- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Aynen bence de böyle olabilir.Ya da görevli kız karıştırdı.Bir bayanla kozmetik alışverişi yapacak kadar işi ilerletmiş olsa bu zamana kadar her şekilde anlardın.Hiç içini soğutma bence.Ne desem bilemedim. Size aldı da 14 şubatta sürpriz mi yapıcak ki?
Bu ihtimali düşünmemiştim. Sorduğun zaman hemen o rujları vermesi lazım sana yarın verim gidim de annemde bırakmıştım değildya beraber gitmeniz lazım ya da dediğin gibi başkası adına alıp kaydı teke düşürebilir.Ama pek anlamamakla birlikte bilen varsa şunu sormak istiyorum diyelim ki yeni iki ruj aldı. Sen mağazaya gittiğinde barkodtan okuttursan belli olur mu bu dün alınmış ya da o pazartesi gününe ait gibiO gun hep konustuk arkadasi olsa arkadasim da yanimda derdi
Eger iki lipstick gelirse onlari alip goturcem ne zaman alindi diye. Ama ya onlari baskasinin adina alirsa ?
Ve kendi adina sadece tek fatura kalirsa.
Allahim cildircam.
Kuyruğu kurtarmak için düşünür bence.
Evet ya kime alacak. Yaninda bir kadin olmasa akil edemez ki ruju. Adam ayni adam. Ona da gidip canta ayakkabi vs alir. Sonucta 2 ruja 150 veriyo ya az mi
Yaninda kadin olmali onu almasi icin ama o gun konustuk. Resim de yolladi. Gercekten anlamiyorum
Eger 14 subatta ruj gelirse ayni sekilde esinin adina sorgulatabilr 2 keremi almis diye farkli faturaysa baska biryerden ben bunu degistrmek istiyorum faturami bulamadim barkoddan gorebilrmisiniz diye sorabilirBu ihtimali düşünmemiştim. Sorduğun zaman hemen o rujları vermesi lazım sana yarın verim gidim de annemde bırakmıştım değildya beraber gitmeniz lazım ya da dediğin gibi başkası adına alıp kaydı teke düşürebilir.Ama pek anlamamakla birlikte bilen varsa şunu sormak istiyorum diyelim ki yeni iki ruj aldı. Sen mağazaya gittiğinde barkodtan okuttursan belli olur mu bu dün alınmış ya da o pazartesi gününe ait gibi
Senin bukadar şüphelendgini düşğnmedi geçiştirdi bnce.uzatmamıssın ya avm de.iyi davran bak süpheli davranma senin gidp faturaya bakacagnj asla akıl edemez egerki başkasına alndysa ya sana başka hediye gelecek ya da 1 ruj.lütfen bekle toparlamasına izin berme. Şüphelendgni yada faturadan habern oldgnu bilirse arkadsına aldırır hiç ögrenemezsinKiz kardesi yok. Eltim yok erkek kardesi bekar . kv makyaj yapmaz.
Arkadasina almistir dicem ama o gun arkadasi yaninda olsa derdi. Iletisim halindeydik.
Bekle sakin kafayla tekrara konuş ama konuşmayı kavgaya çevirme Can'ım .. Bakalım cevap verecekmi yoksa yine inkarmı edecekKiz kardesi yok. Eltim yok erkek kardesi bekar . kv makyaj yapmaz.
Arkadasina almistir dicem ama o gun arkadasi yaninda olsa derdi. Iletisim halindeydik.
Aynen. Bir sekildeo kayitlari izlemeli K KedimkahvemmbenBir üye yorum yazmıştı. Mağazaya gitseniz çantamdan birşey çalınmıştı en son bu mağazadayken çantamdaydı güvenlik kameralarına baksanız deseniz? Saat aralığı verirseniz.
Suçluluk paikolojisi ile sizin aklınıza birşey gelmesin diye de resim atmış olabilirEvet ya kime alacak. Yaninda bir kadin olmasa akil edemez ki ruju. Adam ayni adam. Ona da gidip canta ayakkabi vs alir. Sonucta 2 ruja 150 veriyo ya az mi
Yaninda kadin olmali onu almasi icin ama o gun konustuk. Resim de yolladi. Gercekten anlamiyorum
ben yerinde olsam sorarim icimde bu supheyle 3 gun daha bekleyemem. o gun faturayi gördüğünü, ve teyit ettirdigimi söylerim. pat diye, bakalim ne aciklama yapicak. eger sana derse hemen vermesini isterim. iste surda burda derse sabah onunla giderim ve dogrumu bakarim. is yerine rahat gidebilir misin?Acaba o gun biri yerine mi aldi,arkadasina ya da arkadasinin esine. Ama bana niye soylemedi. Aksam gelince sormali miyim acik acik
Bekle sakin kafayla tekrara konuş ama konuşmayı kavgaya çevirme Can'ım .. Bakalım cevap verecekmi yoksa yine inkarmı edecek
Yok artık o kadar kolay değil o işler polis bile izinsiz izleyemezAynen. Bir sekildeo kayitlari izlemeli K Kedimkahvemmben
ben yerinde olsam sorarim icimde bu supheyle 3 gun daha bekleyemem. o gun faturayi gördüğünü, ve teyit ettirdigimi söylerim. pat diye, bakalim ne aciklama yapicak. eger sana derse hemen vermesini isterim. iste surda burda derse sabah onunla giderim ve dogrumu bakarim. is yerine rahat gidebilir misin?
Evet böylece iki fatura yapmamış olsa bile pazartesi alınmadığı ya da o gün alınmış olduğu anlaşılır K KedimkahvemmbenEger 14 subatta ruj gelirse ayni sekilde esinin adina sorgulatabilr 2 keremi almis diye farkli faturaysa baska biryerden ben bunu degistrmek istiyorum faturami bulamadim barkoddan gorebilrmisiniz diye sorabilir
Suçluluk paikolojisi ile sizin aklınıza birşey gelmesin diye de resim atmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?