- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Ya bu adam nasil lipstick aldi. Anlamaz aklim almiyor. Nasil bana vermez. Bu hediye 5inde alinmis ve nerde. Evde nereye saklamis olabilir bakmadigim yer kalmadi. Ise mi goturdu acaba. Ondan mi veremedi. 14 subattan nefret ettim ya
Ya bu adam nasil lipstick aldi. Anlamaz aklim almiyor. Nasil bana vermez. Bu hediye 5inde alinmis ve nerde. Evde nereye saklamis olabilir bakmadigim yer kalmadi. Ise mi goturdu acaba. Ondan mi veremedi. 14 subattan nefret ettim ya
Ne diyeyim valla bende anlamadım. Lipstick kullanıyomusunuz? Bide iki tane birden alır mı? En iyi siz tanırsınız kocanızı. Belki kampanyalara çok meraklıysa 150 bulsun alışveriş diye almış olabilir mi?
Şu anda sabırlı olun bence. 14 şubatı bekleyin yinede. Belki size almıştır inat yapıyodur.
Ayrıca böyle soruları sorsanızda doğru cevap alamayacağınız için hiç üstüne gitmeyin derim ben. Şüpheleriniz devam edersede ona göre takibe alın.
İnşallah kötü bişey çıkmaz, sizde tahatlarsınız.
Ben olsam aksam sorardim ayin 5inde aldigin 2 tane lipstick varmis sanirim bi sorun cikmis malum magazadan aradilar falan der ogrendigimi caktirirdim. Sonra da sen hayirdir kime bunlar der basinin etini yiyerek ogrenirdim.
ruj aldı desem peki kullandığınız rengi bilir mi? iki tane alacak kadar. ne biliyim aklıma başka bişi gelmedi?
Evet sormak istiyorum. Su an aramamak icin zor tutuyorum kendimi. Ya sana aldim iste derse surpriz yapacaktim derse. Soylemeli miyim
Esiniz bence oraya biriyle birlikte gitti, bir hatun olma ihtimali yuksek, hatun kisi aldi o lipstickleri, parayi da esiniz odedi. Bana hic masum gelmiyor acikcasi. Bu saatten sonra bana bunu cikarip verse de inanmazdim. İnsallh gunahini aliyorumdur ama masum gorunmuyor sanki
Bildiginizi soylemeyin, caktirmayin hic bildiginizi. Pazartesi o avm ye neden gitti? Saat kacta gitti? Yalniz mi gitti neden yapniz gitti? Bunlari soegulayin kim olabilir yaninda onu dusunun.Evet sormak istiyorum. Su an aramamak icin zor tutuyorum kendimi. Ya sana aldim iste derse surpriz yapacaktim derse. Soylemeli miyim
Rengi bilir mi acaba yani bilebilir. Ordaki kizlara da sormus olabilir.
bunların hepsi bi paranoya olsun ve 14 şubat sonrası gülen bizler olalim Allah'ım lütfen
Bi de o var evet. Maddi durumunuz nasil? Yani normalde iki lipstick e 150 lira verebilir misiniz? Ya da mesela bu markanin lipsticklerine bayiliyorum ama cok pahalilar felan gibi bir konusma yapmis olbilir misinizEllerim buz kesti. Olabilir. Bi de bana 2 lipstick. Ben ayakkabi alir diye bekliyodum. 150 verecek 2 lipsticke. Parfum falan olsa neyse. Offff
Acaba o gun biri yerine mi aldi,arkadasina ya da arkadasinin esine. Ama bana niye soylemedi. Aksam gelince sormali miyim acik acik
peki alışveriş yaptığı gün mağazada kampanya var mıymış?
Arkadaşı yerine alsa söylerdi. Keşke alınan ürünlerin kodlarını öğrenseydiniz.
Eşiniz nasıl bir yerde çalışıyor yanında bayanlar var mı? İşyerine ziyarete gidin. Aldatıyorsa ve oradan biriyse hal hareketlerinden anlarsınız. (rujların numaralarını öğrenseydiniz Aldatıyorsa o kadın ordaysa belki kullanmış olabilirdi, çok uçuk bir ihtimal ama bariz belli bir renk se anlardınız)
Eşinizin cep telefonunu karıştırın. Hatta mail kutusuna, çöp kutusuna bakın. İşyeri maili varsa conversation history diye bir kızım oluyor, konuşma geçmişi oraya bakın (skype konuşmaları) silinmiş birşey varmı. Mail kutusundan Spam maillere bakın. O markanın reklamı vs..
Eşinizi öğle arasında vs arar mısınız bilmiyorum ama özellikte yemekte arayın. Birde saat kaçta alışveriş yapılmış? Bu da çok önemli.
Ve eşinize belli etmeyin. Aldatıyorsa gidip aynı rujdan alıp size verebilir ve süpriz yapacaktım der üste çıkar. Ve cüzdanını karıştırın. Kredi kartı hesap vs dökümüne bakabilirsiniz ama mesela adam 300 para çekmiş ama cüzdanda 50 varsa nereye gitti para diye sorarsınız . Takipte kalın Aldatıyorsa ispatlayın derim.
Yok sadece 2 lipstick dedi calisan. Hani o gun oraya alisverise gitti aradan hediyeyi cikarayim diye girmis olabilir mi ya da kaliteli bisey alayim dmis olabilir mi
Esimin isinde erkek yogunlukta. Ordan olamaz eminim
Dusunemiyorum gercekten beynim durdu kusura bakmayin
Genelde arar ama bazen isi olur ya da benim olur.
Aldatma varsa da ben bunla yasamak istemiyorum. Ciksin ortaya. Soylersem itiraf etcegi bir sey yoksa yine rahatlayamicam. Ama nasil beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?