Aldatiliyor muyum ? :(

Topladim canim iki ihtimalde de 17 bilet hakki kazanmisiz. Yani 150 eksik diyemiyorum

hımm anladım.
ama eşin sonradan okuduğum yorumlarına göre ruj aldığını bildiğini bilmiyor.
o zaman 14 şubatı beklrmelisin bencede . mac den ruj değilde başka bir hediye verirse sana kesin kanıt olur zaten.
evde mac kullandığın ne var mesela bakıp onlardan birini alabilir gidip.

Birde telefonda Chrome google vs geçmişine bakın. Hediye aratmış mı? 14 şubat hediyesi ne alabilirim vs gibi.

Üff kaç msj yazdım ben bile sinir oldum burda. İnşallah eşinizin günahını almışızdır hepimiz

Yani bilemedim aldatma cikmasindansa elbide seviciligi daha masum geldi:)

O degilde, ben beklemeniz taraftari degilim. 14 subata kadar kirk kere kilif hazirlar minaresine

Iste soylesem bir dert soylemezsem baska dert.
Tum ihtimalleri dusuncem.
Simdi aksam gelince soylesem. Evet sana aldim isyerimde diyecek. Is yerine gidemiyorum, aksam da aynisindan alir getirir.
Ya da o gun bi arkadasla karsilastik aldim dicek. Yine ispatlayamicam.
Eger soylemezsem 14unde bana bu hediyeyi vermezse zaten durum ortada
Verirse
Bilmiyorum..

Ruju var, kapaticisi var fondoteni var.
Yok bilmiyor. Vermezse her sey ortada. Verirse de bilmiyorum

Belki sizle konuştuktan sonra bulusmustur yada daha kotusu aldatiyorsa o kadin evli oldugunu biliyordur ay bunlar cok cirkin seyler icimden bi his 14 Şubat icin almistir diyo bazdn erkekler ince dusunebiliyor

Belki sizle konuştuktan sonra bulusmustur yada daha kotusu aldatiyorsa o kadin evli oldugunu biliyordur ay bunlar cok cirkin seyler icimden bi his 14 Şubat icin almistir diyo bazdn erkekler ince dusunebiliyor

Igrenc dusuncesi bile midemi bulandiriyor.

Ama iki uc kez konustuk. Araliklarla. Ama kadin varsa ve benle konusmasi icin sessiz kalmissa(((((((

Ruju var, kapaticisi var fondoteni var.
Yok bilmiyor. Vermezse her sey ortada. Verirse de bilmiyorum

bunlardan biri 150 lira değilse o zaman yine 2 ruj alır. ki değil sanırım ben pudrasını kullanıyorum 150 değil. aynı fiyatı tutturmak için 2 ruj alacaktır o zaman yine. yani 14 şubatta 2 ruj verse bile yinede şüphelerin dinmeyecek . çok fena bir durum. bence sakin olmalısın fevri hareket edip yakalayabileceğin ipuçlarından olma.

Mac rujlarda 14 şubata özel bir ruj alımına seçili üründe ikinci ruj hediye diye bir kampanya gördüm hafta sonu .eşinizde gördü kampanyadan faydalanmak istedi diyelim makyaj yapmayı seviyorsunuz diye ama fatura da 75 liralık değil 150 tl diyorsunuz .hediye edilen ürünün fiyatıda faturaya yansımaz.en iyi tarafından düşünmeye çalışıyorum aklıma gelen hiç bir ihtimale uymuyo.

Bi bayan arkadaşı Mac’ten alışveriş yapmıştır , eşiniz de o fişi alıp çekiliş fişlerine eklemiştir. Tutar ve çekiliş şansı artsın diye .
Eşinizin aldattığına ihtimal vermiyorum.
Yani fiş ne eşinizin , ne de size alınmış bir hediye diyorum.

Belki 2 degil bir tane alacak.
Simdi ben bugun skistrsam mi?
Inkar etmez mi eger yaptiysa. Arkadasima aldim falan derse zaten hic ispatlayamam.
Ne varsa ciksin ortaya

Igrenc dusuncesi bile midemi bulandiriyor.

Ama iki uc kez konustuk. Araliklarla. Ama kadin varsa ve benle konusmasi icin sessiz kalmissa(((((((
Canim belki yazan olmuştur ama benimde aklima şu geldi iş yerinde bayan çalışan var mi? Egerki varsa belki birlikte avm de gezerken(diger is arkadaslari da yanlarinda olmak sartiyla?) bayan is arkadasi almis olabilir mi esinin kredini kartini kullanmıştır belki. Esinde kizarsin diye sana diyememistir

arkadasina alsa bunca olaydan sonra demezmi ? sizin gidip o magazaya soracaginizi akil edermi sanmiyorum .. birde once sen aldin diyor sonra sen yanlis anladin diyor ... kim olsa suphelenir 14 şubata kadar bekleyin sonra soylersiniz...

Belki 2 degil bir tane alacak.
Simdi ben bugun skistrsam mi?
Inkar etmez mi eger yaptiysa. Arkadasima aldim falan derse zaten hic ispatlayamam.
Ne varsa ciksin ortaya
Sıkıştırma bacım, zaten sıkıştırmışsın cevap alamamışsın! Gene aynı olacak. Daha fazla işkillendirme takipte kal bence. Yoksa hep böyle şüphelerin olacak. En azından 14 şubatı bekle.

Tüm yorumları okudum. İşler iyice karışmış sanırım.
Şimdi bence senin yapabileceğin 2 seçenek var.
1si, hemen bugün konuyu açıcaksın ve diceksin ki "o mağazadan 2 adet ruj almışsın neredeyse şimdi çıkar yoksa valizimi toplar giderim." kesinlikle o rujlar ortaya çıkmadan konuyu kapatmıcaksın. Rujlar neredeyse gece bile olsa gidip oradan o gece mutlaka alman lazım.
2.si de, 14 şubatı bekleyeceksin. Olur da o rujları sana hediye ederse yine o mağazanın yolunu tutup o hediye hangi tarihte alınmış sorgulatacaksın. Tarih yine p.tesiyi gösteriyorsa sıkıntı yok demektir.
Eşin başkasının adına o mağazaya gidip ürün alacağını sanmam. Tabi o güne kadar birşeyi belli etmemeniz normal davranmanız gerekiyor.
Fakat anlamadığım nokta; ben bir hediye almış olsam ve böyle bir durumla karşılaşmış olsaydım kesinlikle aldığım hediyeyi o an çıkarıp verirdim yanlış anlaşılmaya maruz kalmamak için.
Eşinin fişi saklaması, tuhaf tavırlar sergilemesi, üste çıkmak için sizi bastırmaya çalışması böyle bir mevzudan kavga çıkmasına izin vermesi falan.. ne biliyim pek masum gelmedi. İnş. yanılıyorumdur.

Ilk ihtimalde korktugum sey ,sen bana guvenmiyosun diyip uste cikmasi.
Ya eger boyle bisey varsa suratina carpmak istiyorum. Yalan soyleyemesin.
Cok inatcidir ne biliyim iste bile olsa gidip almayabilir onu.
Beklemek en mantiklisi. Bilmiyorum sanki beklersem bir seyler aciga cikcak.

Canım dün de yazmıştım bence sana aldı, 150 lira bi ruja verme diyosun; dışardan ne bilsim fiyatını? Belki girdi satış elemanı da bi şekilde sattı o da aldı diyelim.
Oraya ruj almaya girsen rujla beraber dudak kalemi,far alsan göz kalemi fondöten alsan pudra satmak isterler ben ne zaman girsem böle oldu.
Belki iki renk arasında kaldı elemanda ikisinide alın dedi.
İkna kabiliyeti iyi bi satışcıysa bi şekilde satmıştır.
Sonucta bayanlara yönelik bi magaza bi bakıyım 14 şubat için demiştir ve girincede almıştır hiç olmayacak şey mi değil.

Bence de beklemek en mantıklısı.
Ama sakın agresif ya da tuhaf tavırlar sergileme.
Ona inanmış ve hiçbirşey yokmuş gibi davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…