- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
İnsallah oyledir. Acikcasi surpriz yapmaya kalkmis eline yuzune bulastirmis ta olabilir. Erkeklerin kafalari bizden farkli calisiyor bazen. Sizin bu kadar durumu ciddiye aldiginizj fark etmemis olabilir. Altinda aldatma yoksa aldatma ihtimalini dusundugunuzu tahmin bile etmeyebilir.Maddi durumumuz iyi. Ben kendime aliyorum o fiyatta urunler. Ama o benim aldiklarimi gereksiz pahali bulur. Yani bir lipsticke 75 lira verir mi.. Belki beni mutlu etmek icin bilemiyorum ki.
Bencede daha fazla birsey sorma esine unutmus umursamiyormus gibi yap. Yoksa daha temkinli olacak esin. Canini sıkmak istemem ama :/ Bana pek senin icin almis gibi gelmedi kendi acimdan dusundumde esim benim icin oyle bisey almis olsa benim suphelerime ve okdr kavgadan sonra cikartir al , sana almstmm supriz yapacaktm sen bni neyle sucluyosun fln derdi . Ille gununde vermeliyim nolursa olsun sakliyayim denilicek bsy degil bence. Sucluluk psikolojisinden dolayi inkar ediyor olabilr
İnsallah oyledir. Acikcasi surpriz yapmaya kalkmis eline yuzune bulastirmis ta olabilir. Erkeklerin kafalari bizden farkli calisiyor bazen. Sizin bu kadar durumu ciddiye aldiginizj fark etmemis olabilir. Altinda aldatma yoksa aldatma ihtimalini dusundugunuzu tahmin bile etmeyebilir.
Ama bir yandan da sey dusunuyorum, maddi durumunuz iyi ise sevgililer gunune lipstick secer mi? Yani zTen aldiginiz kullandiginiz urunler oldugu icin saha ozel birsey almak istemez mi? Soruyorum sadece esinizi en iyi siz tanirsinjz. Ben kendim o kadar para vermem mesela, esim o kiyip veremez ben vereyim diye alabilir mesela bana surpriz. Ama esinizin dusunce yapisi oyle mi isler iste bunu siz bilirsiniz
Ay ne bilim erkekler o kadar dusunebilir mi kii
Eğer bekleyemem derseniz bence boşverin sorun 14 şubatı beklemeden. Bence size alındı ya da alışveriş yaptığı gün bi arkadaşı yanındaydı o eşine hediye alırken faturayı benim adıma kestir dedi çekiliş için. 14 şubata kadar beklerseniz o lipstickler size gelirse yine emin olamicaksınız çünkü bu konu geçmiş tartışmışsınız mutlaka aynısından gider alır. Yani her halükarda net bi şekilde açıklama yapmalı size. Haklıysa ki inşallah eşiniz haklıdır siz de artık kıskandım seni falan diyip gönlünü alırsınız
Acaba o gunku kayitlara bakmazlar mi?Keske oyle bir guzellik yapsalar. Bastan beri supheliydim ben kesin yaninda bir kadin vardi.Carsambaya kadar bekleyin,benim gibi sabirsizsaniz da 'pazartesi gunu alisveris yaptigini biliyorum.NE aldin kime aldin'diye cemkirin.Bakalim itiraf edecekmi size aldigini.Isyerinde oldugunu soylerse hemen beraber isyerine gidin,sabahi beklerseniz gider aynisindan nakit alir. Adini da yazdirmaz bir yere ve siz hicbisey ispat edemeden tum hayatinizi bu supheyle gecirirsiniz.Insallah biz yaniliyoruzdurAksam gelince soylemeyeyim dimi ?
Yoksa is yerinde biraktim dicek. Belki sabah da getirir ama ben onun o oldugunu nerden bilcem.
Ya da gercekten is yerindeyse acaba dogru mu diye kendimi yicem dogruysa da onu da mahvetcem.
Soylemesem nasil tutcam kendimi
Arabaya baktın mı.Ya bu adam nasil lipstick aldi. Anlamaz aklim almiyor. Nasil bana vermez. Bu hediye 5inde alinmis ve nerde. Evde nereye saklamis olabilir bakmadigim yer kalmadi. Ise mi goturdu acaba. Ondan mi veremedi. 14 subattan nefret ettim ya
Acaba o gunku kayitlara bakmazlar mi?Keske oyle bir guzellik yapsalar. Bastan beri supheliydim ben kesin yaninda bir kadin vardi.Carsambaya kadar bekleyin,benim gibi sabirsizsaniz da 'pazartesi gunu alisveris yaptigini biliyorum.NE aldin kime aldin'diye cemkirin.Bakalim itiraf edecekmi size aldigini.Isyerinde oldugunu soylerse hemen beraber isyerine gidin,sabahi beklerseniz gider aynisindan nakit alir. Adini da yazdirmaz bir yere ve siz hicbisey ispat edemeden tum hayatinizi bu supheyle gecirirsiniz.Insallah biz yaniliyoruzdur
Sanmiyorum cok fazla inkar etms cunku oyle bsey yok , sen almssindr vs. Direkt sana aldim diyebilrdi kas yaparken niye goz cikarsinki. Faturadan arastirip ogrenecegini dusunmemistr belki yanlis gormussünee bagladi. Neyse insallah biz yaniliriiz hersey guzel olsun..Yani gercekten surprizin suyunu cikarmak degil mi bu. Cok sert tartistik al bak surprizi bozdun der verirdi. Acaba is yerinde de ondan mi veremedi diyorum.
Sana almis olsa illa gununu mu bekler vermek icin mesela ben oyle biriyim illa gününde vericem once vermem ayrica aldatiyo olsa illa biryerden acik verir size soğuk davranir mesela ama rujda bir erkek icin helede 14 Şubat için cok tuhaf bi hediyeBana almistir belki. Ptesi avmye gitti cunku. Haberim var, aradan ciksin demis olabilir belki. Allahim lutfen boyle olsun.
Belki kızkardeşi yada kendi ailesinden birisi alışveriş yaptı siiN tepkinizden korktu olabilirim varmı kızkardeşin filan
Kız kardeşi vs annesi ya da size hediye almştr belkiAnlamaz ki hic. Simdiye kadar kozmetik namina tek bir sey almis degil. Yani oraya gidip 150 liralik bisey almasi. Yok hic tarzi degil. Icim icimi yiyor anlatamam
Sana almis olsa illa gununu mu bekler vermek icin mesela ben oyle biriyim illa gününde vericem once vermem ayrica aldatiyo olsa illa biryerden acik verir size soğuk davranir mesela ama rujda bir erkek icin helede 14 Şubat için cok tuhaf bi hediye
GonderdimBana bir ozel mesaj atar misin canim sana bir sey dicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?