Aldatiliyor muyum ? :(

bütün yorumları okudum.
size almış olsaydı kavga ettiğiniz zaman anında söylerdi.
kıytırık bir sevgililer günü sürprizi için hiç kimse bu kadar büyük bir kavgayı, karşı tarafın aklına bu kadar büyük bir şüpheyi sokmayı göze almaz, alamaz.
size 2 lipstickle gelse bile inanmayın.
çok üzgünüm. iyimser bakmaya çalışsam da bakamıyorum…

Yok yok aklim almiyor. Hic oyle bir sey yok. Telefonlar ortada sifre yok. Hep konusuruz. Aramiz iyi. Ilgisiz degil, hani boyle dikkatsiz bir insan da degilim. Ama inan hic bir seyi yok. Zaten beni soka sokan sey de o.
Orda sen almissindir diyince aklima gelmedi. Ama evde yok o fatura diyince cok rahatsiz oldum. Cunku bana bugune kadar yalan soylemezdi.
Ben kizcam diye bir seyi saklasa bile o aciga cikinca geri adim atmaz. Ben de uzatmam zaten.
Cok sagol canim.

Bence de. Hic gormezden gelemicem ya neyse ciksin ortaya. Ama olur da inkar ederse.. Cikmasi lazim ortaya
Bi suru soru isareti var kafamda. Hic biri yerine oturmuyor

Konussam da varsa boyle bi sey inkar edicek. Ya da sen guvenmiyosun diye uste cikacak. Konusunca ve eger boyle bi pislikse hic zannetmiyorum vicdan yapip aciklayacagini. Eger varsa bi acigi olmaz mi.
Konusmasam da bi ihtimal belki hediyeyi vermez ya da baska bisey verir.

bazen faturalarda calısanlar yanlıslık yapıp baska marca gırebılıyor esdeger hatta bılerek dahı yapılıyor. Belkı esınıze de boyle oldu. cok rastgeldm ablam bısey alıyordu bıbakıoduk baska sey yazyordu.:) sacma ama olan seyler

Keske ya keske.
Ama magazaya gittim ve evet alinmis dedi 2 ruj 150 lira
ben bunu okumamısım demekkı. belkı sıze almıstır ruju sevıyorsanız... Ben de olsam bunun uzerıne suphe ederdım evet ama sorardım arastırdım derdım esınıze bunu söyledınız mı pekı. soylemedıysenız acıkca soyleyın gözlerıne bakarak konuşun Az cok anlarsınız

Pztesi avm ye gittiğini biliyor faturadan şüphelenip tartışmada çıktı evde. Aldatıyorsa kesinlikle 150 tl lik bişey alıcak ama bunlar ruj olmayabilir yüzde doksan parfüm olur. Aldatmıyorsa rujları verecek. Onun kodundan da burdaki arkadaş sana yardımcı olur sanırım. 14 ünü bekle lütfen

bi erkek gratisi vs bilebilir ama mac'i bilmesi çok zordur. sonuçta profesyonel ve seçkin bir marka,imkansıza yakın.pembe tablolar çizemeyeceğim.

Ben nasil normal normal beklicem kizlar

Bekleyebilirsen helal olsun kuzum. Ben dayanamazdim icim icimi yerdi. Hatta magazaya bile gotururdum onu ayni lipstickten aldirirdim ne bilim zaten banaysa aldiklari orada tekrar almamak icin herseyi yapardi

Bekleyebilirsen helal olsun kuzum. Ben dayanamazdim icim icimi yerdi. Hatta magazaya bile gotururdum onu ayni lipstickten aldirirdim ne bilim zaten banaysa aldiklari orada tekrar almamak icin herseyi yapardi
kesınlıkle ben de. ınkar ettse ısrarla. gercegı soyleyene dek eve gelmem der gıderdım canına okurdum yanı nettt

Benim anlamadigim o rujlari baskasina alsa da baska yerlerden veya hareketlerinden acik vermesi gerek mi??
Ben o kismi anlamiyorum bir tek ruj var yani baska bir sey bir hareket vb. yok mu??

Bekleyemiyorum ki. Nasil bisey demeden suscam nasil normal aksam yemegine oturcam canim cok skkin anlatamam
bana soyledıklerın yetersız ortada kanıt var deyıp tavrını koymalısın. benım erkek parfumu aldıgımı gorsen ve sana demesem ınkar etsem.ne yapardın dıye ornek ver bakalım ne dıcek. ama klasık ben guvenırdım de dıyeblr

ama mac de parfüm yok.
mac mağazasından birşey almalı çünkü konu sahibesi ft yı görmüş.
kendisinin kullandığı 3 ürün varmış o marka onlardan biri zaten ruj. yüksek ihtimal ruj verecek 14 şubatta.

kesınlıkle ben de. ınkar ettse ısrarla. gercegı soyleyene dek eve gelmem der gıderdım canına okurdum yanı nettt

Iste derdim ne biliyo musun. Gozlerinden anlamak falan degil. Neyse ciksin yalan soyleyemesin. Bosanirim direkt.
Ama inkar ederse kilif bulursa yaptigi yanina kar kalacak.
O zaman hic bisey ogrenemicem. Ve ben evhamli olcam. Biliyorum

Insallah. Ama oyle olsa soylemez mi bi noktada. Insallah oyledir

Acaba birine alacakti da bana mi soylemedi. Of of kafam karisik. Resmen zehir etti gunlerimi

Kafanda kurdukça doldurursun tutamazsın kendini. Sadece beklemen lazım. Normal biri evet sana aldım ama bekleyemedin deyip söylerdi. Belki eşin seni deniyordur bilemeyiz..

Her ihtimal yazıldı burada bence..
Bence çok basit bir sebebi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…