- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Evet böylece iki fatura yapmamış olsa bile pazartesi alınmadığı ya da o gün alınmış olduğu anlaşılır K Kedimkahvemmben
Google haritalarda solda zaman çizelgeniz diye bir bölüm var. Ordan pazartesi günü nerelere gittiğine bakarak da bi fikir edinebilirsin. Bildiğin yerler dışında bi yere gitmiş mi diyeBen veriyorum ya kendi de ben mutlu olayim diyip vermis olabilir. Ama yine de aldiklarimi pahali buluyor. Erkek kafasi 150ye kucucuk sey aliyosun sonucta. Ama iste sirf beni sasirtmak ve mutlu etmek icin yapmis olabilir mi diye dusunuyorum
Kafam durdu canim. Bittim resmen dusunemiyorum. Allah onu bildigi gibi yapsin. Ruj ne ya. Baska bisey mi bulamadin.
Senin bukadar şüphelendgini düşğnmedi geçiştirdi bnce.uzatmamıssın ya avm de.iyi davran bak süpheli davranma senin gidp faturaya bakacagnj asla akıl edemez egerki başkasına alndysa ya sana başka hediye gelecek ya da 1 ruj.lütfen bekle toparlamasına izin berme. Şüphelendgni yada faturadan habern oldgnu bilirse arkadsına aldırır hiç ögrenemezsin
Dun cok kotu tartistik. Oyle bir fatura yok dedi ya cildircam. Bugun de ayni seyi soyler. Simdi ben sordukca iyice dikkat cekiyorum gidip yenisini almaz mi
bu kadar tartışmaya size almış olsa söylerdi bence..
hatta süprizi mahvettin diye üste çıkma şansı bile varmış..
konuyu tekrar açtığında neyden şüphelendiğinizi anlamadı mı? insan itham edildiği şey doğru değilse ispatlamak ister doğal olarak.
Sanmıyorum. Neticede aynı ürünün barkodu da aynıdır. Öyle bu ürün şu gün alınmış diyemezler sadece o da o bilgiyi verecek olurlarsa , bu üründen şu günlerde satın alınmış, bilgisi verebilirler ve siz elinizdekinin hangisi olduğunu bilemezsinizBarkoddan anlasilir mi ? O zaman tamam. Bu cok iyi.
Google haritalarda solda zaman çizelgeniz diye bir bölüm var. Ordan pazartesi günü nerelere gittiğine bakarak da bi fikir edinebilirsin. Bildiğin yerler dışında bi yere gitmiş mi diye
Onu da dusunuyorum. Onu hemen atmaz mi ya salak mi o kadar ?Bi de acikcasi oyle bir halt yese faturayi saklar hele hele Cekilise katilir mi allah askina. Ne bileyim kafami karistirdi bu konu:) bi masum diyorum bi haltlar karistiriyo diyorum
Acik degildir konumu. Sarji bitmesin diyeOna bakabilmesi için konum geçmişinin açık olması lazım. Benimkine baktım bende kapalı mesela açayım mı diye soruyor. Açık değilse bakamaz yani.
Canım zaten yeterince dikkat çekmişsin konuya tartışma olmuş senin mağazaya gittiğini düşünemese bile almışsa çoktan almıştır. O yüzden acaba beklemesen mi kendini yiyip bitirmektense. Ne bileyim ben çatlarım ya. Ve biz bayanlar ne yaparsak yapalım duygularımızı belli ediyoruz yani demek istediğim bu konuya taktığını zaten anlamıştır adam. Barkodtan baktırma şansı varsa pazartesi zaten cepte senin barkodta başka gün çıkarsa farklı ruj demektir. Pazartesi çıkarsa eşin masum.Dun cok kotu tartistik. Oyle bir fatura yok dedi ya cildircam. Bugun de ayni seyi soyler. Simdi ben sordukca iyice dikkat cekiyorum gidip yenisini almaz mi
Barkoddan anlaşılmaz. Aynı ürünün barkod numarası aynı olur. Yani bü ürünler şu gün sarılmış diye belli olmaz. Sadece şöyle yapılabilir. Daha önce bi mağazada faturamı kaybettiğim için belirttiğim tarihlerde o ürünün satışına bakmışlardı. Mesala 2 ruj var ikisi birlikte bi cuma günü satılmış bir de şu tarihte diye yardımcı olabilirler. Ama olmayabilirler de.
katılıyorum, bu sebeple konu sahibi keşke gittiğinde lipsticklerin kodunu öğrenseydi. gidip birebir aynısını alması düşük ihtimal. 14ünde ona verirse eşleştirirdi.Sanmıyorum. Neticede aynı ürünün barkodu da aynıdır. Öyle bu ürün şu gün alınmış diyemezler sadece o da o bilgiyi verecek olurlarsa , bu üründen şu günlerde satın alınmış, bilgisi verebilirler ve siz elinizdekinin hangisi olduğunu bilemezsiniz
Acik degildir konumu. Sarji bitmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?