Aldatiliyor muyum ? :(

Ogrenmek istiyorsan gercekten su saatten sonra bu konuyu hic acma dedigim gibi unuttgunu ona inandigini dusunsun daha rahat davranir baskasina aldysa aynisindan gidip sanada almaz inandrmak icin herzamanki gibi davran izlemeye al.

O gun hep konustuk arkadasi olsa arkadasim da yanimda derdi
Eger iki lipstick gelirse onlari alip goturcem ne zaman alindi diye. Ama ya onlari baskasinin adina alirsa ?
Ve kendi adina sadece tek fatura kalirsa.
Allahim cildircam.
Bu ihtimali düşünmemiştim. Sorduğun zaman hemen o rujları vermesi lazım sana yarın verim gidim de annemde bırakmıştım değildya beraber gitmeniz lazım ya da dediğin gibi başkası adına alıp kaydı teke düşürebilir.Ama pek anlamamakla birlikte bilen varsa şunu sormak istiyorum diyelim ki yeni iki ruj aldı. Sen mağazaya gittiğinde barkodtan okuttursan belli olur mu bu dün alınmış ya da o pazartesi gününe ait gibi

Bir üye yorum yazmıştı. Mağazaya gitseniz çantamdan birşey çalınmıştı en son bu mağazadayken çantamdaydı güvenlik kameralarına baksanız deseniz? Saat aralığı verirseniz.

bence bekle hiç çaktırma hangi erkek olursa olsun ne kadar saf yada iyi niyetli görünürse görünsün ben hepsinin çok sağlam bir yalan mekanizmasına sahip olduğunu düşünüyorum.En sağlam gerçeği bile kendini bile inandıracak kadar iyi inkar edebiliyorlar.Bekle önce bakalım 14 şubatta neler olacak.

Siz ne yapın biliyor musunuz?

14 şubatta öyle bir hediye gelmezse zaten başkasına almış demektir.

Yok o gün size iki lipstick getirirse ertesi gün yine mağazaya gidin bakın ikinci kere mi alınmış bakalım.

O zaman her şey belli olur zaten. Umarım kötü sonuçlanmaz bu iş.

Eger 14 subatta ruj gelirse ayni sekilde esinin adina sorgulatabilr 2 keremi almis diye farkli faturaysa baska biryerden ben bunu degistrmek istiyorum faturami bulamadim barkoddan gorebilrmisiniz diye sorabilir

2 gün tut kendini sakın gidip mağazadan öğrendiğini söyleme. Eğer hediyeyi vermezse zaten belli olur. Eğer ki sana 14 şubatta verirse yine gider malum mağazadan tekrar eşin adına alışveriş yapılmış mı öğrenirsin. Yani 2. Kere almışsa yine belliolur. Şimdi mağazadan öğrendiğini anlarsa 2.kere aldığında başkası adına düzenletir faturayı daha da öğrenemezsin işin aslını. Ancak böyle rahatlayabilirsin. Acele etme.

Kiz kardesi yok. Eltim yok erkek kardesi bekar . kv makyaj yapmaz.
Arkadasina almistir dicem ama o gun arkadasi yaninda olsa derdi. Iletisim halindeydik.
Senin bukadar şüphelendgini düşğnmedi geçiştirdi bnce.uzatmamıssın ya avm de.iyi davran bak süpheli davranma senin gidp faturaya bakacagnj asla akıl edemez egerki başkasına alndysa ya sana başka hediye gelecek ya da 1 ruj.lütfen bekle toparlamasına izin berme. Şüphelendgni yada faturadan habern oldgnu bilirse arkadsına aldırır hiç ögrenemezsin

Kiz kardesi yok. Eltim yok erkek kardesi bekar . kv makyaj yapmaz.
Arkadasina almistir dicem ama o gun arkadasi yaninda olsa derdi. Iletisim halindeydik.
Bekle sakin kafayla tekrara konuş ama konuşmayı kavgaya çevirme Can'ım .. Bakalım cevap verecekmi yoksa yine inkarmı edecek

Suçluluk paikolojisi ile sizin aklınıza birşey gelmesin diye de resim atmış olabilir

Acaba o gun biri yerine mi aldi,arkadasina ya da arkadasinin esine. Ama bana niye soylemedi. Aksam gelince sormali miyim acik acik
ben yerinde olsam sorarim icimde bu supheyle 3 gun daha bekleyemem. o gun faturayi gördüğünü, ve teyit ettirdigimi söylerim. pat diye, bakalim ne aciklama yapicak. eger sana derse hemen vermesini isterim. iste surda burda derse sabah onunla giderim ve dogrumu bakarim. is yerine rahat gidebilir misin?

Is yerine rahat giremiyorum. Is yerimde diyip aksam alir almamissa da

Eger 14 subatta ruj gelirse ayni sekilde esinin adina sorgulatabilr 2 keremi almis diye farkli faturaysa baska biryerden ben bunu degistrmek istiyorum faturami bulamadim barkoddan gorebilrmisiniz diye sorabilir
Evet böylece iki fatura yapmamış olsa bile pazartesi alınmadığı ya da o gün alınmış olduğu anlaşılır K Kedimkahvemmben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…