Aldatiliyor muyum ? :(

Maddi durumumuz iyi. Ben kendime aliyorum o fiyatta urunler. Ama o benim aldiklarimi gereksiz pahali bulur. Yani bir lipsticke 75 lira verir mi.. Belki beni mutlu etmek icin bilemiyorum ki.
İnsallah oyledir. Acikcasi surpriz yapmaya kalkmis eline yuzune bulastirmis ta olabilir. Erkeklerin kafalari bizden farkli calisiyor bazen. Sizin bu kadar durumu ciddiye aldiginizj fark etmemis olabilir. Altinda aldatma yoksa aldatma ihtimalini dusundugunuzu tahmin bile etmeyebilir.

Ama bir yandan da sey dusunuyorum, maddi durumunuz iyi ise sevgililer gunune lipstick secer mi? Yani zTen aldiginiz kullandiginiz urunler oldugu icin saha ozel birsey almak istemez mi? Soruyorum sadece esinizi en iyi siz tanirsinjz. Ben kendim o kadar para vermem mesela, esim o kiyip veremez ben vereyim diye alabilir mesela bana surpriz. Ama esinizin dusunce yapisi oyle mi isler iste bunu siz bilirsiniz

Yani gercekten surprizin suyunu cikarmak degil mi bu. Cok sert tartistik al bak surprizi bozdun der verirdi. Acaba is yerinde de ondan mi veremedi diyorum.

Eğer bekleyemem derseniz bence boşverin sorun 14 şubatı beklemeden. Bence size alındı ya da alışveriş yaptığı gün bi arkadaşı yanındaydı o eşine hediye alırken faturayı benim adıma kestir dedi çekiliş için. 14 şubata kadar beklerseniz o lipstickler size gelirse yine emin olamicaksınız çünkü bu konu geçmiş tartışmışsınız mutlaka aynısından gider alır. Yani her halükarda net bi şekilde açıklama yapmalı size. Haklıysa ki inşallah eşiniz haklıdır siz de artık kıskandım seni falan diyip gönlünü alırsınız

Ben veriyorum ya kendi de ben mutlu olayim diyip vermis olabilir. Ama yine de aldiklarimi pahali buluyor. Erkek kafasi 150ye kucucuk sey aliyosun sonucta. Ama iste sirf beni sasirtmak ve mutlu etmek icin yapmis olabilir mi diye dusunuyorum
Kafam durdu canim. Bittim resmen dusunemiyorum. Allah onu bildigi gibi yapsin. Ruj ne ya. Baska bisey mi bulamadin.

O gun hep konustuk arkadasi olsa arkadasim da yanimda derdi
Eger iki lipstick gelirse onlari alip goturcem ne zaman alindi diye. Ama ya onlari baskasinin adina alirsa ?
Ve kendi adina sadece tek fatura kalirsa.
Allahim cildircam.

Acaba o gunku kayitlara bakmazlar mi?Keske oyle bir guzellik yapsalar. Bastan beri supheliydim ben kesin yaninda bir kadin vardi.Carsambaya kadar bekleyin,benim gibi sabirsizsaniz da 'pazartesi gunu alisveris yaptigini biliyorum.NE aldin kime aldin'diye cemkirin.Bakalim itiraf edecekmi size aldigini.Isyerinde oldugunu soylerse hemen beraber isyerine gidin,sabahi beklerseniz gider aynisindan nakit alir. Adini da yazdirmaz bir yere ve siz hicbisey ispat edemeden tum hayatinizi bu supheyle gecirirsiniz.Insallah biz yaniliyoruzdur

Kizlar ya bana iki lipstick gelirse ve ben onlari m.. Goturup de kayit bulamazsam ?
Baskasinin adina alabilir boylece sadece uzerinde tek fatura gorunmez mi

Bana bir ozel mesaj atar misin canim sana bir sey dicem..

Yani gercekten surprizin suyunu cikarmak degil mi bu. Cok sert tartistik al bak surprizi bozdun der verirdi. Acaba is yerinde de ondan mi veremedi diyorum.
Sanmiyorum cok fazla inkar etms cunku oyle bsey yok , sen almssindr vs. Direkt sana aldim diyebilrdi kas yaparken niye goz cikarsinki. Faturadan arastirip ogrenecegini dusunmemistr belki yanlis gormussünee bagladi. Neyse insallah biz yaniliriiz hersey guzel olsun..

Bana almistir belki. Ptesi avmye gitti cunku. Haberim var, aradan ciksin demis olabilir belki. Allahim lutfen boyle olsun.
Sana almis olsa illa gununu mu bekler vermek icin mesela ben oyle biriyim illa gününde vericem once vermem ayrica aldatiyo olsa illa biryerden acik verir size soğuk davranir mesela ama rujda bir erkek icin helede 14 Şubat için cok tuhaf bi hediye

2 ruj 150 lira mi bu kadar pahalı mı bu meretler? İçinde altın tozu mu var acaba :)

Konu sahibi arkadaşım 2 gün daha beklemekten başka çaren yok gibi görünüyor. 14 Şubat sonrası ne yapacagina karar verirsin duruma gore.

Evet ya kime alacak. Yaninda bir kadin olmasa akil edemez ki ruju. Adam ayni adam. Ona da gidip canta ayakkabi vs alir. Sonucta 2 ruja 150 veriyo ya az mi

Yaninda kadin olmali onu almasi icin ama o gun konustuk. Resim de yolladi. Gercekten anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…