Aldatiliyor muyum ? :(

Bi de o var evet. Maddi durumunuz nasil? Yani normalde iki lipstick e 150 lira verebilir misiniz? Ya da mesela bu markanin lipsticklerine bayiliyorum ama cok pahalilar felan gibi bir konusma yapmis olbilir misiniz

Maddi durumumuz iyi. Ben kendime aliyorum o fiyatta urunler. Ama o benim aldiklarimi gereksiz pahali bulur. Yani bir lipsticke 75 lira verir mi.. Belki beni mutlu etmek icin bilemiyorum ki.

Bakın sakin olun. Eşinize sakın belli etmeyin. Gidip aynı rujdan alıp size verir ve suçluysa birde size paranoyak muamelesi yapabilir. İyi düşünelim iyi olsun. Lütfen sakin olun. Eşiniz eğer aldatıyorsa ve o fatura ile çekilişe katılıyorsa kesinlikle telefonunda msjlarında bir açık bulursunuz.

O gun is cikisinda gitti. Ben de annemlere gittim. Hic garipsemedim. Kendine biseyler alcakti. Telefonda konustuk hatta ordayken resim atti bana hangisi diye.
Ya ben de onu diyorum. M..ne alaka ? Gene lipstick ya. Umudum var az da olsa. Fondoten kapatici olsa asla inanmam.

Whatsapp webi kursam anlar mi bilgisayarmda acik oldugunu ?

Aksam gelince soylemeyeyim dimi ?
Yoksa is yerinde biraktim dicek. Belki sabah da getirir ama ben onun o oldugunu nerden bilcem.
Ya da gercekten is yerindeyse acaba dogru mu diye kendimi yicem dogruysa da onu da mahvetcem.
Soylemesem nasil tutcam kendimi

İnşallah ben yanılırım ama pek masum şeyler gelmedi aklıma, eşinizin çekiliş katılım gününden beri her hareketi falsolu, yani sizi sen almışsındır diye geçiştirmesi, sonradan öyle bir fatura yoktu deyip size şizofren muamelesi yapması, faturanın ortada olmaması... ayrıca kozmetikten anlamayan bir adamın gidip lipstik almasına hiç ihtimal veremedim. Hani parfüm falan olsa bir ihtimal.

Yerinizde olsam 14 şubata kadar sabrederdim. 14şubatta hediye olarak iki lipstik gelmezse o zaman kıyameti kopartırdım. Şimdi sorarsanız bir şekilde bunun kılıfını bulacak ve siz hiçbir zaman gerçeğin ne olduğundan emin olamayacaksınız. Ha bir de kıskanç paronayak damgası yiyeceksiniz. K Kedimkahvemmben

Sakın söylemeyin. Başka şeylerle uğraşın biliyorum zor ama bekleyin sadece

simdi soyelrseniz gider aynisindan 2 tane alabilir gercegi ogrenmek istiyrosaniz bekleyin ben olsam sabrederim ... acele ederseniz hicbirseyi ogrenemezsiniz

Aynisindan 2 tane daha alsa bu sefer adina bi fatura daha cikar. O zaman zaten her turlu anlasilir yalani

Whatsapp webi kursam anlar mi bilgisayarmda acik oldugunu ?
Siz pc den bakarken eşiniz çevrimiçi görünmüş oluyor sanırım. Ben daha önce kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yazarlar umarım. Az önce yorumda demişsiniz o gün gitti avm ye hatta bana foto attı o mu bu mu diye. Yanında bir kadın olsa ben sanmıyorum ki karısına resim göndersin kendi için yapacağı alışverişi. Büyük ihtimalle size almıştır ama çanta parfüm vs olsa neyse de ruj biraz ütopik.

İyi de neden 2 tane onu anlamadım. Bir kadın almış olsa rujları bitmiş fırsatı değerlendiriyor derim. Kampanya mı varmış ki acaba? Hadi 150 tl.'ye tamamlamak için diyelim ama o işlerden de hiç anlamaz diyorsunuz. Bir rengi hadi tutturdu da ikinci renk risk bence. Ama 8 aylık evli adam için de çok saçma aldatma olayı. Çok yenisiniz hiç olacak gibi de gelmiyor.

Bencede daha fazla birsey sorma esine unutmus umursamiyormus gibi yap. Yoksa daha temkinli olacak esin. Canini sıkmak istemem ama :/ Bana pek senin icin almis gibi gelmedi kendi acimdan dusundumde esim benim icin oyle bisey almis olsa benim suphelerime ve okdr kavgadan sonra cikartir al , sana almstmm supriz yapacaktm sen bni neyle sucluyosun fln derdi . Ille gununde vermeliyim nolursa olsun sakliyayim denilicek bsy degil bence. Sucluluk psikolojisinden dolayi inkar ediyor olabilr

Evet ya resim atti. Ordayken de konustuk.
Yazistik. Yaninda biri olsa nasil olcak ?
Ruja 150 vermek.. Ne biliyim mutlu olcagimi mi dusundu. Sasirtmak mi istiyor beni.
Gercekten bana almis olsa da hediyeyi kafasina atcam. Ruj mu alinir diye.

Sakın ögrendgni belli etme egerki sana almadysa bile sana aldm dicek yarın gdip hemen alacak caltırma hiç bişe olmams gbi davran ve daha iyi davran.egerki şüphelendgni hissedip sana yenisini alsa bile gt tekrar bu nezaman alınmıs diye sor.inşallh sana almıstr.ama suan olay çıkarırsan olayı toparlayablir sen suçlu olrsun bide
Evet kullaniyorum ama kucuck bisey ona 150 vermez ki cok der.
Ya bana mi almistir , kaliteli olsun diye oraya mi gitmistir. Cunku kullandigim bisey. Kozmetigi sevdigimi de biliyor yani bana uygun bi hediye olur. Ama bilmiyorum

Öncelikle sakin olun. Evlendikten sonra ki ilk sevgililer gününüz mü bu ? Eğer öyle ise sürpriz yapabilir size.
Benim eşim de hiç anlamaz kozmetik işinden ama evlendikten sonra ki ilk sevgililer günümüz de bana çok istediğim bir markanın mağaza çalışanı bayan sayesinde seçip almış ve bana sürpriz yapmıştı.
Belki sizin eşiniz de mağaza çalışanından yardım alarak seçmiştir o rujları.
14 Şubat'ı bekleyin, eğer hiç o yoldan gelmezse o zaman açık açık her şeyi dökün ortaya.
birazcık daha sabır edin belki sonu selamet olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…