- 3 Nisan 2014
- 36.565
- 149.679
- 798
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Topladim canim iki ihtimalde de 17 bilet hakki kazanmisiz. Yani 150 eksik diyemiyorum
Yani bilemedim aldatma cikmasindansa elbide seviciligi daha masum geldi:)
O degilde, ben beklemeniz taraftari degilim. 14 subata kadar kirk kere kilif hazirlar minaresine
Birde telefonda Chrome google vs geçmişine bakın. Hediye aratmış mı? 14 şubat hediyesi ne alabilirim vs gibi.
Üff kaç msj yazdım ben bile sinir oldum burda. İnşallah eşinizin günahını almışızdır hepimiz
hımm anladım.
ama eşin sonradan okuduğum yorumlarına göre ruj aldığını bildiğini bilmiyor.
o zaman 14 şubatı beklrmelisin bencede . mac den ruj değilde başka bir hediye verirse sana kesin kanıt olur zaten.
evde mac kullandığın ne var mesela bakıp onlardan birini alabilir gidip.
Belki sizle konuştuktan sonra bulusmustur yada daha kotusu aldatiyorsa o kadin evli oldugunu biliyordur ay bunlar cok cirkin seyler icimden bi his 14 Şubat icin almistir diyo bazdn erkekler ince dusunebiliyorEvet ya kime alacak. Yaninda bir kadin olmasa akil edemez ki ruju. Adam ayni adam. Ona da gidip canta ayakkabi vs alir. Sonucta 2 ruja 150 veriyo ya az mi
Yaninda kadin olmali onu almasi icin ama o gun konustuk. Resim de yolladi. Gercekten anlamiyorum
Belki sizle konuştuktan sonra bulusmustur yada daha kotusu aldatiyorsa o kadin evli oldugunu biliyordur ay bunlar cok cirkin seyler icimden bi his 14 Şubat icin almistir diyo bazdn erkekler ince dusunebiliyor
Ruju var, kapaticisi var fondoteni var.
Yok bilmiyor. Vermezse her sey ortada. Verirse de bilmiyorum
bunlardan biri 150 lira değilse o zaman yine 2 ruj alır. ki değil sanırım ben pudrasını kullanıyorum 150 değil. aynı fiyatı tutturmak için 2 ruj alacaktır o zaman yine. yani 14 şubatta 2 ruj verse bile yinede şüphelerin dinmeyecek . çok fena bir durum. bence sakin olmalısın fevri hareket edip yakalayabileceğin ipuçlarından olma.
Mac 150 tl nedir anlayamadım?
Canim belki yazan olmuştur ama benimde aklima şu geldi iş yerinde bayan çalışan var mi? Egerki varsa belki birlikte avm de gezerken(diger is arkadaslari da yanlarinda olmak sartiyla?) bayan is arkadasi almis olabilir mi esinin kredini kartini kullanmıştır belki. Esinde kizarsin diye sana diyememistirIgrenc dusuncesi bile midemi bulandiriyor.
Ama iki uc kez konustuk. Araliklarla. Ama kadin varsa ve benle konusmasi icin sessiz kalmissa(((((((
Sıkıştırma bacım, zaten sıkıştırmışsın cevap alamamışsın! Gene aynı olacak. Daha fazla işkillendirme takipte kal bence. Yoksa hep böyle şüphelerin olacak. En azından 14 şubatı bekle.Belki 2 degil bir tane alacak.
Simdi ben bugun skistrsam mi?
Inkar etmez mi eger yaptiysa. Arkadasima aldim falan derse zaten hic ispatlayamam.
Ne varsa ciksin ortaya
Bi bayan arkadaşı Mac’ten alışveriş yapmıştır , eşiniz de o fişi alıp çekiliş fişlerine eklemiştir. Tutar ve çekiliş şansı artsın diye .
Eşinizin aldattığına ihtimal vermiyorum.
Yani fiş ne eşinizin , ne de size alınmış bir hediye diyorum.
Tüm yorumları okudum. İşler iyice karışmış sanırım.
Şimdi bence senin yapabileceğin 2 seçenek var.
1si, hemen bugün konuyu açıcaksın ve diceksin ki "o mağazadan 2 adet ruj almışsın neredeyse şimdi çıkar yoksa valizimi toplar giderim." kesinlikle o rujlar ortaya çıkmadan konuyu kapatmıcaksın. Rujlar neredeyse gece bile olsa gidip oradan o gece mutlaka alman lazım.
2.si de, 14 şubatı bekleyeceksin. Olur da o rujları sana hediye ederse yine o mağazanın yolunu tutup o hediye hangi tarihte alınmış sorgulatacaksın. Tarih yine p.tesiyi gösteriyorsa sıkıntı yok demektir.
Eşin başkasının adına o mağazaya gidip ürün alacağını sanmam. Tabi o güne kadar birşeyi belli etmemeniz normal davranmanız gerekiyor.
Fakat anlamadığım nokta; ben bir hediye almış olsam ve böyle bir durumla karşılaşmış olsaydım kesinlikle aldığım hediyeyi o an çıkarıp verirdim yanlış anlaşılmaya maruz kalmamak için.
Eşinin fişi saklaması, tuhaf tavırlar sergilemesi, üste çıkmak için sizi bastırmaya çalışması böyle bir mevzudan kavga çıkmasına izin vermesi falan.. ne biliyim pek masum gelmedi. İnş. yanılıyorumdur.
Bence de beklemek en mantıklısı.Ilk ihtimalde korktugum sey ,sen bana guvenmiyosun diyip uste cikmasi.
Ya eger boyle bisey varsa suratina carpmak istiyorum. Yalan soyleyemesin.
Cok inatcidir ne biliyim iste bile olsa gidip almayabilir onu.
Beklemek en mantiklisi. Bilmiyorum sanki beklersem bir seyler aciga cikcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?