- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
avm de çekilişe katıldığı faturayı çekiliş kodunun altına kaç faturaysa zımbalıyorlar. Sizde o fatura olması lazım mac ten alınmış 150 tl lik fatura. üzgünüm faturanın oradan çıkarıldığını düşündüm. siz toplayınca eksik çıkmasın diye belki 149.90 lık bi fatura koydu yerine ya da tamamen yanlışlıklar silsilesi. İzlemeye devam edin.
Gelmissin canim.bir umut hallettin diye dusundum ama yine sorun var galiba mecburen 14 subati bekliceksin ama bence bic bir erkek heleki hic bilmedigi bir kozmetik magazasindan gidip onlari almaz ins sanadir
Arabayı aradın mı yazmıştım görmedin galiba
Evet zaten beni bu aldatilma fikrine surukleyen de bu oldu.
Neden ya neden. Aldiysan hemen ver zaten konuda hakli oluyosun o zaman.
Sadece su ihtimal var aldigi sey evde yok. Acaba is yerinde diye soylemek mi istemedi. Ya da aldim ama isyerimde dese zaten inanmicagimi dusunerek soylemiyo olabilir mi
Valla ruyama bile girdi sinirden cok az kaldi bakalim.ne cikicak... peki esin bu cekilis olayina merakli demistin acaba calistigi yerde bile bunundile getiriyormu hani bisey alirsaniz.benim.adima.yazdirin fatura lazim.diyebilirmi acaba.. ama oylede olsa aciklama yapardiCanim dun kafam karisikti bugun daha beter oldu. Almis ya almis. Ve bana oyle bi fatura yok diyor.
Insallah
Canim gidip danismayla gorusup faturayi istesen yardimci olamazlarmi? Iade yapicam dersim
Yapmazlar.Saçma ve bayağı basit bir fikir olabilir ama o mağazaya gitseniz. Mağaza müdürüyle konuşsanız eşinizin sizi aldattığını söyleseniz. Eşinizin fotosunu gösterseniz. Yanında bayan olup olmadığını öğrenebilirsiniz . (sadece fikir üretmek amaçlı aklıma geldi)
İşte sadece 2rujun birlite satıldığı faturaları inceletirsin. Yani cuma gününden sonra 2 sinin birlikte satıldığı bi fatura daha varsa büyük ihtimal tekrar eşine aittir. Faturanın kime ait olduğunu da rica edersen belki söylerler. O kişiyi tanıyor olabilirsin. Zaten numarasıyla sadece ikisinin olması faturada bile belli eder yani. İşte eşine çaktırmaman lazım. Senin bu kadar disikleyeceğini bilmezse bi yerde açık verir, gider kendi adına alır, daha rahat hareket eder. Tüm kalbimle inşallah eşinin günahını alıyoruzdur diye dua ediyorum. Ama varsa da bir şey karşına çıkar umarım.E simdi bana alsa 2 ruj. Baskasina aldirmis olsa ben ogrenemicem gercekte ne zaman aldigini..
Bi ihtimal belki hic vermicek oyle bi hediye
Acikcasi su an 14 subati beklemek bence cok sacma, cikarip al sana almistim dese bile bu saatten sonra guven vermez, kadindan geri istemis, ya da aynisindan gidip almis olabilir durumu kurtarmak icin. Bence eve geldiginde ciddi anlamda sikistirin, ogrendim ne aldigini deyin, tarihini saatini bile ogrendim hemen cikarip veriyosun deyin, isyerindeyse birlikte isyerine gidin alin gerekirse. Bosanmakla tehdit edin sizi ikna edecek birsey bulacaktir masumsa gercekten.
Cok sacma gelebilir ama, bunun altindan kadin giysisi seviciligi cikmasin:) hani makyaj yapmayi, suslenmeyi seven ama gayet normal evli barkli erkekler var ya:) belki de kendine almistir:)
Orda zaten cuma gunu yoktu. Hangi arada cikardi bilmiyorum ama yok.
Ve bana oyle bi fatura yok zaten dedi.
Yerine 150 liralik fatura da koymamis. Dun iyice baktim
Yani bilemedim aldatma cikmasindansa elbide seviciligi daha masum geldi:)Ay tovbe. Vallahi kalbime inecek. Oyle biri degil olmasin.
İyimser olmak istiyorum ama ne yalan söyliyeyim biraz şüpheli bir durum.Evet kullaniyorum ama kucuck bisey ona 150 vermez ki cok der.
Ya bana mi almistir , kaliteli olsun diye oraya mi gitmistir. Cunku kullandigim bisey. Kozmetigi sevdigimi de biliyor yani bana uygun bi hediye olur. Ama bilmiyorum
ft ları topladın mı?
tutar 150 eksik olmalı o zaman.
Uff allahim yarabim cok zor bi durum. 14 subata kadar bekle. Beklemesi zor ama bekle. Haksiz duruma düsmememk icin.Gorustum canim ilk oraya gittim kiz yoktu ama baska bir calisan yanlislik olabilir dedi. Nolur nolmaz m..e gideyim dedim. Aldigini ogrendim
Açıksa bakabilir aynen. Değilse de açsınOna bakabilmesi için konum geçmişinin açık olması lazım. Benimkine baktım bende kapalı mesela açayım mı diye soruyor. Açık değilse bakamaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?