Aldatiliyor muyum ? :(

Google haritalarda solda zaman çizelgeniz diye bir bölüm var. Ordan pazartesi günü nerelere gittiğine bakarak da bi fikir edinebilirsin. Bildiğin yerler dışında bi yere gitmiş mi diye

Canim eger boyle bi pislikse sonuna kadar inkar eder gibime geliyor. O yuzden konusmak cok da mantikli degil ama kendimi nasil tutcam..

Dun cok kotu tartistik. Oyle bir fatura yok dedi ya cildircam. Bugun de ayni seyi soyler. Simdi ben sordukca iyice dikkat cekiyorum gidip yenisini almaz mi

bu kadar tartışmaya size almış olsa söylerdi bence..
hatta süprizi mahvettin diye üste çıkma şansı bile varmış..
konuyu tekrar açtığında neyden şüphelendiğinizi anlamadı mı? insan itham edildiği şey doğru değilse ispatlamak ister doğal olarak.

Evet zaten beni bu aldatilma fikrine surukleyen de bu oldu.
Neden ya neden. Aldiysan hemen ver zaten konuda hakli oluyosun o zaman.
Sadece su ihtimal var aldigi sey evde yok. Acaba is yerinde diye soylemek mi istemedi. Ya da aldim ama isyerimde dese zaten inanmicagimi dusunerek soylemiyo olabilir mi

Bi de acikcasi oyle bir halt yese faturayi saklar hele hele Cekilise katilir mi allah askina. Ne bileyim kafami karistirdi bu konu:) bi masum diyorum bi haltlar karistiriyo diyorum

Barkoddan anlasilir mi ? O zaman tamam. Bu cok iyi.
Sanmıyorum. Neticede aynı ürünün barkodu da aynıdır. Öyle bu ürün şu gün alınmış diyemezler sadece o da o bilgiyi verecek olurlarsa , bu üründen şu günlerde satın alınmış, bilgisi verebilirler ve siz elinizdekinin hangisi olduğunu bilemezsiniz

Google haritalarda solda zaman çizelgeniz diye bir bölüm var. Ordan pazartesi günü nerelere gittiğine bakarak da bi fikir edinebilirsin. Bildiğin yerler dışında bi yere gitmiş mi diye

Ona bakabilmesi için konum geçmişinin açık olması lazım. Benimkine baktım bende kapalı mesela açayım mı diye soruyor. Açık değilse bakamaz yani.

Bi de acikcasi oyle bir halt yese faturayi saklar hele hele Cekilise katilir mi allah askina. Ne bileyim kafami karistirdi bu konu:) bi masum diyorum bi haltlar karistiriyo diyorum
Onu da dusunuyorum. Onu hemen atmaz mi ya salak mi o kadar ?
Yoksa cuzdaninda kaldi da nasilsa yaninda yoktum o islemleri yaparken arada kaynar diye mi dusundu.
Artik hic bisey bilmiyorum

Barkoddan anlaşılmaz. Aynı ürünün barkod numarası aynı olur. Yani bü ürünler şu gün sarılmış diye belli olmaz. Sadece şöyle yapılabilir. Daha önce bi mağazada faturamı kaybettiğim için belirttiğim tarihlerde o ürünün satışına bakmışlardı. Mesala 2 ruj var ikisi birlikte bi cuma günü satılmış bir de şu tarihte diye yardımcı olabilirler. Ama olmayabilirler de.

Dun cok kotu tartistik. Oyle bir fatura yok dedi ya cildircam. Bugun de ayni seyi soyler. Simdi ben sordukca iyice dikkat cekiyorum gidip yenisini almaz mi
Canım zaten yeterince dikkat çekmişsin konuya tartışma olmuş senin mağazaya gittiğini düşünemese bile almışsa çoktan almıştır. O yüzden acaba beklemesen mi kendini yiyip bitirmektense. Ne bileyim ben çatlarım ya. Ve biz bayanlar ne yaparsak yapalım duygularımızı belli ediyoruz yani demek istediğim bu konuya taktığını zaten anlamıştır adam. Barkodtan baktırma şansı varsa pazartesi zaten cepte senin barkodta başka gün çıkarsa farklı ruj demektir. Pazartesi çıkarsa eşin masum.

Saçma ve bayağı basit bir fikir olabilir ama o mağazaya gitseniz. Mağaza müdürüyle konuşsanız eşinizin sizi aldattığını söyleseniz. Eşinizin fotosunu gösterseniz. Yanında bayan olup olmadığını öğrenebilirsiniz . (sadece fikir üretmek amaçlı aklıma geldi)

E simdi bana alsa 2 ruj. Baskasina aldirmis olsa ben ogrenemicem gercekte ne zaman aldigini..
Bi ihtimal belki hic vermicek oyle bi hediye

avm de çekilişe katıldığı faturayı çekiliş kodunun altına kaç faturaysa zımbalıyorlar. Sizde o fatura olması lazım mac ten alınmış 150 tl lik fatura. üzgünüm faturanın oradan çıkarıldığını düşündüm. siz toplayınca eksik çıkmasın diye belki 149.90 lık bi fatura koydu yerine ya da tamamen yanlışlıklar silsilesi. İzlemeye devam edin.

katılıyorum, bu sebeple konu sahibi keşke gittiğinde lipsticklerin kodunu öğrenseydi. gidip birebir aynısını alması düşük ihtimal. 14ünde ona verirse eşleştirirdi.

Acik degildir konumu. Sarji bitmesin diye

Yok arkadaşın kastettiği konum değil. Konumu açık olmasa bile gittiği yerlerin bir haritasını çıkarıyor Google Haritalar. Ama bunu yapabilmek için önceden açmak gerekiyor. Mesela bende açık değil şöyle görünüyor.

Gelmissin canim.bir umut hallettin diye dusundum ama yine sorun var galiba mecburen 14 subati bekliceksin ama bence bic bir erkek heleki hic bilmedigi bir kozmetik magazasindan gidip onlari almaz ins sanadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…