- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
İnşallah size almistir ruju diyorum merakla bekliyorum sonucunuYok sadece 2 lipstick dedi calisan. Hani o gun oraya alisverise gitti aradan hediyeyi cikarayim diye girmis olabilir mi ya da kaliteli bisey alayim dmis olabilir mi
Bi de o var evet. Maddi durumunuz nasil? Yani normalde iki lipstick e 150 lira verebilir misiniz? Ya da mesela bu markanin lipsticklerine bayiliyorum ama cok pahalilar felan gibi bir konusma yapmis olbilir misiniz
Esimin isinde erkek yogunlukta. Ordan olamaz eminim
Dusunemiyorum gercekten beynim durdu kusura bakmayin
Genelde arar ama bazen isi olur ya da benim olur.
Aldatma varsa da ben bunla yasamak istemiyorum. Ciksin ortaya. Soylersem itiraf etcegi bir sey yoksa yine rahatlayamicam. Ama nasil beklicem
Bildiginizi soylemeyin, caktirmayin hic bildiginizi. Pazartesi o avm ye neden gitti? Saat kacta gitti? Yalniz mi gitti neden yapniz gitti? Bunlari soegulayin kim olabilir yaninda onu dusunun.
Acikcasi benim herseyimi bilmeye gayret eden esime marka model numara versem bile kozmetik alisverisimde tokezler, kesin bulasmak istemez. Yani bir erkegin gidip karisina ruj almasi bana cpk mantikli gelmedi
Bakın sakin olun. Eşinize sakın belli etmeyin. Gidip aynı rujdan alıp size verir ve suçluysa birde size paranoyak muamelesi yapabilir. İyi düşünelim iyi olsun. Lütfen sakin olun. Eşiniz eğer aldatıyorsa ve o fatura ile çekilişe katılıyorsa kesinlikle telefonunda msjlarında bir açık bulursunuz.
Sakın söylemeyin. Başka şeylerle uğraşın biliyorum zor ama bekleyin sadeceAksam gelince soylemeyeyim dimi ?
Yoksa is yerinde biraktim dicek. Belki sabah da getirir ama ben onun o oldugunu nerden bilcem.
Ya da gercekten is yerindeyse acaba dogru mu diye kendimi yicem dogruysa da onu da mahvetcem.
Soylemesem nasil tutcam kendimi
simdi soyelrseniz gider aynisindan 2 tane alabilir gercegi ogrenmek istiyrosaniz bekleyin ben olsam sabrederim ... acele ederseniz hicbirseyi ogrenemezsiniz
Siz pc den bakarken eşiniz çevrimiçi görünmüş oluyor sanırım. Ben daha önce kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yazarlar umarım. Az önce yorumda demişsiniz o gün gitti avm ye hatta bana foto attı o mu bu mu diye. Yanında bir kadın olsa ben sanmıyorum ki karısına resim göndersin kendi için yapacağı alışverişi. Büyük ihtimalle size almıştır ama çanta parfüm vs olsa neyse de ruj biraz ütopik.Whatsapp webi kursam anlar mi bilgisayarmda acik oldugunu ?
İnşallah size almistir ruju diyorum merakla bekliyorum sonucunu
Aynisindan 2 tane daha alsa bu sefer adina bi fatura daha cikar. O zaman zaten her turlu anlasilir yalani
Bu şimdimi aklına geldi kızdım şimdi sana bak. Dünden beri telaş ettik hepimizBana almistir belki. Ptesi avmye gitti cunku. Haberim var, aradan ciksin demis olabilir belki. Allahim lutfen boyle olsun.
Siz pc den bakarken eşiniz çevrimiçi görünmüş oluyor sanırım. Ben daha önce kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yazarlar umarım. Az önce yorumda demişsiniz o gün gitti avm ye hatta bana foto attı o mu bu mu diye. Yanında bir kadın olsa ben sanmıyorum ki karısına resim göndersin kendi için yapacağı alışverişi. Büyük ihtimalle size almıştır ama çanta parfüm vs olsa neyse de ruj biraz ütopik.
Evet kullaniyorum ama kucuck bisey ona 150 vermez ki cok der.
Ya bana mi almistir , kaliteli olsun diye oraya mi gitmistir. Cunku kullandigim bisey. Kozmetigi sevdigimi de biliyor yani bana uygun bi hediye olur. Ama bilmiyorum
Bu şimdimi aklına geldi kızdım şimdi sana bak. Dünden beri telaş ettik hepimiz
Ay ne bilim erkekler o kadar dusunebilir mi kiiBaşkasına aldırabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?