Aldatiliyor muyum ? :(

Bu kadar tepki vermenizin altında demek ki eşinizde başka şüphe duyduğunuz durumlar da olduğu aklıma geldi. Bu da üstüne tuz biber olmuş gibi sanki..

Arkadaşına almış olamaz. Fatura adamın üzerine. Aekadaşıyla avm ye gitti ruj seçerken başını bekledi parasını ödeyip faturayı adına kestirdiyse o zaten baya özel bi arkadaştır.

Şimdiden açık vermeni tavsiye etmem. Şimdi sorarsan eline sonradan alınmış 2 adet ruj gelebilir.
Başka şeyler yap. Seni oyalayacak şeyler. Uzak da durma bu 2 gün.
Sorarsa başım ağrıyor. Hasta olacağım sanki falan diye uydur bir şeyler..

Ben sana alındığını düşünüyorum onların.
Belki kendisi almadı bir arkadaşına aldırdı arkadaşı da fişi getirdi ona..

Belki 2 degil bir tane alacak.
Simdi ben bugun skistrsam mi?
Inkar etmez mi eger yaptiysa. Arkadasima aldim falan derse zaten hic ispatlayamam.
Ne varsa ciksin ortaya

benim fikrim konuyu bir daha açmamanız ve ona inanmış gibi yapmanız ki rahatlasın. arkadaşına almış olsa daha avm de sen görüp sorduğunda söylerdi. üstelik nakit ödemiş saçma yani.

Şuanda sorsa kavga etse bile adam bekleyip rujları anlaşılmayacak şekilde tekrar alıp bir de üstüne ben sana süpriz yapacaktım sen beni neyle suçladın yazıklar olsun sana der. Derler yani erkek milleti. O saatten sonra hiçbir şeyden emin olunmaz. Yapacağı süprize bu kadar sadık kalmış olabilir mi? Yalan mı? En iyisi beklemek. Ayrıca adamın suçu yoksa kalbi de kırılmamış olur.

hemen kötüyü düşünmeyin
önümüzde 14 şubat gibi bir gün var.bekleyin birazcık
ha hala bir ses seda yoksa gizliden takip edin hamlelerini

Bu kadar tepki vermenizin altında demek ki eşinizde başka şüphe duyduğunuz durumlar da olduğu aklıma geldi. Bu da üstüne tuz biber olmuş gibi sanki..

Bu kadar tepki dediginiz ? Sadece su anlattiklarim bence yeterli tepkime.
Hayir ya hic bir supheli hareketi yok. O yuzden 2 gun hic aldatilmayi aklima getirmedim. Ama o surekli sebeplerini degistirdi. Abartti o fatura yok dedi. Ama ogrendim ki var. E simdi nasil suphelenmiyim

Canim insallah. Gercekten cok uzgunum. Ve tedirginim. insallah banadir..

Canim insallah. Gercekten cok uzgunum. Ve tedirginim. insallah banadir..

Şöyle bir senaryo da var bak..
İşyerinden bir arkadaşı kendisine alacaktı zaten eşinin de haberi oldu "ben şurada çekilişe katılacağım fişleri benim adıma alır mısınız?" diye rica etti.. O da arkadaşına jest yaptı..gibi..
Sen sorunca da bu kişi kadınsa yanlış anlarsın diye inkar etti. Olamaz mı?

Insallah. Ama oyle olsa soylemez mi bi noktada. Insallah oyledir

Acaba birine alacakti da bana mi soylemedi. Of of kafam karisik. Resmen zehir etti gunlerimi

Bu kadar tepki vermenizin altında demek ki eşinizde başka şüphe duyduğunuz durumlar da olduğu aklıma geldi. Bu da üstüne tuz biber olmuş gibi sa
Umarım size alınmış birşeydir..

Belki eşinizin bi arkadaşı istemiştir kartı, o da vermiştir yada diğer arkadaşların dediği gibi size hediye almış olabilir.
Olumluzluğa kapılmayın hemen..

Akşamdan beri takip ediyorum,kafamda onlarca olasılık kurdum ama sanırım en doğrusu eşinizle açıkça konuşmak olacak.sonuçta sevgililer gününde size ruj hediye etse de içiniz rahat etmeyecek değil mi? Hep aklınızda niye inkar etti, acaba farkedip tekrar mı aldı vs.soruları olacak.alın bu akşam karşınıza sakince ben çok rahatsız oldum ,senin ordan ürün aldığını kesinleştirdim deyin.ben olsam dayanamazdım sanırım güvenin sarsılması ne kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…