk belki bişey çağrıştırır. size verirse sorun yok ama yine de kodu bilin karşılaştırın. o gün kampanya var mıymış bu önemli yoksa neden 2 ruj?

simdi soyelrseniz gider aynisindan 2 tane alabilir gercegi ogrenmek istiyrosaniz bekleyin ben olsam sabrederim ... acele ederseniz hicbirseyi ogrenemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…