Aldatiliyor muyum ? :(

Orda zaten cuma gunu yoktu. Hangi arada cikardi bilmiyorum ama yok.
Ve bana oyle bi fatura yok zaten dedi.
Yerine 150 liralik fatura da koymamis. Dun iyice baktim

evde yoksada iş yerinde bıraktım gel gidip alalım diyebilirdi bence.
dediğim gibi üstelik bana nasıl güvenmezsinde girip beni itham ettiğin şeyden utan dan çıkıp bu mevzuda haklı duruma geçmiş olurdu.
bir taraftanda karısına sevgilisine ruj alan bir erkek düşünemedim. bir erkeğin aklına hediye olarak alınacak şeyler arasında gelmez yani. ancak birlikte çıkılan bir alışverişse alınmış olabilir.
son olarakta size kesinlikle sevgililer gününde iki adet ruj geleceğinden eminim.
ama p.tesi alınanlar ama sonradan alacağı.

Belki mağazadaki elemanlardan yardım aldı hediye konusunda. Onlar da kaliteli, trend, tenine uyar vs. diye ikna edip sattılar..

150tl bir ruja (yeni tabirle lipstick) verir mi eşiniz bilmem siz daha iyi bilirsiniz. Benim eşim en fazla parfüm alabilir mesela..
Sabırlı olmaktan başka çareniz yok şu aşamada. Eğer şüphelenirse çabanız da boşa gider..

Canim dun kafam karisikti bugun daha beter oldu. Almis ya almis. Ve bana oyle bi fatura yok diyor.
Insallah
Valla ruyama bile girdi sinirden cok az kaldi bakalim.ne cikicak... peki esin bu cekilis olayina merakli demistin acaba calistigi yerde bile bunundile getiriyormu hani bisey alirsaniz.benim.adima.yazdirin fatura lazim.diyebilirmi acaba.. ama oylede olsa aciklama yapardi

Acikcasi su an 14 subati beklemek bence cok sacma, cikarip al sana almistim dese bile bu saatten sonra guven vermez, kadindan geri istemis, ya da aynisindan gidip almis olabilir durumu kurtarmak icin. Bence eve geldiginde ciddi anlamda sikistirin, ogrendim ne aldigini deyin, tarihini saatini bile ogrendim hemen cikarip veriyosun deyin, isyerindeyse birlikte isyerine gidin alin gerekirse. Bosanmakla tehdit edin sizi ikna edecek birsey bulacaktir masumsa gercekten.

Cok sacma gelebilir ama, bunun altindan kadin giysisi seviciligi cikmasin:) hani makyaj yapmayi, suslenmeyi seven ama gayet normal evli barkli erkekler var ya:) belki de kendine almistir:)

Yapmazlar.
E simdi bana alsa 2 ruj. Baskasina aldirmis olsa ben ogrenemicem gercekte ne zaman aldigini..
Bi ihtimal belki hic vermicek oyle bi hediye
İşte sadece 2rujun birlite satıldığı faturaları inceletirsin. Yani cuma gününden sonra 2 sinin birlikte satıldığı bi fatura daha varsa büyük ihtimal tekrar eşine aittir. Faturanın kime ait olduğunu da rica edersen belki söylerler. O kişiyi tanıyor olabilirsin. Zaten numarasıyla sadece ikisinin olması faturada bile belli eder yani. İşte eşine çaktırmaman lazım. Senin bu kadar disikleyeceğini bilmezse bi yerde açık verir, gider kendi adına alır, daha rahat hareket eder. Tüm kalbimle inşallah eşinin günahını alıyoruzdur diye dua ediyorum. Ama varsa da bir şey karşına çıkar umarım.

Ay tovbe. Vallahi kalbime inecek. Oyle biri degil olmasin.

Evet kullaniyorum ama kucuck bisey ona 150 vermez ki cok der.
Ya bana mi almistir , kaliteli olsun diye oraya mi gitmistir. Cunku kullandigim bisey. Kozmetigi sevdigimi de biliyor yani bana uygun bi hediye olur. Ama bilmiyorum
İyimser olmak istiyorum ama ne yalan söyliyeyim biraz şüpheli bir durum.
Bir erkek ( tabiki istisnaları vardır) ne anlar lipstickten
Nerden aklına gelir hediye için öyle bir mağazaya girmek? Böyle şeylerden anlayan ya karısına ya bakımına çok düşkün olması lazım. Öyle bile olsa markayı kestirmesi beğendirmesi zor diye böyle bir hediye seçme ihtimali ne kadardır?
Bence cevabını alamayacağınız sorular sormayın boşuna. Alabilseydiniz şimdiye kadar alırdınız bunca tantanaya. Siz bundan sonra onu takibe alın varsa öyle birşey illa açık verecektir.
Ama şimdi çok üstüne giderseniz varsa bile öyle birşey açık vermeyecek belki sonlandıracak ve sizde hep böyle acabalarla kalacaksınız. Zor bir durum ya allah sabır kolaylık versin. İnşallah sonu iyi çıksın.

Erkek kardeşi rica etti de acaba onun sevgilisine mi aldı olabilir. Avm de olduğunu öğrenmiştir kardeşi rica etmiştir belki. Pahalı gelmiştir Sizde istemeyin diye söylemiyordur. 2 ruj için celallenmeyelim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…