Aldatiliyor muyum ? :(

valizi toplayip gitseniz arkanizdan magazaya gidip alip bunlardi surpriz yapacktim derse de inanmazsiniz... o an cikarip vercek isyerimdeydi derse yaninda gideceksiniz ..bana inanmiyorsun deyip blof yapabilir ...

Belki baska bir sey verecek. Ne bileyim ayakkabi canta gbi. Simdi ben dun en son onun yaninda kredi kartlarina inceleyince tamam dedim inanmis gibi yaptim. Eger devam ettirirsem belki bi ihtimal inandigimi dusunur.
Ama insallah yoktur...

Iste derdim ne biliyo musun. Gozlerinden anlamak falan degil. Neyse ciksin yalan soyleyemesin. Bosanirim direkt.
Ama inkar ederse kilif bulursa yaptigi yanina kar kalacak.
O zaman hic bisey ogrenemicem. Ve ben evhamli olcam. Biliyorum
senı bısekılde ınandrsa da sen acaba bana tekrar aynılarından mı aldı dıye dusuneceksın. Burada en onemlı sey ona nekadar guvendıgın aynızamanda

Günlerinizin zehir olduğuna değer mi ya.içine at,dedektiflik yap nereye kadar.hasta olur insan.gözlerine baka baka söyleyin bitsin.anlarsınız zaten ki ortada apaçık yalanı var.size bile almış olsa o lipsticleri yine de faturayı yoketmek,sen yanlış gördün demek bir yalan.bekleseniz ne geçecek elinize ki? Olay anında bile inkar etti zaten.soğukkanlı biri demek ki.aman ya ilişkiler bu kadar zor olmamalı.sorun bence,gerekirse tatsızlık da çıkar ama cevaplarınız sadece eşinizde.

senı bısekılde ınandrsa da sen acaba bana tekrar aynılarından mı aldı dıye dusuneceksın. Burada en onemlı sey ona nekadar guvendıgın aynızamanda

Iste o yuzden konusmak cozum degil. Elinden geleni yapcak. Ya da tartisip kavga edecek ve uste cikacak. Eger aldatiyosa vicdan yapacagina inanmiyorum. O vicdan yeni mi gircek devreye.
Tek umudum bana 14unde 2 ruj almasi..
Ve bir sekilde ptesi alindigini ogrenmis olmam.

Canim soylemez ki. Dun o kdr tartistik bana kiz hata yapti diyor. Bugun ogrendim dersem sana aldim der,arkadas der. Bisey der ama..ben de oyle kalirim ortada. Hareketlerinden mimiklerinden bir sey cikarmaya calisirim. Oyle mi boyle mi diye yine yiyip bitiririm kendimi
Yani su saatten sonra gercek anlamda bir seyler gormezsem ben huzura kavusamam.

Evet ben de anlamiyorum.
Ruj degil.
Ortada sunlar var. O gun bana sen gez dolas ben hallederim dedi
Erken donunce yanina gidince rahatsiz oldugunu hissettim
M.. Duyunca sen almissindir dedi
Sonra o faturayi ordan cikardi
O faturayi sorunca yok oyle bisey dedi..

Onun disinda bir sey yok. Ve ben kafayi yicem

kardesı fln varmı ona aldıysa sıze soylemeye cekndyse pahalı dıye falan aklma gelmiyor baska bısey. ıyısı mı sana aldysa kodlarndan taratırsın gdııp baska yol yok gb

Orda zaten cuma gunu yoktu. Hangi arada cikardi bilmiyorum ama yok.
Ve bana oyle bi fatura yok zaten dedi.
Yerine 150 liralik fatura da koymamis. Dun iyice baktim

Eğer size alsaydı onları hadi bu kadar tantanaya rağmen yine de sürpriz bozulsun istemedi diye vermedi
diyelim bir ihtimal ama hemen gitmiş o faturayı diğer faturaların arasından çıkartıp size zaten yoktu öyle bir şey kız yanlış yazdı filan demesi olayın hiç de masumane olmadığını gösteriyor.
Siz bugün öğrenmeseydiniz gerçekten acaba yok muydu fatura diye bile kendinizden
şüphelenecektiniz nerdeyse..
Ayrıca konunun üzerine gidip tartışmışsınız iyice anladı şüphelendiğinizi şimdi size 14 şubatta
getirip ruj verirse bile hediyenin faturasını isteyin tarihine bakın.

kötü düşünme belki arkadaşı macden bişey alcaktı çekilişe katılmak için faturaya kendi adını yazdırdı yani çekilişe katılırken isim soy isim önemli sonuçta
14 şubata kadar bekle mac a git ve sana eğer rujla gelirse mutlaka öğren o faturadaki ürünler mi..

Tatlım ben kaçırdımda ruj alındığına eminmisin nasıl öğrendin geçmiş yaptım ama bulamadım

yanı bıyandan bakınca bakasına neden ruj alsın bubadam. o da sacma. ancak kredı kartnı baskası alır da yapar bu alısverısı

14unde bana verdigi hediyenin faturasini isticem. Gerekirse zorla goturcem aldigi yere. Barkoddan bisey cikar belki.

Insallah aklimiza gelmeyen bir sey vardir da aldatma yoktur gercekten uzulurum

Fakat yaptiklari suphe uyandirici
Bir de aldatma olayinda genelde erkek acik verir diyorlar ondan sordum fis oncesi hareketlerinde degisiklik yok muydu?

Fis olayi oncesi normaldi yani.
Ya da basinda yakaladiniz ondan yok baska kanit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…