- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Bu kadar tepki vermenizin altında demek ki eşinizde başka şüphe duyduğunuz durumlar da olduğu aklıma geldi. Bu da üstüne tuz biber olmuş gibi sa
Umarım size alınmış birşeydir..
Belki eşinizin bi arkadaşı istemiştir kartı, o da vermiştir yada diğer arkadaşların dediği gibi size hediye almış olabilir.
Olumluzluğa kapılmayın hemen..
bütün yorumları okudum.
size almış olsaydı kavga ettiğiniz zaman anında söylerdi.
kıytırık bir sevgililer günü sürprizi için hiç kimse bu kadar büyük bir kavgayı, karşı tarafın aklına bu kadar büyük bir şüpheyi sokmayı göze almaz, alamaz.
size 2 lipstickle gelse bile inanmayın.
çok üzgünüm. iyimser bakmaya çalışsam da bakamıyorum…
Akşamdan beri takip ediyorum,kafamda onlarca olasılık kurdum ama sanırım en doğrusu eşinizle açıkça konuşmak olacak.sonuçta sevgililer gününde size ruj hediye etse de içiniz rahat etmeyecek değil mi? Hep aklınızda niye inkar etti, acaba farkedip tekrar mı aldı vs.soruları olacak.alın bu akşam karşınıza sakince ben çok rahatsız oldum ,senin ordan ürün aldığını kesinleştirdim deyin.ben olsam dayanamazdım sanırım güvenin sarsılması ne kötü ya
Keske ya keske.bazen faturalarda calısanlar yanlıslık yapıp baska marca gırebılıyor esdeger hatta bılerek dahı yapılıyor. Belkı esınıze de boyle oldu. cok rastgeldm ablam bısey alıyordu bıbakıoduk baska sey yazyordu.:) sacma ama olan seyler
ben bunu okumamısım demekkı. belkı sıze almıstır ruju sevıyorsanız... Ben de olsam bunun uzerıne suphe ederdım evet ama sorardım arastırdım derdım esınıze bunu söyledınız mı pekı. soylemedıysenız acıkca soyleyın gözlerıne bakarak konuşun Az cok anlarsınızKeske ya keske.
Ama magazaya gittim ve evet alinmis dedi 2 ruj 150 lira
Ben nasil normal normal beklicem kizlar
Bekleyebilirsen helal olsun kuzum. Ben dayanamazdim icim icimi yerdi. Hatta magazaya bile gotururdum onu ayni lipstickten aldirirdim ne bilim zaten banaysa aldiklari orada tekrar almamak icin herseyi yapardi
kesınlıkle ben de. ınkar ettse ısrarla. gercegı soyleyene dek eve gelmem der gıderdım canına okurdum yanı netttBekleyebilirsen helal olsun kuzum. Ben dayanamazdim icim icimi yerdi. Hatta magazaya bile gotururdum onu ayni lipstickten aldirirdim ne bilim zaten banaysa aldiklari orada tekrar almamak icin herseyi yapardi
bi erkek gratisi vs bilebilir ama mac'i bilmesi çok zordur. sonuçta profesyonel ve seçkin bir marka,imkansıza yakın.pembe tablolar çizemeyeceğim.
kesınlıkle ben de. ınkar ettse ısrarla. gercegı soyleyene dek eve gelmem der gıderdım canına okurdum yanı nettt
bana soyledıklerın yetersız ortada kanıt var deyıp tavrını koymalısın. benım erkek parfumu aldıgımı gorsen ve sana demesem ınkar etsem.ne yapardın dıye ornek ver bakalım ne dıcek. ama klasık ben guvenırdım de dıyeblrBekleyemiyorum ki. Nasil bisey demeden suscamnasil normal aksam yemegine oturcam canim cok skkin anlatamam
Pztesi avm ye gittiğini biliyor faturadan şüphelenip tartışmada çıktı evde. Aldatıyorsa kesinlikle 150 tl lik bişey alıcak ama bunlar ruj olmayabilir yüzde doksan parfüm olur. Aldatmıyorsa rujları verecek. Onun kodundan da burdaki arkadaş sana yardımcı olur sanırım. 14 ünü bekle lütfen
kesınlıkle ben de. ınkar ettse ısrarla. gercegı soyleyene dek eve gelmem der gıderdım canına okurdum yanı nettt
Insallah. Ama oyle olsa soylemez mi bi noktada. Insallah oyledir
Acaba birine alacakti da bana mi soylemedi. Of of kafam karisik. Resmen zehir etti gunlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?